Google+ Hesabında İsim Nasıl Değiştirilir

Bana hep Zuzu senin google plus hesabın var sen bilirsin nasıl isim değiştiriliyor.Üye olurken öylesine bir isim yazmıştım çok pişmanım nereden değiştirilecegini bulamadım bir yardım et diyen çok oluyor ya da youtube ismimden sıkıldım ne yapmalıyım bulamadım değişmiyor diye gelenler var.Bunlar için ve bu sorunu yaşayanlar için yararlı olacagını düşündügüm bu bilgiyi sizlerle paylaşmaya karar verdim.Google+ hesabında isim bölümünü değiştirdiginizde hesabınıza bağlı btün hesaplarda isim değişir.Yani otomatik olarak youtube kullanıcı adınızda değişiyor.Yazıyı kısa kesip hemen anlatayım;
Öncelikle google + hesabımıza giriş yapıyoruz.Ardından google + profilimize giriyoruz.daha sonra  nickimizin yazdıgı yere gelip çift tıklıyoruz.




Ad düzenle bölümü çıkıyor maalesef ad ve soyad şeklinde değiştirebiliyoruz.Çok uzun olmaması suretiyle değiştirmek istedigimiz  ismi yazıyoruz.daha sonra kaydet diyoruz.


Dipnot: Nickiniz değişmemiş olabilir bunun iki sebebi vardır 1.İngilizce karakter kullanmanızı istemiş olabilir.
2. Uzun bir isim seçmiş olabilirsiniz.Dipnot 2:Değişiklikleri  kaydettikten sonra  hesabınızda isim değişmemişse öncelikle çıkış yapıp bir süre bekleyip hatta tarayıcı geçmişini silip  tekrar giriş yapıp bakınız.Eger olmadıysa büyük ihtimal  üsteki  sorunlardan biri yüzündendir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar