Fall in Love With Me / 2014 (Tayvan)

-spoiler içermez-
Ortalarına doğru Türk filmine benzese de çok güzel bir diziydi.Dizide Aaron Yan iki farklı insan gibi davranmak zorundaydı.Bunun yanında iki dizisinin de üst üste partnerlerinin aynı grubun üyelerinden oluşması biraz komikti.Üç kişilik kız grubunun iki üyesiyle de dizi çekti peki üçüncüsüyle de çekecek mi gibisinden bir soru işareti olmuştu.Tia Li'nin oyunculuğunu oldum olası severim zaten grubun kliplerinde de ana oyunculuğu hep Tia Li üstlenir zaten.Bence Puff'tan daha iyi bir oyunculuğu var.Gerçi Aaron Yan ve Puff Kuo'yu ben çift olarak daha çok yakıştırmıştım ama yinede Tia Li ile de kimyaları uymuştu.Bakalım Emily Son ile de dizi çekip Aaron grubu tamamlayacak mı? (asdfghjklşl şaka şaka)Diziye gelirsek;güncel severek izlediğim dizilerden biridir bu dizi.Bana göre eğlenceli bir o kadar da içimi ısıtan bir dizi oldu. Kah üzüldüm,kah canım sıkıldı ama sonuna kadar akıcı bir diziydi.Güncel izlediğim için haliyle çevirisini bekledim o yüzden uzun bekleyişli bir dizi oldu, o yüzdende dizinin yeri ayrıdır.Günlerce, belki haftalarca bekleyerek izlediğim diziler daha kıymetli oluyor.Diziye bir şans verebilirsiniz. 
Yazımı grubun şarkısı ile bitiriyorum. 
Dream Girls grubunun en sevdiğim kliplerindendir. Dream Girls-Dying for love iyi dinlemeler.
Dipnot: Dizi yayınlandığı ve çeviri bulduğu ülkelerde sevilerek izlendi ( Yabancı bloglardan biliyorum.) ve konuşuldu,bizim ülkede dahil bir ara çok fazla bu dizinin aşkıyla gezen vardı.
Fall In Love With Me 
(愛上兩個我,Ai Shang Liang Ge Wo)


Tür:Romantik,Komedi
Yönetmen: Guo Chun Hui
Senaristler : Zhang Qi En,Li Jie Yu,Wu Wei Jun,Xu Zhi Yi,Chen Zhen Bi
Üretim Yönetici yapımcılar: Pan Yi Çun,Chen Zhen Bi
Yapımcılar: Leung Hon Fai,Xu Zhi Yi,Huang Tai Ying
Üretim şirketi: Eastern Shine Production Co., Ltd.
Distribütör: Sanlih E-Television
Görüntü formatı: SDTV
Ülke:Tayvan
Dil: Mandarin
Yayın Kanalı: TTV
Bölüm süresi: 90 dakika
Bölüm sayısı: 20
Yapım Yılı: 2014
Yayın tarihleri: 6 Nisan 201-17 Ağustos 2014
Konu:
Lu Tian Xing Asya'nın en başarılı reklam ve yapım şirketinin sahibidir.Fakat Lu Tian Xing artık çok yorulmuş ve bunalmıştır.Bir gün bir tanıtım basın toplantısında işlere 3 ay ara verdiğini duyurur, bütün her şeyden kaçar.Kaçarken küçük bir reklam çekiminde kendini bulur ,hiç aklında yokken bu küçük reklam şirketinde çalışmaya başlar.Bu sırada küçük bir kaza sonucu Tao Le Si adlı kızla yolları kesişir.
Oyuncular:
Aaron Yan / Lu Tian Xing/Xiao Lu
Tia Lee / Tao Le Si
Jack Li /Leo
Katherine Wang / Xu Miao Miao

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Cok tatli ayni zamanda sinir bozucu bir diziydi. En sevdigim tayvan dizisi♡ fakat huan huan ömrümü yedi... gercekten 7 bolum felan muthisti 4 bolum idare eder devami ise gercekten baydirdi. Yine de Aaron yana hayran olmamak elde degil. Cok tatli bir dizi :) en sevdigim karalter lu tian xia'ydi♡ (nasil yazildigini unuttum O.o)
    Guzel ve bilgilendirici bir yazi olmus. Dun just younun ilk bolumunu izleyince ben de fark ettim ayni kadro miao miao muydu neydi o kiz ikisinde de oynuyo :) fakat basrollerin ayni gruptan olduklarini bilmiyordum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde hep tanıdık oyuncular oluyor dizilerde rast gelebiliyorlar üst üste.Just You dizisini daha çok severim ben.Evet üstte grubun klibini de paylaştım. :3

      Sil
  2. Aa pardon isimler zaten varmisti yukarda :D Lu tain Xing♡
    Xioa Lu da idare ederdi ♡
    Su cince isimler ne zor yaa sinir oldum :D

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)