Beğendigim Japon Dizileri Top 10 #1

Daha evvel izlediğim Japon dizilerinden hiç top 10 çıkarmamıştım.Bilirsiniz belki pek fazla günü gününe ya da yılı yılına Japon dizisi çevrilmiyor bu yüzden her yıl izlediğim Japon dizileri top 10 yerine şimdiye kadar izlediğim Japon dizilerinden bir seri hazırlamak istiyorum.İzledikçe farklı Top 10'lar hazırlayacağım.
Uyarı:


Benim fikrimi alarak aynı düzende öneri açan arkadaşlar neden kendi stilinizi yaratma geregi duymuyorsunuz üste bir iki cümle yazıp alta afişleri sıralamayı geçtim birde yüzlü yüzlü afişleri de bu post içinden alıyorsunuz.Ben bir afiş için bile en az yarım saat aradım afişlerin arasında seçim yaptım..Bu fikir için bile günlerce uğraştım diğer bloglara göre farklı olsun diye  düşündüm fakat siz ne yapıyorsunuz hazır fikir hazır post var nasıl olsa deyip benim günlerce uğraştığım emegimi yarım saatte blogunuza açıyorsunuz.Bu biraz ayıp olmuyor mu? Birazcık özgün bir blog olmaya çalışın kendi fikrinizi tarzınızı yaratın ki okuyucunuzda fark yaratın.

Benim blogumdan aldıgınız herhangi bir fikri herhangi bir afişi herhangi bir düzeni blogunuzda izinsiz kullanıyorsanız hakkım haram olsun.

Taklitler aslını yaratırmış derler ama ben taklit istemiyorum.Çünkü bu blog benim sizin kopyala yapıştır bloglarınız gibi olsun istemiyorum.Sizin için eğlence ya da iş olan bu blog alemi benim için bir yaşam tarzı ve siz her dakika benim yaşam tarzıma tecavüz ediyorsunuz.

Ha birde benden size bir iyilik daha; bu şekilde post açan arkadaşlar size geçmiş olsun.Zaten en büyük cezayı size Google verecektir.Hep benimle uğraşacak değil ya biraz da Google sizle uğraşsın.Emin olun Google salak değil hemde hiç değil.Lafın kısası ayvayı zaten yemişiniz benim ahıma baştan gerek kalmamış..


Şimdiye kadar izlediğim bütün Japon dizilerinden en çok severek izlediğim japon dizileri şunlar;

İşte Top 10 Listem;
1.Nodame Cantabile
2.Hanazakari no Kimitachi e
3.Ouroboros
4.Itazura na Kiss
5.Bitter Blood
6.Mei Chan No Shitsuji
7.Rich Man, Poor Woman
8.Nobunaga Concerto
9.Liar Game
10.Piece


Gel gelelim  Japon dizileri izleyenlerin izleyip de en çok beğenilen iki dizisine.Şüphesiz izleyen herkes bu iki diziyi çok beğeniyor ve birbirlerine öneri yapıyorlar.Dizilerimizin ikisinin de ortak yönü başrol karakterlerinin ölümcül hastalıkları olması ve hayat mücadelesi vermesi.Dram dizisi izlemeyenlerden bile tam not alan bu iki dizi hakkında biraz bilgi vereyim.
1.One Liter Of Tears;
Bir gün Aya Omurilik soğanı dejenerasyonu hastalığına yakalanır ve tedavi olmak istemez bunun üzerine doktoru ve ailesi onu ikna edip ondan bir günlük yazmasını ister. Böylece hastalığın ilerleyişini izleyebilecektir. Aya o günden sonra gücünün yettiği yere kadar günlük yazmaya başlar.




2.Boku no Ita Jikan;
Sawada Takuto üniversite son sınıfa giden ve iş teklifi almaya çalışan bir sıradan öğrencidir.Bir gün aynı üniversitede olan Hongo Megumi ile tanışır ve sevgili olur.Her şey iyi gitmeye başladığı bir gün başına anlam veremediği şeyler gelmeye başlar.Bunun üzerine doktora gider.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Liar Game'in konusu çok ilgimi çekiyor ama anime manga derken dizilere başlayamıyorum. Liste için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başlamalısın kısa sürede çok saran bir dizi olduğundan bir çırpıda bitirebilirsin. :3

      Sil
  2. Bu dizileri izleyebileceğimiz site tavsiyeniz var mı?

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)