Son Günlerde Severek Paylaştığım Instagram Güncellemelerim #3

Instagram: renklitirtil
Facebook: renklitirtil
Twitter: renklitirtil
Tumblr: renklitirtil
Snapchat: renklitirtilblg


Neredeyse 1 yıl olmak üzereyken bu postumu yeniden yazmak istedim. Instagram'ı çok seviyorum. Hele ki telefonumu değiştirdiğimden bu yana çektiğim fotoğrafları yüklerken daha bir seviyorum. Aslında çok kötü fotoğraf çekiyorum ama her biri benim için bir anı, bir yaşanmışlık hissi veriyor bana. Bende burada bu paylaşımlarımı göstermek istedim. Belki bana ne neden bu postu yazdın diyeceksiniz ama kalbimden geçmişken yazmasam olmazdı. Neredeyse her gün 2 defa çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum hesabımda. 

Paylaştığım güncellemelerim; 

Kuzenimi parka götürmüştüm, parkta otururken canım sıkılınca çimlere gittim ve kuzenimin oyuncağı ile bu fotoğrafı çekmek istedim. Güzel bir kare yakaladığımı düşündüğüm içinde Instagram'da paylaştım.

Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.


Tavşan elmasının görüntüsünü çok seviyorum. Ayrıca ilkokuldayken okulun bahçesinde tavşan elması vardı. Ders aralarında bahçeye çıktığımızda direk o ağaca gider ve elmalarını yerdik. Tabii midemizin ağrıdığı da olurdu arkadaşlarımla. Bu yüzden ne zaman tavşan elmasını görsem çocukluğum aklıma gelir. Bu yüzden bol bol fotoğrafını çekerim.


Son zamanlarda instagramın trendi kesme tahtası. Bambu servisleri olmayanlar genelde kesme tahtası kullandığı için bende bu akıma uymak istedim. Tabii benim ki diğer hesapların servis olarak kullanımı gibi değil direk kesme tahtası olarak.


Parkta yürüyüşe çıktığımda bir ağaç gördüm ve olduğu gibi ağaç kuş doluydu hepsi kara yemişe benzeyen ağacın meyvelerinden yiyordu. O kuşlardan biri de bu kuştu. Çok asil durduğu için fotoğrafını çekmek istedim. Bu ağacın ne ağacı olduğunu bilen var mı?


Ağaçları fotoğraflamaya bayılıyorum. ALLAH her ağacı o kadar mükemmel yaratmış ki biri diğerine benzemiyor. Renkleri bile bir değil. En büyük hayalim bir yaz günü büyük ağaçların olduğu bir yerde oturmak ve ağaçları izlemek... Ağaçların çıkardığı ses ve gölgesi bana huzur veriyor. Tabii sonbaharda da kart postal gibi olmaları ilgimi çekiyor.


Sonbahar demişken dökülen yaprakları fotoğraflamayı es geçmedim. Şu yaprağın rengi ve kurumasıyla üzerinde oluşan desenlere bir bakar mısınız... Muazzam!


Hesabım Mustafa Kemal Atatürk'süz olmazdı. Bu sprey boya ile yapılmış figür uzun zamandır gözüme takılıyor ve hoşuma gidiyordu. Fakat telefonum olmadığı için fotoğraflamak nasip olmamıştı. Yolum bu sokağa düşmüşken görür görmez hemen telefonumu çıkardım ve çektim.



Bu gördüğünüz fotoğraftakiler kuş... Upuzun bir binanın dışında incecik şeritler vardı ve bu incecik şeritlere nasıl tutunduklarını anlamadığım kuşlar! Görür görmez fotoğraf aşkına dedim ve üşenmeden yolun karşısına geçip fotoğrafladım. Yüklediğimde herkes fotoğrafın nota kağıdına benzediğini yazdılar. Açıkçası fotoğrafladıktan sonra bende böyle düşündüm.


İşte o ağaçtaki kuşların yediği yemiş buydu ama o ağaç bu sarmaşık. Aynı meyveleri olan bu ağaç ve sarmaşığın ne olduğunu bilmiyorum ama çok hoş bir görüntüsü var.


Son günlerde severek paylaştığım güncellemelerim bu şekildeydi. Post uzamasın diye bir kaçını yüklemekten vazgeçtim. Umarım fotoğraflarımı beğenmişsinizdir. Bir başka postta görüşmez üzere.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Gerçekten güzel instagram paylaşımları bunu görünce hemencik takibe aldım :)

    YanıtlaSil
  2. Fotoğrafların hepsi birbirinden güzel :))) O bitkinin adının tavşan elması olduğunu bilmiyordum, oysa ben de kampüste görüyorum bolca ve çok da hoşuma gidiyorlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, evet tavşan elması olarak biliniyor ama bir çok ismi de mevcut. Bunlar ateş dikeni, kuş elması, köpek elması olarak geçiyor. Yani, yörelere göre ismi de farklılaşıyor. Global ismi de Pyracantha cocinea. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)