Mei Chan No Shitsuji / 2009 (Japonya)

Bazen izlediklerinizden bunaldığınız vakitler oluyor mu?Şöyle ki mesela; bir dizi açıyorsunuz sonra hiç canınız istemiyor.İçinizden izlemek geliyor da gelmiyor gibi acayip bir durum oluşuyor.Tam olarak ne olduğunu bilmiyorsunuz.Özellikle sık olarak Kore dizisi izleyenler ne yazmak istediğimi çok iyi anlamışlardır.İşte o zamanlarda ben jet hızıyla üçlü beşli Japon dizileri izliyorum.Çünkü; alışagelmişin dışında sahneler görmek mümkün.Uçuk kaçık olduklarından insanın bir içi açılıyor.Rahatlıyor dolu olan kafası boşalıyor ruhundaki o bunaltı gidiyor.Bir nevi izlemekten uzaklaşmıyorum fakat; bu taktikle kendime geliyorum.Böyle zamanların dizilerinden biridir bu dizi.İçinizi açar bol bol gülersiniz.Çerezlik diye nitelendirdiğimiz türde bir dizidir.Sitcom yani durum komedisini andırır böyle diziler.Özellikle anime ve manga seviyorsanız kurtuluşu yoktur izletir kendini.Okul dizilerini sevmeseniz bile farklı konusuyla ilginç gelip izleyebileceğiniz bir dizidir.Konusu,işleyişi,oyunculuğu bana göre dört dörtlük olan bir dizidir.Gülmek istiyorsanız, biraz kafam dağılsın, gözlerim azıcık bayram etsin diyorsanız hiç beklemeden diziye başlayın.
Mei-chan no Shitsuji
 (メイちゃんの執事,Mei-chan's Butler)


Tür:Romantik, Komedi ,Dram,Okul
Yönetmen: Ishikawa Junichi ,Kinoshita Takao ,Joho Hidenori ,Iwata Kazuyuki
Kanal: Fuji TV
Yayın Günü : Salı
Yayın Saati: 21:00
Yayın Tarihi:13 Ocak 2009 -17 Mart 2009
Süresi:57 dakika
Bölüm sayısı: 10
Konu:
Shinonome Mei mahallenin köşe başında bulunan ailesinin noodle dükkanında yarı zamanla çalışıp kalan vaktini okulunda geçiren normal bir hayata sahip, fakat mutlu bir lise öğrencisidir.Bir gün ailesinin başına talihsiz bir olay gelir.Ailesini kaybettikten sonra babasının aslında zengin bir aileden geldiğini öğrenir. Shinonome Mei bu durumu kabullenmeye çalışırken bir anda kendini bir zengin okulunda bulur.Fakat;kabullenmesi gereken bir durum daha vardır.Bu yatılı zengin okulunda her kız öğrenciye bir yakışıklı kahya düşmektedir. Mei ve kahyası Shibata Rihito'yu bu okulda çok ilginç olaylar beklemektedir.Dizide;birlikte aşması gereken  olaylar ve mücadelelerini izleyeceğiz.
Oyuncular:
Eikura Nana/ Shinonome Mei 
Mizushima Hiro/ Shibata Rihito 
Tanimura Mitsuki/Yamada Tami 
Abe Shinnosuke/ Kanda 
Oomasa Aya/ Kayama Rika 
Sato Takeru/ Shibata Kento




Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Bu benim Hiro'ya aşık olduğum diziii :) Tabi sonra evli olduğunu duyup dünyam yıkıldı keke. Çok çok sevmiştim ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Japonya'da evlilikler genelde erken yaşta oluyor birde düşününce adam 31 yaşında şuan.Evlenmesi kadar doğal bir durum olmaz.gerçi 2009 da evlendi 25 yaşında ama olsun yaşı tammış. :D

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)