Kış Sezonu İzlediğim Türk Dizileri (2023)

Bu sezon tam istediğim gibi bir sezon olmadı. Tamam bir kaç dizi popüler oldu ama  kendini çok tekrarlayan bir kış sezonu geçirdik. Ben yine de her güne bir dizi izleyebildim. Sizle de bu dizileri paylaşmak istedim.  
 -reklam değildir.-

Peki siz hangi dizileri izlediniz? 
 

Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.
Pazartesi
Bir Küçük Gün Işığı

Bu dizi ilk bölümden son bölüme kadar izlediğim diziler içinde olacak. Bu sezon pazartesi akşamına hiç güzel dizi gelmedi. O yüzden de bu diziyi izlemek durumunda kaldım. Senaryoda saçma bulduğum ve sıkıldığım yerler olsa da genel olarak güzel gitti. Oyuncular da uyumlu olduğundan izleyebildim. Dizide en büyük sorun Güneş adlı karakterin konuşmasında bir gelişme yapılmaması oldu. Çocuk repliksiz şekilde diziyi finalledi diyebiliriz.
Devamı İçin Tıklayınız 

Salı
Aile

Benim için tam bir hayal kırıklığıydı. İkinci sezona izler miyim emin değilim. Bu kadar iyi oyuncu varken böyle bir işleyiş hiç güzel olmadı. Çatapat sahneleri bile yüzeyseldi. Yine de oyuncuların hatırına izledim.
Devamı İçin Tıklayınız 

Çarşamba
Adım Farah

Sezonun en iyi dizisi bu dizi oldu sanırım. Gerek oyuncu uyumu, gerek senaryonun güçlü olması, gerek repliklerin güzel yazılması ile sezona renk kattı. Her bölümün finalinde ters köşe olduğum için çok memnunum. Bana bölüm finalleri Ezel dizisini hatırlattı. Hasret kalmıştım bu sezon böyle bir diziye. Şimdi yaz içi yeniden birinci sezonu izleyip yeni sezona hazırlayacağım kendimi. Keşke reytingleri daha yüksek olsaydı.
Devamı İçin Tıklayınız 

Perşembe
Gülcemal

Sezonun sonuna gelen ve keşfedilmemiş bir dizi. Keşke herkes bir kere şans verseydi. Ben diziyi çok sevdim. Umarım yaz boyu devam eder ve herkes keşfeder. Hem konusu güzel hem de çekim yapılan şehir güzel.
Devamı İçin Tıklayınız 

Cuma
Kızılcık Şerbeti

Aslında başlangıçta rakip diziyi izliyordum o saçmalamaya başlayınca beş bölüm sonra filan bu diziye bakmaya başladım. İlk beş bölümü de haftasonu tekrarları ile tamamlamıştım. Dizi şimdilik güzel gidiyor ama bir kaç konu rahatsız etmeye başladı. Birincisi Nilay'a devamlı kötü davranılması, ikincisi Alev ve Abdullah ilişkisi. Bu ikisini çözümlerlerse sıkıntı kalmayacak dizide.
Devamı İçin Tıklayınız 

Cumartesi
Gönül Dağı

100 bölümü aştı çok şükür. 100 bölüm boyunca tüm kategorilerde birinci olması büyük bir başarı. İyi ki böyle bir dizi yapıldı ve iyi ki böyle bir dizi bitmedi. Her ne kadar Gülsim Ali çıktığında sinir olsam da dizi kendini hiç bozmadı ve hala kitaptan bir bölüm okur gibi dinlediğmiz replikleri beni benden alıyor.
Devamı İçin Tıklayınız  

Pazar
Güzel Günler

Mis gibi bir dizi yapıldı ve doğru düzgün ilgi gösterilmedi. İzleyiciye sorsan kaos, şiddet, aldatma, metres, entrika olmayan dizi arar ama yapılanı da izlemez. Yazıklar olsun dizileri bu yönden eleştirip hiç biri olmayan diziyi izlemeyen izleyiciye. Gerçekten iki yüzlüymüşsünüz ve böyle kıymetli bir dizi final yaptığı için çok sinirliyim. Bir daha dizileri işlediği konulardan eleştirmeyin. çünkü eleştirdiğiniz dizileri izliyorsunuz ve reyting kazandırıyorsunuz. Ne güzel izliyorduk diziyi.
Devamı İçin Tıklayınız

Bonus:
Yürek Çıkmazı

Bu dizi sosyal mesaj veren bir dizi. Aile başlayana kadar aslında saatinde izliyordum şimdi ise tekrarına bakıyorum. Hem dizinin oyuncuları kıymetli hem de senaryosu güzel gidiyor. Şiddet sahnelerini gerçekten sevmiyorum. Beni aslında uzaklaştıran kısmı da bu oldu. Dozunda işlenmedi Yılmaz karakteri. Fakat yine de genel olarak sevdiğim bir dizi oldu. Başarılı bir yapım bence.


Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Aile dizisini izliyorum bende çok beğendim. :)

    YanıtlaSil
  2. Senaryo yüzeysel işlenmese bende severdim. Fakat oyuncular harikaydı. :)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)