tirtil Dışarı Çıkarsa

1 tane kutu almak amaçlı dışarı çıktım 48 liralık alışveriş yaptım iyi mi?Herhalde normal alışverişe çıksam 300-500 ,300-500 gidecek.Annem bu yüzden alışverişe gitmemi istemiyor .Bir çıktı mı şu güzel bu güzel derken bir sürü şey almış oluyorum. Küpelerim için bir kutuya ihtiyacım vardı hem değişiklik olsun çarşı pazar gezeyim hemde kutu alırım düşüncesiyle cumartesi günü dışarı çıktım.Ay bu güzelmiş ay şu güzelmiş derken bir sürü ürünün arasında kayboldum gittim.Aslında kendime bir söz vermiştim ben her ay 3-5 tane kozmetik ürünü alırım bu ay her yer dolu dolu olunca kesinlikle para harcamak yok zuzu demiştim.Fakat bu seferde duramadım başka şeylere harcadım.Gerçi ihtiyacım olan şeylerdi fuzuli yere hiç bir şey almadım.Sonuç olarak kadın olmak zor iş dışarı çıktım mı gözü dönüveriyor insanın.ALLAH'tan az para vardı yanımda da yinede pek para harcamadım sayılır.Neler almışım bakalım.
Şekerlik;

Şimdi ne alaka bu ihtiyacın olan ürün mü diyeceksiniz ama evin ihtiyacı vardı.Bu ara çok moda kime gitsem bu tarz farklı desenlerde şekerlikler önümüze geliyor. Hoşuma da gidiyordu görünce hemen alayım dedim.Şöyle düşününce odam içinde güzel bir süs olabilir içine hoş kokulu bir şeyler koyup masaüstünün yanında şık bir görüntü sağlayabilirim...ama şekerlik olarak kullanılacak.
Kutular;
1 kutu diye gittim 2 kutu aldım birine kolyelerimi koydum digerine küpelerimi. Yüze yüz doldu ama derli toplu oldu.Başta karton kalpli kutular düşünmüştüm.Fakat aşırı büyük geldi hatıralar için zaten koca koca kutularım var o tarz daha minik istedim minikleri de karton olmasına göre pahalıydı bende demir ve bu kutuları gördüm aldım.Dikiş kutularına benziyor.Renk seçimide odamdaki diger kutularımın rengine uygun olması için seçildi bi ara diger kutularımı da fotograflarım her yer kutu ve krem dolu zaten benim odamda çok sevince abartıyorum :D
Saksı altlıgı-Kalemlik;
Bu saksı altlıgı napcan bunu derseniz tabi ki de kalemlik.Bunun mürdümünü bir türlü bulamadım sonunda beyaz aldım en azından monitör rengine uyumlu olsun diye düşündüm halım da da beyazlar var güzel durdu.Bir tane daha almam lazım kozmetik aparatlarımı koymak için istiyorum.Şimdi almadım belki mürdüm çıkar diye.
Termos;
Termos :D Kore tipi termos sürekli nette karşıma çıkıyordu sipariş verecektim fakat bulunca hemen aldım kaçırmadım.Yaz günleri yürüyüş yapmayı seviyorum. Fakat sıcak oldugundan susuyor insan böyle durumda pet şişe kullansam 1. suyu hızlı ısınıyor 2. plastik oldugundan elinde güneş ışınlarına maruz kalıyor , cam şişe kullansam yürürken elim terliyor ve cam oldugundan şişe kayıyor yürüyüşümü etkiliyor.O yüzden hem su'nun hemen ısınmaması hemde koluma geçirirsem daha rahat yürürüm gibisinden aldım.Tabi çocuk ruhumda o kadar termosun arasından bunu seçti.Yeşil renkten hoşlanmam ama bu çok güzel duruyor,fotografta koyu parlak çıkmış ama mat bir dışı var ,pastel bir rengi var.

Panduf;
Son olarak panduflar.Ayaklarım çok üşüyor kansızlıktan dolayı kat kat çorap giyiyordum. Yinede ısınmıyordu .Şuan çok memnun kaldım.Hem sıcak hemde geyik var çok şeker değil mi?



İşte şu kadarcık yere 48 lira verdim.Tabi aldıgım başka bir şeyler daha vardı onlar bana kalsın.Gerçekten baktıgımda şöyle elle tutulur bir şey yok.Hayat mı çok pahalılaştı yoksa ben mi çok fakirim bilemiyorum.

Her neyse annemin dedigi gibi -''tirtil alışverişe çıkarsa ondan korkulur.İhtiyacını da alır ihtiyacı olmayanı da alır. Bu tirtil'a akıl sır ermez.''

Yorum Gönder

0 Yorumlar