Aşk Yeniden (Dizi)

Fox sever biri olarak fox dizilerine agırlık veriyorum.Kanal güzel dizi seçimi yapıyor bu yüzdende genelde bizim evde fox izlenir.İzledigimiz dizilerin reklam aralarında en çok dikkatimi bu dizinin fragmanları çekmişti.İlk fragmanından biraz hoşlanmamıştım pat diye gün içinde olur olmaz yerlerde çıkıyor öpüşme sahnesi yüzünden zor vakitler geçiriyordum.Ama hoşuma da gidiyordu.Sonraki  fragmanları ile kalbimizi iyice ısıtmayı başardı.Bu gün ilk bölümü yayınlanacak olan dizi için heyecanlıyım fragmanlara göre iddialı ve romantik komedi bir dizi başlıyor.Bakalım nasıl olacak  izleyiciye kendini beğendirebilecek mi dizi  çok merak ediyorum.Umarım izleyiciyi tatmin eder ve reytinglerde başarılı olur.
Biraz dizi hakkında bilgi vereyim.
Ama öncelikle Kore dizisinden uyarlama mı onu okuyalım :
Aşk Yeniden Dizisi Uyarlama mı?

AŞK YENİDEN (FOX TV)

Yapımcı Firma: Süreç Film
Yapımcı : İnci Gündoğdu- İsmail Gündoğdu
Yönetmen: Ersoy Güler
Senaryo: Ersoy Güler- Ramazan Demirli- Gülbike Sonay Üte Ayık- Eda Tezcan
Uygulayıcı Yapımcı: Akın Topuz
Görüntü Yönetmeni: Erçin Karabulut
Sanat Yönetmeni: Melih Karaman
Başlama tarihi: 10 Şubat 2015-Salı
Yayın saati: 20:00
Kanal:FOX tv

Konu: 
Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner. Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki farklı insanın yolu bir şekilde kesişir.


Oyuncular:
Zeynep Taşkın
Özge Özpirinçci

Güzel, alımlı ve doğal bir kız olan Zeynep, Karadenizlidir. Bazen patavatsız olabilecek kadar dobradır. Dışarıdan yıkılmaz bir dağ gibi görünse de, aslında çok narin bir kalbe sahiptir. İnsanlara yaralarını göstermekten hoşlanmaz. Güçlüyü oynamayı sever. Babasına aşk derecesinde bağlıdır ama onun kadar da inatçıdır. Kolay kolay geri adım atmaz. Haksız bile olsa bunu kabullenmekte zorlanır. Mücadeleci bir yapısı vardır. Esprili ve eğlencelidir. Hayattaki en değerli varlığı oğlu Selim’dir, onun için dünyayı yakar. Yetiştirilme tarzı nedeniyle zaman zaman tutucu ve gelenekçi olabilir. Nitekim bu tutuculuğunu ilk bıraktığı anda da büyük bir hata yapmıştır. Artık aşka inancını kaybetmiştir zira oldukça büyük bir darbe yemiştir. Şimdi her durumda gardını alan Zeynep, artık yoğurdu üfleyerek yemektedir.

Fatih Şekercizade
Buğra Gülsoy

Fatih; yakışıklı, zengin, iyi eğitim almış bir gençtir. Aile değerlerine bağlıdır. Hayatın zorluklarını hiç görmemiştir ama muhallebi çocuğu da değildir. Aslında içinde her şeye karşı duracak kadar cesur bir kalp taşımaktadır içinde ama bunu kendisi de zaman içinde öğrenecektir. Sevdiği her şeye tutkuyla bağlanan biridir. Onu hayatta en çok zorlayan şey ailesinin kendisine yüklediği misyondur. Herkes onun için yaşıyor gibi görünse de aslında Fatih onlar için kendini feda etmektedir. Ta ki Zeynep’i görene kadar… Onu gördükten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmamıştır. Fatih içindeki aşık adamı ve onun yapabileceklerini gördükçe kendisine inanamayacaktır.

Şevket Taşkın (Reis)
Tamer Levent

Zeynep’in babası Şevket Reis, Trabzon’lu bir balıkçıdır. Karadeniz gibi dalgalı, hırçın, deli dolu bir adamdır. Çevresinde çok sevilip sayılır. İyiliğine iyidir ama kini de dillere destandır. Kendisine yapılan bir şeyi unutmaz. Kafaya taktığı bir şeyle bıkmadan usanmadan uğraşır. Hayatta en değer verdiği kişi kızı Zeynep’tir. Kendisine yapılanı unutma ihtimali düşük de olsa vardır ama kızına yapılan hiçbir şeyi unutmaz. Keçi inadı vaktinde çok başını yakmıştır. Bu inat yüzünden kaybetmiştir hayatında deli gibi sevdiği tek kadın olan Meryem’i. Bir inat uğruna karısından boşanmış ve o acıyı 24 sene içinde taşımasına rağmen Meryem’i geri kazanmak için parmağını bile kıpırdatmamıştır

Gülsüm Şekercizade
Tülin Oral

80 yaşlarında bakımlı, çok şık, ve görgülü bir hanımefendidir. Fatih’in babaannesidir, soyu saraya dayanmaktadır. Osmanlı insanının görgüsünü tüm hayatına ve davranışlarına yansıtmıştır. Saray’ın helvacısı olan büyük büyük dedesiyle gurur duymaktadır. Çok dominant bir kadındır. Ancak insanlara söz hakkı tanımayı da ihmal etmez. Karar verirken oldukça demokrattır, çok iyi bir gözlemcidir ve çok da zekidir. Gözünden hiçbir ayrıntı kaçmaz. Torunlarına ve oğluna çok düşkündür ancak gelini için aynı şeyi söyleyemeyiz. Mukaddes’den hiçbir zaman haz etmemiştir. Yine de saygıyı ne elden bırakmış ne de bıraktırmıştır.

Mukaddes Şekercizade
Lale Başar

Yaşlanma fobisi olan Mukaddes Hanım çok zengin ve soylu bir aileden gelmektedir. Lüks içinde yaşamakta ve tam bir burjuva hayatı sürmektedir. Buna rağmen paraya karşı bir açgözlülüğü vardır. Son sözü söyleyen olmak en büyük idealidir ancak kayınvalidesi Gülsüm Hanım, evin içinde onun en büyük engelidir. İnsanları yönetmeye, onlar adına planlar yapmaya bayılır. Çocukları için de pek çok planı vardır. Mukaddes kolay pes edecek kadınlardan değildir. Onun lügatinde vazgeçmek kelimesi yazmamaktadır.

İrem Şencan
Didem Soydan

İrem, Şekercizade’ler gibi tanınmış bir ailenin kızıdır. Fatih’in nişanlısı ve Mukaddes Hanım'a göre de Fatih’in evlenmesi gereken kızdır. Moda tasarımı okumuş, özel defilelerde podyuma çıkmıştır. Oldukça güzel, alımlı olmasının dışında son derece hırslıdır. Fatih’i kaybedince ona ne kadar aşık olduğunu bir kere daha anlamıştır.

Ertan
Mert Öcal

Ertan, Zeynep’in her şeyden vazgeçip peşinden Amerika’ya gittiği ilk aşkı ve çocuğunun babasıdır. Sıkıntıya ve kısıtlanmaya tahammülü olmayan Ertan asla sorumluk almaz ve özgürlüğüne öylesine düşkündür ki kendisine ayak bağı olabilecek herkesten, her şeyden anında vazgeçebilir.

Selin Şekercizade
Nilay Deniz

Fatih’in kız kardeşi Selin, güzel ve sempatik bir genç kızdır. Gençlik başında duman, kimseyi umursamaz. Abisinin aksine annesini hiçbir zaman çok ciddiye almamıştır. Her şeye tamam diyen ama en sonunda kendi istediğini yapan Selin, tam bir sosyal medya bağımlısıdır. Arkadaş çevresi çok geniştir, parasıyla hiçbir zaman övünmez ve çok mütevazidir. Özgüveni yüksektir ve insanlarla kolay kaynaşır.

Orhan Günay
Can Sipahi

Orhan, Zeynep’in kuzenidir. Dayısının elinde büyümüştür ve en çok da dayısından çekinmektedir. Dayısı ile birlikte balıkçılık yapmaktadır. Şevket’in yanında çalışanlar arasında en başına buyruk olan kişidir. Orhan, gözü kara ve korkusuz biridir, çabuk sinirlenir ve sinirlenince gözü bir şey görmez. Her zaman duygularıyla hareket eder ancak dayısının sözünden asla çıkmaz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar