renklitirtil Artık İzlediği Dizileri Yazacak


MAALESEF  BECEREMEDİM VE YAZMAKTAN VAZGEÇTİM  KUSURA BAKMAYIN.  


Uzunca bir zamandır blogumda her önerimin altında muhakkak bir kaç kişi ''-Keşke bu afişlerin yanında bir de izledigin dizileri yazsan güzel olur.-Postlar iyi ama hakkında bilgi olsa daha iyi olur.'' gibi yorumlar alıyordum.Üzerimde bu konuda baskı vardı.Buna çözüm için ayrı bir blog açıp sadece izledigim dizileri yazmaya karar vermiştim.Fakat dün kore günlüklerim blogunun sahibiyle sohbet edene kadar.Her zaman blogumda yineliyorum biliyorsunuz yine aynı şeyi yazacağım sawako kuronuma'nın bana yazdığı her öneriyi her tavsiyeyi muhakkak düşünüyorum es geçmiyorum.Herkesin bir öneri aldıgı , sözlerini dikkatle dinleyip üzerinde düşündüğü insanlar muhakkak vardır. Benimde bu alanda çok iyi diyebileceğim ,örnek alabileceğim bloggerlardan biridir Sawako Kuronuma.Dün konuşurken sohbet bloglara geldi ve böyle bir düşüncemin olduğunu ona açtım o da bana bir kaç tavsiyede bulundu.Dün sohbetimiz bittikten sonra uzun uzadıya düşündüm.''Ben neden blogumda izlediğim dizileri yazamıyordum?-Beğenmediğim diziler hakkında yazdığımda bloguma gelen insanlar yüzünden.Peki neden onlara göre ben içimden gelen bir şeyi kısıtlıyordum? -???? '' İşte burada kafamda şimşekler çaktı.Birilerinin keyfine göre mi blog yazıyordum ben yoksa içimden geldiği için mi?Neden ben birileri mutlu olsun diye kendime başka bir blog açıp onları tatmin edeyim ki?İşte tam da burada jet hızlıyla bir karar aldım.Bu güne kadar bir dolu dizi izledim ki öneri postlarımda görüyorsunuz.Artık bu izlediğim diziler hakkında blogumda yazı yazma kararı aldım.Tabi ki saygılı bir şekilde yazmaya çalışcam ve spoiler vermicem. Yazmak istiyorum ki beğenmediğim bir dizi olmazsa fanlarını kırmadan güzel bir yazım şekli kullanıcam.Umarım yeni stilimi beğenirsiniz.Birde öneri postlarımda çok fazla afiş var onların aralarına bir iki cümlelik yazılar eklemeyi planlıyorum.

Dipnot: Yıllık öneri postlarımı aynı şekilde yapıcam, bu karar izlediğim diziler hakkında detaylı yazmakla ilgili.Bu arada yeniden eskiye her güne bir kore dizisi yazabilirim bu günlerde sıkılmayın üst üste yazınca. ^_^
Yazacağım dizileri buradan takip edebilirsiniz:tıkla

Bu arada Kiraz çiceklerinin açma mevsimi yaklaştı mı  keşke Japonya'da olsam şu günlerde...(ALLAH gönlüme göre versin ölmeden şu Japonya'yı bi kez görmeyi nasip etsin.)



Yorum Gönder

0 Yorumlar