DERMAPROF Anti - Akne Tonik & Anti - Akne Losyon

Geçenlerde günlük bakımım için bir post yazmıştım. Bu postta üç adet üründen bahsetmiş ve daha sonra detaylı yazacağımı yazmıştım. (Yüzüme Günlük Bakımımı Nasıl Yapıyorum - Neler Sürüyorum) İlk olarak yüz yıkama jelini yazmıştım. (Activevital Clean Face Yüz Temizleme Jeli Derinlemesine Temizleme) Şimdi ise kullandığım tonik ve losyondan bahsedeceğim.
Özet geçmek gerekirse, ergenlikte bir tane sivilce bile çıkartmayan ben yaşımı aldıkça sivilce çıkarmaya başladım. Geçen yıl da uzun bir tedavi süreci geçirince benim sivilceler tavan yaptı. Özellikle çene bölgemde çok fazla sivilce var ve dokunduğum zaman acıyor. Doktora gitsem de buna bir çare bulamadım. Son olarak bu ürünleri keşfettim. Kullanmaya başladığım hafta gözle görülür bir şekilde fayda ettiğini gördüm. Sivilcelerim kuruduğunu hissettiğim içinde bu üç ürüne devam ettim. Sonuç olarak iz kalsa da sivilcelerimden şu anlık kurtuldum. İlk defa bir ürün  işe yaradı ve çok mutluyum.  Şimdi bir cildiye bölümüne gidip kan ve cilt tahlili yaptırmak istiyorum. Sonuç olarak hastalık sonrası ortaya çıktı birde sürekli çıktığı için içten geliyor bu durum ve içten çözmezsem takviye ürünlerle nereye kadar düzeltebilirim bilmiyorum.

Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.
Cildimi yüz temizleme jeli ile yıkadıktan sonra bir kağıt havlu ile güzelce kuruluyorum. Ardından makyaj temizleme pamuğuna biraz DERMAPROF markasının Anti - Akne Tonik'i döküp daireler çizerek biraz da masaj yapar gibi iyice siliyorum. (Göz bölgesine sürmememiz konusunda bir uyarı verilmiş.) Bu tonik cildi temizliyor, sebum kontrolünü sağlıyor ve cildi sıkılaştırıyor. Ürünü sürdükten sonra hemen etkisini hissediyorum. Bir ferahlık veriyor ve gerçekten cildin deliklerini sıkılaştırıyor. Bu şekilde siyah nokta oluşumunu da engellemiş oluyor. Özellikle sivilcelerimin üzerine sürdüğümde hafif bir yanma hissediyorum orada bulunan yağlanma ve bakteriyi de azalttığını hissediyorum. 200 ml'lik bu ürünün en güzel yanı iki kapaktan oluşması ve pompalı olması. 

Ürünün içeriğinde; 
Aqua,alcohol,parfum, butyl hydroxycyclohexane carboxylate, salicylic acid, zinc pca var. 

Toniği sürüp bir iki dakika kurumasına izin verdikten sonra;

DERMAPROF markasının Anti - Akne Losyon ürününü kullanıyorum. Bu üründe sebum kontrolü sağlıyor, akne - siyah nokta oluşumunu azaltıyor ve yağlandırmadan nemlendiriyor. Bu şekilde akneli bölgeye masaj yaparak yedirdiğim losyon o bölgeyi tedavi ediyor. Cidden de böyle olduğunu düşünüyorum. Geçen gün çok büyük ve üstü beyaz bir sivilce çıktı. Bu bir özel gün sivilcesiydi. Çıkarken o kadar acıdı ki baş ağrısı yaptı. Hemen bu iki ürün gün içinde 2 defa kullandım ve ertesi gün uyandığımda sönmüştü. Hatta kullanmadan önce jel ve ya sabun kullanarak cildimi temizlememiştim de. 40 ml'lik ürünün kapağını açmadan önce yanında minicik bir kart vardı. Aknenin neden oluştuğu ve bu ürünün cildime vereceği etkiden bahsediyordu. Yazdığına göre P. acnes bakterisine karşı anti- mikrobiyal etki gösteriyormuş. Karma ciltlerde enflamasyona bağlı semptomları azaltıyor ve sebum üretimini dengeliyormuş.. 8 hafta günde 2 kez düzenli kullanımda etkili sonuç ile karşılaşacaktım. Ürün 8 haftaya varmadan 7 günde benim cildimi düzeltmeye başladı. Cildimde herhangi bir alerji yapmadığı içinde en çok güvendiğim ürün bu ürün oldu. Artık yanımdan ayırmıyorum yazsam abartı olmaz. 

Dermaprof Anti-Akne Losyonu bir çok aktif ve bitkisel ekstraktan oluşuyormuş. 
Bunlar; 
Taraktogenos Kurzii Seed Oil (Kabak Çekirdeği Yağı), Nigella Sativa Seed Oil (Black Cumin Seed Oil veya Çörekotu Tohumu Yağı ), Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil ( Manuka Bitkisi), Magnolia Grandiflora Bark Extract ( Manolya Bitkisi ).




Ben ürünlerden çok memnun kaldım ve elimdeki pompalı şişeler bitmek üzere. ALLAH nasip ederse ürünleri yenilemek istiyorum. Elbette ki önce doktora gitmemiz gerekir sonuçta karaciğer yağlanması ve ya başka bir problemimiz olabilir ama bu üründe yardımcı bir ürün olabilir. Bence çok faydalı ve iyi bir ürün. Eğer sizinde benim gibi sivilceleriniz varsa denemenizi tavsiye ederim.

Ürünler Ankara için; 

City Gross ve Anka Grosslarda ürünler mevcutmuş. Ayrıca n11.com üzerinden internet satışları varmış.

Ürün içeriğinde yazdığına göre;
Ankara menşei ÇAĞKOZMETİK'e ait.
Adres: Keresteciler Sanayi Sitesi, Keresteciler Blv D:60, Kazan Merkez/Ankara 
Telefon: +90 (312) 815 15 53


Yorum Gönder

0 Yorumlar