Beş Kardeş (Dizi)

Leyla ile Mecnunu ruhunu hafiften bu dizide hissettim.O mahallenin sıcaklıgı,espiriler Leyla ile Mecnunu dizisini daha çok özlememe sebep oldu.Tek eksik Ali Atay dizide keşke o da olsaydı dizi de çok isterdim. Dizinin gün itibariyle 3. bölümü yayınlandı.3. Bölüme kadar tam anlamıyla tatmin olup öyle yazmak istedim.Dizide sıcacık bir mahallenin ve dededen kalma bir evde yaşayan 5 kardeşin hikayesini anlatıyor.Her kardeşin farklı bir karakteri var hiç biri birbirine benzemiyor.Sait evin en büyügü diger 4 kardeşine kol kanat geriyor ve diger 4 kardeşinin arkasını toparlıyor.Sait kardeşlerine hem anne hem baba olmuş bir ağabey.Sait ne kadar ugraşırsa ugraşsın diger kardeşleri her seferinde bir şekilde başlarını belaya sokmayı başarıyorlar. Nazımın  şairane ruhu, Turgut'un maneviyatı, Orhan'ın patavazsızlıgı ve müzigi ,Aziz'in kaba saba  halleri tam anlamıyla izlerken sizi kendine çekiyor dizi.Gerek senaryosu gerek komedisiyle sizin kalbinizi ısıtacak çok güzel bir hikayeye sahip Beş kardeş. Dizi hakkında bir kaç bilgi paylaşayım;

Onur Ünlü'den BEŞ KARDEŞ

Kanal : Kanal D
Yapım : Ay Yapım
Yönetmen : Onur Ünlü
Yapımcı : Kerem Çatay
Senaryo : Onur Ünlü
Müzik : Toygar Işıklı
Web Sitesi: http://www.beskardes.com.tr
Yayın Günü : Salı
Yayın Saati:20:00
Oyuncular:

Konu:
Beş parmağın beşi bir olur mu? Olmaz. Bu beş kardeşin de biri, bir diğerine en ufak bir şekilde
benzemiyor. Sait, Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz.


Sait, depremde anne ve babalarını kaybettiklerinden beri ailenin babası gibi. Kardeşleri her türlü zorluğa rağmen bir arada tutmayı başarmış. Mahalledeki balıkçısından kazandıklarıyla onları yedirmiş, içirmiş, okutmuş yıllardır.
Nazım, basit bir Adliye haberi gibi gözüken bir boşanma davasının peşinde, başını türlü belaya sokacak. Tarık, iman dolu dünyasında kendi halinde yaşayıp giderken, hayatında ilk defa aşkla tanışacak. 
Orhan, şarkıcılık hayalleri kurarak bodyguardlık yaparken, tavernanın kapısından sahnesine doğru yol almaya çalışacak.
Aziz, at yarışlarından ibaret dünyasından çıkıp, yavaş yavaş karanlık dünyaya teslim olacak.

Beş kardeşin bir küçük mahallede geçen hayat gailesi; içinde aile değerlerinin,kardeşliğin, aşkın, arkadaşlığın ve hayatın acı-tatlı sürprizlerinin barındığı, herkesin içinden bir hikaye.
ayyapım sitesinden alıntıdır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar