Cafe Crown Latte Fındık Aromalı Tadım

En son ne zaman tadım yazdığımı hatırlamıyorum. Bu yüzden cümlelerimi zor toparlayacağımı düşünüyorum. Geçen hafta markete gitmiştim. Gezerken kahve ve çay bölümüne de bakayım dedim. Normalde kahveyi çok tüketmemeye çalıştığım için eve almıyordum. Fakat birden esti bir kaç çeşit tek içimlik kahvelerden aldım. Bunlardan biri de fındık aromalı latte'ydi. İlk defa denediğim için deneyimimi sizle paylaşmak istedim. 

Latte normal bildiğimiz tek içimlik kahveler gibi yapılıyor. Paketi açıp bardağa koyup üzerine sıcak su ekliyoruz. Benim bardağım biraz büyük geldi. Eğer denerseniz kupa yerine çay fincanında yaparsanız daha tadını yakalamış olursunuz.


İlk etapta fındık kokusu çok keskindi ve bu kokuya bayıldım. O kadar baskın bir kokuydu ki resmen tüm eve kokusu yayıldı. Aynı şekilde tat olarak da baskın bir fındık tadı vardı. Ben fındıklı şeyleri sevdiğim için bu hoşuma gitti. Ayrıca köpüğü çok güzeldi, çok karıştırmama rağmen köpüğü hiç sönmedi. Bu köpüğün sönmemesi tam bir latte özelliğiydi. Fakat aşırı derecede şekerli geldi. Sanırım bu durum benim damak tadımla ilgili bir durum. Çünkü ben şeker kullanmıyorum ve şekerli şeyler tüketmiyorum. Şekere alışık bir damak tadım olmadığı için direk olarak şekerli geldi. Eğer ki yoksa marka, 2'si bir arada şeklinde şekersiz paketler üretirse benim gibi şeker kullanmayan insanlar için daha iyi olabilir. Ürünün içeriği kısmından bahsetmek isterdim ama maalesef içerik kısmına bakmadan tükettim ve tüketeli de bir hafta oldu. Bu yüzden içerik kısmına bakmayı unuttum. Bundan dolayı içerik kısmını sizinle paylaşamıyorum. Genel olarak baktığımda başarılı bir ürün üretmişler. Şeker kısmı harici sevdiğim bir ürün oldu. Denk gelirseniz alıp denemenizi tavsiye ederim. pişman olmayacağınızı düşünüyorum.

Yorum Gönder

0 Yorumlar