PK / Peekay (Film)

Güya bu haftadan sonra eski izlediklerimi toparlayıp onlar hakkında yazmaya başlayacaktım ama yine dayanamadım oturdum yazmaya başladım.İyi ki yorumlara göre izlememezlik yapmamışım diyorum şuan yorumlara göre film çok sönüktü,Anushka'nın saçları yakışmamış filmde gereksiz durmuştu.İzleme sitelerinde baktığımda böyle yorumlar görmüştüm.Blogların yazdıkları yorumları okudum mu hatırlamıyorum ama iyi ki olumsuz yorumları göz ardı etmişim.Eğer ki yorumlara göre izleseydim kesinlikle benim için büyük bir kayıp olacaktı.Geçenlerde tumblrda galiba twitterda paylaşılmış bir caps görmüştüm.Aamir Khan hakkındaydı.Tam hatırlamıyorum ama -''Nerede ders verici bir film var Aamir Khan beliriyor ya hintlerin Salih amel versiyonu..'' gibisinden bir tweetti.İlk gördüğümde kızmıştım ama cidden bu filmi de ders vericiydi.
Gerçi Hint filmlerinin çoğu dolu dolu ders verici türde ama, Aamir Khan'ın genelde hep bu filmlerde olması birilerinin aklına bunu getirmiş olmalı.
Her neyse filme döneyim.


Her Aamir Khan'ın oynadığı filmler kadar güzeldi.Bu sefer Din konusunu ele almışlardı.Biliyorsunuz Hindistan'da bir sürü tanrı var bu konuyu işlemişlerdi.Aamir Khan'ı başta bir yadırgadım.Uzaylı olduğu için tipi bi acayip geldi.Kulakları filanda büyütmüşler ama çok sevimliydi.Oyunculuğu yine beni benden aldı film onunla su gibi akıp geçti.Anushka Sharma'ya gelince bana göre saçı çok yakışmıştı.Bende aynı saçı kullanmıştım bir ara kendimde dahil çok fazla bayanlara o saçı yakıştıramam ama yüzüne çok iyi gitmişti.Rolüne gelince oynadığı karakteri açıkçası sevemedim.Senarist bence daha farklı yazabilirdi ısınamadım.Ama oyunculuk on numara beş yıldızdı.Film akıcı geçti.Yer yer gözlerim doldu.En sevdiğim bölüm PK'ın dinleri ve insanları çözmeye çalıştığı bölümdü çok güldüm.Filmin danslarını ve müziğini sevdim.En sevdiğim bu oldu danslar özellikle çok komikti. (tık) Hatta sarıp sarıp tık'ta ki videoyu izliyorum.Filmin büyüsünün bozulmaması için hakkında  pek bilgi vermek istemiyorum.Bence bu filmi izleyin.Şiddetle tavsiye ediyorum.Ölmeden önce izlenmesi gereken filmler arasına alın.
PK (Peekay)
Tür:Fantastik,Romantik,Komedi,Günlük Yaşam
Yönetmen: Rajkumar Hirani
Yapımcı: Vidhu Vinod Chopra,Rajkumar Hirani
Senarist: Abhijat Joshi,Rajkumar Hirani
Sinematografi: CK Muraleedharan
Düzenleme: Rajkumar Hirani
Üretim şirketi: Vinod Chopra Films,Rajkumar Hirani Films
Dağıtımcı: UTV Motion Pictures
Yayın tarihleri: 19 Aralık 2014
Çalışma süresi: 152 dakika
Ülke: Hindistan
Dil: Hintçe
Konu:
PK Dünya'yı keşfe geldiğinde onun için önemli olan bir şeyi kaybeder.Bunun üzerine kendi gezegenine dönemez.Hem emanetini bulmak hemde insanları gözlemek için yaşam alanına iner...Ve insanları gözlemlerken kafasında sorular oluşur.Bu sorulara yanıt bulmak için kimsenin soramadığı soruları sormaya başlar.Bunun üzerine insanlar ile birlikte manevi bir yolculuğa çıkar.

Oyuncular:
Aamir Khan
Anushka Sharma
Sushant Singh Rajput
Boman Irani
Saurabh Shukla
Sanjay Dutt



*Spoiler*
Her filmin sonunda muhakkak Ranbir baş gösteriyor şapşik ya hep onun filmlerini izlememi istiyor gibi bir bakışlar, bir davranışlar, bir oyunculuk. :D

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Baya olmuş sen bu filmi yazalı ama filmi görünce bakmak istedim yazdıklarına.Çünkü ben de bu filmi yorumlarddan ötürü izlememiştim.Şimdi izlesem mi ki?Sonra sonra :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kim ne yazdı bilmiyorum ama izlemekte geç kalma. Her Aamir Khan filmi kadar tadında bir film. :)

      Sil
    2. Aamir khan'ı severim eskiden beri.Bu filmse biraz farklı gelmişti...ama geç kalmayayım o zaman izleyeceğim,sağol (:

      Sil
  2. pk filminin türkçe duplaj nerde bula bılır yada nerden izleye bilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyorum ama dublaj için televizyonda yayınlanması lazım. Seslendirme stüdyolarına verir kanal onlar seslendirir, kanal yayınlar ve internete düşer. Bildiğim kadarıyla film televizyonda yayınlanmadı. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)