Khoobsurat (Film)

Ay bu film çok güzeldi.İzlerken ağzım kulaklarımda izledim sanki biraz kore dizisi havası vardı.Çok tuhaf ilk defa bir hint filminde bunu hissettim.Hollywood'da kimmiş dedirtecek tarzda konusu ve oyunculuk vardı ortada.Fawad Afzal Khan'ı ilk defa izledim ve oyunculuğunu,duruşunu,yakışıklılığını ve sempatikliğini çok sevdim,beğendim.
Sonam Kapoor'ı zaten severdim bu filmle daha çok sevdim karakteri biraz serseriydi ama çok yakışmıştı.Sıcacık bir hikayesi vardı.Sonam fizyoterapi doktoruyken Fawad bir prensi canlandırıyordu.Sonam zeki,çevik,saf ve içi dışı bir olan karakterdi.Biraz umursamaz bir kişiliği vardı.Fawad ise;akıllı,tecrübeli,işinin hakimi ve çalışkan bir karakteri canlandırıyordu.Diğer karakterlerde birbirinden komikti.Özellikle esas kızın annesi çok komikti.Senaryosu çok sağlamdı film, akıcı ve seriydi hiç sıkılmadım.Müziklerine aşık oldum.Hatta sadece müzikleri için bir blog açabilirim.O derece eğlenceli ve kıpır kıpırdı.Zamanınız varsa eğlenmek kafa dağıtmak  istiyorsanız hiç durmayın  hemen  izlemeye başlayın.


Khoobsurat (Beautiful)


Tür: Romantik,Komedi
Yönetmen: Shashanka Ghosh
Yapımcı: Rhea Kapoor ,Anil Kapoor ,Siddharth Roy Kapoor
Senaryo: Indira Bisht
Müzik: Sneha Khanwalkar ,Badshah ,Amaal Mallik
Üretim şirketi :Disney World Cinema,UTV Motion Pictures,Anil Kapoor Films
Dağıtım: Walt Disney Studios,Motion Pictures
Yayın tarihleri :19 Eylül 2014
Süresi: 127 dakika
Ülke: Hindistan
Dil: Hintçe
Konu:
Doktor Milli Indian Premier League (IPL)'de çalışan bir fizyoterapisttir.Annesi evlenmesi için sürekli baskı yapmaktadır fakat Milli erkeklere güvenmemektedir.Bir gün kraliyetten bir mektup alır ve kral için fizyoterapist olması teklif edilir.Milli hiç düşünmeden teklifi kabul eder ve saraya doktor olarak gider.Fakat kral iyileşmek için hiç istekli değildir.Bunun üzerine Milli pes etmez ve kralı iyileştirmek için çabalar.Milli kral için çabalarken sarayın tek oğlu olan prens Vikram'ı rahatsız etmeyi de ihmal etmez.

Oyuncular:
Sonam Kapoor/Dr Mrinalini "Milli" Chakravarty
Fawad Afzal Khan/Yuvraj Vikram Singh Rathore
Kirron Kher/Manju Chakravarty
Ratna Pathak/Nirmala Devi Rathore
Aamir Raza Hussain/Shekhar Singh Rathore
Aditi Rao Hydari/Kiara
Ashok Banthia/Ram Sevak
Cyrus Sahukar/Nausher Bandookwala(Vikram'ın arkadaşı) 
Yashwant Singh/Maharaj Suraj Mann Singh
Simran Jehani/Divya Rathore

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Şimdi filmi izlemedim ama Fawad Afzal Khan'ı da az buçuk biliyorum yani böyle ilk bakışta çarpan bi yakışıklılığı böyle bi gözlerini alamama durumu yok ama izledikçe bi kanın kaynıyor işte o gözlerini alamama durumu o zaman ortaya çıkıyor ben ilk olarak Zindagi Gulzar Hai dizisini izlemiştim aynı zamanda ilk Pakistan dizimdi şimdi başta biraz ön yargılıydım diyemeyeceğim çünkü bir blogda tanıtım yazısı okumuştum sonra izlemeye karar verdim sonra da gerisi çorap söküğü gibi geldigerçekten o yazıya da bir bakmanı tavsiye ederim link nasıl atılır bilmiyorum ama blogun adı Çekil, Acil Yazmam Gerek zaten çok fazla yazı yok kolayca bulursun neyse sonra başka dizilerini de izledim oyunculuğunu gerçekten çok beğeniyorum konuşurken yüzünü kaşıması olsun arada gözlerini oğuşturması olsun gerçekten adam sanki oynamıyor da yaşıyor eğer izlemek istersen Bollywood Fanatiklerinin Türkçe altyazılı yayınladığı birkaç dizisi var bakmanı öneririm umarım reklam yapmak gibi olmamaıştır bu arada şöyle bi bloguna baktım gerçekten hoş bi blogun var ve blogunu çok seviyorsun yani herkes sever de belli bir süredir bu işi yapıyor olmana rağmen hala sıklıkla yazılar paylaşıyorsun gerçekten hayranlık uyandırıcı baya bir şey yazmışım blog hayatında başarılar diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsim kullanınca reklam gibi oluyor ama sorun değil bende oradan izliyorum o yüzden gönül rahatlıgıyla yayınladım yorumu. Size tavsiyem olsun büyük bir ihtimal izlemişsinizdir Bashar Momin adlı bir dizi var o sitede izlemediyseniz izleyin. Pakistanlı erkekler cidden çok çekici oluyor. Çok teşekkür ederim. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)