TLC Kanalı Türkçe Dublajlı Kore Dizileri Yayınlayacak

TLC kanalı Türkçe dublaj olarak Kore dizileri yayınlamaya başladı. İlk diziyi bu hafta başlattı. Dublaj konusunda izleyici ikiye bölünse de bence dublaj olarak iyi oldu. Çünkü alt yazıyı herkes takip edemiyor. Yeni keşfedecek izleyici içinde dublaj şart. Bana göre Türk televizyonlarının böyle bir etkinliğe ihtiyacı vardı ve büyük bir eksiklikti. 2000'lerin başında devamlı Kore dizileri yayınlanırdı sonra bir iki özel kanalda denedi ama devam ettirmedi.

Umarım TLC bunu devam ettirir ve üç diziyle kalmaz. Hatta yaz boyu devam ettirse ne güzel olur. Hem gençler televizyondan dizi takip ederler hemde yeni keşfedecek bir sürü insan olur. Belki okul dönemi olduğu için bu ilk üç dizi çok ilgi ile izlenmez. Çünkü yayın saati tam okul saatine denk geliyor ama yazın izleneceğini düşünüyorum.

Birde televizyonunda kanalın olmadığını yazan çok fazla takipçim oldu birlikte frekansını kurduk onlara nasıl yapacaklarını anlattım. Bence kanal açısından bu sadece Kore değil kanalın keşfedilmesini de sağladı. Bu arada devamlı izlediğim gündüz hep açık olan bir kanalda yayınlanması beni ayrıca mutlu etti. Teşekkürler TLC bu jestini asla unutmayacağım.

 -reklam değildir.-

Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

Dipnot: 
Kanalın resmi sitesinde diziler hakkında böyle bir makale yayınlanmış. Makale'yi düzenlemeden sizinle paylaşmak istiyorum.  Sitenin linki posterin hemen altında mevcut oradan yayın akışına ve diğer programlarına bakabilirsiniz. 



Aşık Avukat (The Law Cafe)
15 Nisan’dan itibaren hafta içi her gün 14.00

Asabi ve eksantrik bir avukat olan Yu Ri’nin hayatını izleyeceğimiz Aşık Avukat dizisinde, kahramanımızın kariyerinde değişiklik yaparak bir yandan hukuk kafesini açmak için uğraşırken, diğer yandan çekici ev sahibi Jeong Ho ile karmaşık ilişkisini yürütmeye çalışıyor. İkilinin uzun yıllara dayanan arkadaşlıklarının romantik bir aşk hikayesine dönüşmesine şahit olacağız.
Aşık Avukat yeni bölümleriyle 15 Nisan’dan itibaren hafta içi her gün 14.00’te TLC’de.

Evdeki Yalancı (My Fellow Citizens)
20 Nisan’dan itibaren Cumartesi 19.30

Bir dolandırıcı, düğün gününde karısının dedektif olduğunu öğrenirse ne yapar? Üstelik onu daha büyük bir sorun beklemektedir; uğradığı şantaj sonrası milletvekilliği için adaylığını açıklamak zorundadır! Ünlü oyuncu ve şarkıcı Choi Si-won’un başrolde sevenleriyle buluştuğu Evdeki Yalancı suç, komedi ve aşkı bir araya getiriyor.
Evdeki Yalancı yeni bölümleriyle 20 Nisan’dan itibaren Cumartesi 19.30’da TLC’de.

İki Dünya Bir Aşk (W 2 Worlds)
7 Mayıs’tan itibaren hafta içi her gün 14.00

Süper zengin ve “W” isimli webtoondan bir karakter olan Kang Chul ile gerçek dünyada bir cerrah olan Oh Yeon Joo arasında geçen aşk, fantastik bir hikayeye dönüşecek.
İki Dünya Bir Aşk yeni bölümleriyle 7 Mayıs’tan itibaren hafta içi her gün 14.00’te TLC’de.


UYDU'DA TLC 

Digiturk 30. kanal (HD)
D-Smart 36. kanal (HD)
KabloTV 34. kanal (HD) // 926. kanal (SD)
Turkcell TV+ 30. kanal (HD)
tivibu 53. kanal (HD)
TOD 30.Kanal
ve 
Blutv'de

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Dublajı hiç beğenmedim bari yetenekli kişileri seçselerdi. Biraz izledim hiç ciddiye alamadım karakterleri, sanki hint dizisi izliyor gibi hissettim. Trt'deki tarihi dizilerin dublajı çok iyi olurdu, keşke onun gibi olsaydı. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşık Avukat dizisinde kızın sesi olmamış. Evdeki Yalllancı dizisinin dublajı iyiydi. Diğer yayınlanmadı zaten. :)

      Sil
  2. bakayım saatlerine izlerim :) geçen yaz bir kanalda da pakistan dizileri vardı ki çok seviyom paki dizilerini masum ve kısa diziler hep :)

    YanıtlaSil
  3. Çok iyi olmuş bilmiyordum ben. Umarım dediğiniz gibi yazın da devam eder. Ben Kore dizisi olarak Oh My Venus izlemiştim yıllar önce orada kaldı :) İstediğimiz şeyi istediğimiz zaman izleyebilsek de televizyonda verilmesi bana çok cazip geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yaza da devam etmesini çok istiyorum. Yazın izleyecek bir şey bulamıyorum. Bilgisayar başında da oturmak istemiyorum açıkçası. Bana da cazip geliyor. :)

      Sil
  4. Evet TLC izlerken karşıma çıktı benim de:) Aşık Avukatı izledim biraz:)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)