Oliva Banyo ve Duş Jeli & El ve Vücut Losyonu



Daha evvel parfümlü kolonyalar hakkında bir site yazmıştım hatırlarsınız.(tık tık)

Bu seferde yine o siteden bir ürün yazmak istiyorum.Bu sefer ki ürün daha doğrusu ürünler banyo duş jeli ve el vücut losyonu.
Bu ürünü teyzem önermişti.Komşusunun oğlu isilik gibi bir şey çıkarmış.Doktora götürmüş fakat verilen ilaçlar işe yaramamış.Komşusu da bu ürünü kullanarak iyileştirmiş.Benimde annemin dirsekleri,sırtı ve elinde uzun süredir egzama var,maalesef bu hayatını etkiliyor.Bizde bu ürünü onun için kullanmak istedik.Yaklaşık 4 haftadır düzenli olarak kullanmaya başladık.Normalde bu ürün bildiğimiz klasik duş jeli ve vücut kremi olmasına rağmen ilaçmış gibi işe yaradı.Başta annemde ki o kaşıntıyı kesti.Ardından da koyu bir renk vardı olan yerlerde  onu açtı.Şuan sorduğumda da sadece hafif bir kaşıntının devam ettiğini eskisi kadar olmadığını söyledi.
Menşei Almanya olan bu üründen biraz bahsetmek istiyorum.
***
Kuru ve Normal cilt tipi için üretilmiş bu ürünler.Zeytinyağı esası güzel bir koku oluşmasını sağlamıştı kokusunun yanında ayrıca cildi nemlendirerek yağ dengesini de sağlıyordu.Bu da kuru cildi olan annemin cildinin düzelmesine de yardımcı olmuştu.El ve vücut losyonunu günlük hayatta da kullanılabiliyor.Ürünler 400 ml olarak elime ulaştı.Kapak bölümü bastırarak açılıyordu.Dermatolojik olarak test edilen bir ürünmüş. Tavsiye ederim.


Eğer almak isterseniz sitede fiyatı :
Oliva Banyo ve Duş Jeli 400ml : 21,25 TL  (Site için Tıklayın)
Zeytinyağı esaslı temel vücut yağlarını sağlayan kuru ve normal ciltler için vücut temizleme jeli. Yararlı ve besleyici formülü sayesinde cildiniz yıpranmadan sağlıklı görünecek ve yumuşak, esnek görünüşü, yapısını yeniden kazanacaktır.
Oliva El ve Vücut Losyonu 400ml : 23,80 TL (Site için Tıklayın)
Zeytinyağı esaslı içeriği yanısıra cildinize bakım yapan önemli aktif maddeleri içermektedir. Bu losyonun formülü onu, günlük kullanım için ideal yapmakta, cildinizi nemlendirmekte ve cildinizi düzgün, esnek tutmaktadır.
Bettina Barty Oliva'nın diğer ürünleri için: (Site için Tıklayınız)

Yorum Gönder

0 Yorumlar