Dedikodu//Super Junior Ryewook Yuvasına Döndü

Artık gün saymayı bitirmeye bir üye kaldı ama bende bittim. Yıllardır say say bir sonunu göremedik... Sonunu görür müyüz çokta merak ediyorum. Kaç yıl oldu diye baktım da Heechul ile saymayı yakaladığıma göre 2011'den bu yana gün sayıyorum ve saymaya da devam ediyorum. Zaman gerçekten hızlı geçiyor hem üyelerin askerlikleri, hemde benim hayatım. Son olarak 11 ekim 2016'da askere giden küçük Zürafa'mız da gün itibariyle terhis oldu. Aktif bir askerlik yaptığı için gelişini gururla kutlama şansımız oldu. Tüm üyelere baktığım zaman Ryeowook'un sayması en kolay sayma yazsam yalan olmaz. 
Askere giderken yazdığım Dedikodu// Ryeowook Asker Oldu yazısını daha dün yazmış gibi hissediyorum. Çok acayip ama yokluğunu aktif asker olduğu halde hiç hissetmedim. Ya bir iki üyenin skandalı yüzünden yokluğunu hissetmedim ya da hayatım şu iki yılda bayağı yoğun geçti ondan hissetmedim. Resmen gözümü açıp kapayana kadar geçti. Oysa giderken naif olduğunu düşündüğümden onun için endişelenmiştim. Şimdi ise gözümde o naif tarafından çok erkeksi tarafı var. Küçük Zürafa'mızın gerçekten büyüdüğünü çok iyi hissedebiliyorum artık.

Ryeowook'u karşılamaya üyelerden Siwon, Donghae, Eunhyuk ve tabii ki Leeteuk gitmiş. Diğerleri ise Ryeowook'un terhisi üzerine "SUPER TV" özel bölümü çekimi için 2 gece Jeju adasında olacakları için oraya gitmişler.
Özel çekim sonrası Ryeowook 12 Temmuz'da tekrar Seul'a geri dönüp doğrudan Fanmeeting'e gidecekmiş.






O halde ne diyelim, 
HOŞ GELDİN TATLI, ŞEKER, KÜÇÜK PRENSİMİZ,  ZÜRAFA'MIZ. 
Çok özledik şimdi bir solo, bir de grupla bir iki şarkı alırız.

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Sevgili Adsız,
    Blog linki paylaştığın için yorumunu yayınlayamadım. Neye şaşırdın anlamadım bu konuda kaç kez blogumda yakındım. Blogum 3 ayrı blog tarafından çalınıp ben para kazanmadığım halde blogum üzerinden para kazanıyor. O gördüğün bloglarda bunlardan biri. O kadar şerefsiz insanlar var ki bin bir emekle yazdığım yazıları yazı engelim varken bir şekilde çalıyorlar. İşin kötüsü Google'a şikayet ettiğim halde hiç bir sonuç alamadım bu bloglardan bende artık bıraktım haram zıkkım olsun her kuruşu ALLAH belalarını versin kendilerinden çok en sevdiklerinden çıkarsın. Keşke bu soruyu sorup tekrar hatırlatmasaydın bu olayı akşam akşam moralim ve sinirim bozuldu.

    YanıtlaSil
  2. Ayy, bugün SUPER TV 2 den bir bölüm izledim, Wookie den bahsediyorlardı. Daha askerdeyken çekilmiş bir bölümdü. Onun üzerine senin bu yazını okumak güzel geldi. Ben fandoma girdiğimde Chul askerliğinin yarısındaydı. Daha dün gibi onun dönmesini bekliyordum... Bugünse... ayy.. duygulandım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya hu ne çok asker bekledik... :) Neyse ki bitmek üzere, az kaldı. :D

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)