Sally Hansen Tırnak Güçlendirici ve Tırnak Uzatıcı Kalem

Tırnak Uzatıcı Kalem:

Kalemin içerisinde üçlü protein: soya,yulaf ve buğday varmış bu da uzamasına yardımcı oluyormuş.
İçeriğinde; Gingko,Safflower yağ ve Keratin ile tırnakların nemlenmesi ve pürüzsüzleşmesine yardımcı oluyormuş.

Etkilerine gelince,

Benim gibi tırnak yeme alışkanlığınız varsa bir kere tırnaklarda bu madde olunca yememenizi destekliyor.İlk bakışta sanki parlatıcı oje sürmüş gibi duruyor bu yüzden parlatıcı şeklinde de kullanabilirsiniz.Acı bir kokusu var kokladığınızda,fakat rahatsız edici bir koku değil.Eğer ki düzenli kullanırsanız sağlıklı uzamasına yardımcı oluyor.Ürünü kullanmak çok basit.Öncelikle kalemin arkasında basmalı bir bölüm var oraya basarak ürünün akmasını sağlıyorsunuz ardından ise,fırçalı ucu ile oje sürer gibi sürüyorsunuz.Bu işlemden sonra gün aşırı yani,iki günde bir üzerine takviye ediyorsunuz.Hafta da üç kez filan sürülmüş oluyor,üçüncü uygulamadan sonra oje çıkarır gibi ürünü çıkarıp işlemi baştan alıyorsunuz.Eğer oldu ki üzerine oje sürerseniz de astar olarak kullanmaya devam ediyorsunuz.


Tırnak Güçlendirici Kalem:

Güçlendiricinin içeriğinde Pro-Vitamin B5,Bamboo ve Kaktüs özleri varmış,Bununla tırnaklar nemlenip daha sağlıklı tırnaklara ulaşmamızı hedefliyormuş.Bu ürünün asıl özelliği tırnakta ki çatlakların arasına girerek tırnak katmanlarının güçlenmesini sağlıyormuş.

Hedeflerine gelince;

Yine ürün parlatıcı gibi duruyor ve tırnak uzatırken kırılmaları en aza indiriyor.Tırnakların daha sağlıklı görülmesini sağlıyor.Aynı koku bunda da mevcut.O acı kokuyu kokladığınızda hissedebiliyorsunuz,fakat tabi ki rahatsız edici bir koku değil.Yine aynı şekilde ürünü kullanmak çok basit.Öncelikle kalemin arkasında basmalı bir bölüm var oraya basarak ürünün akmasını sağlıyorsunuz ardından ise,fırçalı ucu ile oje sürer gibi sürüyorsunuz.Bu işlemden sonra gün aşırı yani,iki günde bir üzerine takviye ediyorsunuz.Hafta da üç kez filan sürülmüş oluyor,üçüncü uygulamadan sonra oje çıkarır gibi ürünü çıkarıp işlemi baştan alıyorsunuz.Eğer oldu ki üzerine oje sürerseniz de astar olarak kullanmaya devam ediyorsunuz.



Yorum Gönder

18 Yorumlar

  1. tırnak güçlendirici kalem iyiymiş böyle bir ürün arıyordum ne zamandır.. yazı içi teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, evet şimdilik güzel gözüküyor. :3

      Sil
  2. sendekı etkılerını merakla beklıyorum benım protezlerı soktum dolayısıyla normalde ınce olan tırnaklarım suan daha da ınce :) bu kısmları uzatıp kestıkten sonra cıddı dusuncelerım war duzelmelerı konusunda ama cbu cıddıyetı kım saglıcak onu bılemıyorum :) bephantol ampulu duydum onu denıcem umarım ıse yarar sıkıldım artık tırnaklarımı duzeltmeye ugrasmaktan :) bıde duzelsınlerde suslemeye kalsın tum vaktım :)

    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah düzelir. Kötü olmuş bu durum protezler hakkında pek bilgim yok demek ki zararları da oluyormuş. Bephanten ampulu ve Bemiks kompoze ampulleri var fiyatları da çok uygun B vitamini ama tırnak için geçerli mi bilmiyorum saç uzatmak için kullanılıyor o şöyle ki.
      1 ampul 1 tatlı kaşığı badem yağı ve bir tutam sinameke otu ile yapılan karşımı saça sürüyorsun o da saçı hızlıca uzatıyor.Ha aklıma geldi Tırnak sertleşmesi için limon duymuştum bende. :3

      Sil
    2. tırnaga yaradıgnı da sacına uygulayan bır dedı sacıma surerken tırnaklara etkı ettı dıye :) saça da denerım :) limon fayda etki etmedi bende :)

      Sil
    3. He bilmiyorum, hayret limon hep fayda eder derler ama demek ki etmediği de oluyormuş. Sende B vitamini eksikliği çok sanırım. :3

      Sil
    4. Demir eksıklıgı cok :)
      Bu arada eczanedekı bayan o tam bır sehır efsanesı etkılemez ampuller saca ıyı gelıyo dedı

      Sil
    5. Tırnak konusu mu şehir efsanesiymiş? Bak oysa doğru olabilir ben duymadım hiç süslü bakımlı çok hanım var etrafımda hiç biri bahsetmedi. :D

      Sil
    6. bethanten ampuller tırnaka ıyı gelıyormus demıstım ya kadın alakası yok etkı bıle etmez dedı :D

      Sil
    7. O zaman olay kesinleşmiştir. Öneri alsaydın hali hazırda kadından, ''-Ne yapabilirim?'' diye. :D

      Sil
    8. vıtamın onerdı :) bende yanasmadım pek.

      Sil
    9. Vitamin B vitamini verir kilo yapar o da :3

      Sil
    10. aman eksık dursun var bende b :D

      Sil
  3. kalem formda tırnak güçlendirici ilk kez duydum elimdeki oje formunda olan bitince buna bakmak isterim :)

    YanıtlaSil
  4. peki fiyatı ne kadar yada eczanelerde bula bilir miyiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyorum hediye geldi ama Gratis de gördüm sanki. Fiyatından emin değilim internette 40 lira yazıyor. Sholl markasının 79,90 lira olduğuna göre fiyatı uygun geldi bana. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)