Hametol Cilt Bakım Kremi Deneyimi (Tavsiye Kanalı)

İlk önce tavsiyekanali.com 'dan bahsetmek istiyorum. Siteye üye olduktan sonra bize arada bir ücretsiz ürün gönderiyorlar ve biz bu ürünleri deneyimleyip deneyimlerimizi sosyal medyada paylaşıyoruz. Hatta sadece ben değil çevremdeki insanlarında düşüncelerini kapsayan bir etkinlik olarak düşünebilirsiniz. Ben ne zaman üye olduğumu hatırlamıyorum bile yıllar oldu. Sitenin iyi bir site olduğunu düşünüyorum ve tavsiye ederim. Sizlerde ücretsiz üye olarak ücretsiz ürünleri deneyimleyebilir ve bu deneyimlerinizi diğer insanlarla paylaşabilirsiniz. Bu yazımda ayın başında evime gönderilen üründen bahsedeceğim. Umarım yazımda deneyimlerimi doğru anlatabilirim ve yazım sizler için yararlı olur.

Hametol Cilt Bakım Kremi
(El ve Yüz için)
Geleceğine dair mail aldıktan sonra bir kaç gün içinde yani 7 aralıkta kargom geldi. Pandemi olduğu için biraz beklettikten sonra açtım. İçerisinden bir tane bilgilendirme kitapcığı, bir tane kampanya takvimi, beş adet özel fırsat kitapcığı (alışverişte 10 lira iade), yedi tane deneme boy, bir tane normal boy ürün geldi. Deneme boylarından bir tanesini kendim için kullanmak istedim. Diğer kalanları da yakınlarıma denemeleri için özel fırsat kitapcığı ile verdim.


Şimdi ürünümüzün adı Hametol cilt bakım kremi. Bu ürün 108 yıllık bilgi birikimiyle ciltleri korumaya yönelik ürün serisinden biri. Diğer iki ürünü ise Onarıcı bakım kremi ve bebek Pişik kremi. Yani serinin üç ürünü var. Bana gelen ürün ise cildin ihtiyaç duyduğu günlük bakım ihtiyacını karşılamak üzere geliştirilen bir ürün. Hayat cildinizi yıpratmasın sloganı ile cildimizin yeni tercihinin Hametol cilt bakım kremi olduğu yazıyor.
***
Ürün hakkında düşüncelerim/deneyimim: 

Beni sosyal medyadan takip ediyorsanız bilirsiniz ki ben sürekli temizlik yapan biriyim. Hastalık derecesinde olduğumu düşünmüyorum ama biraz abartıyor olabilirim. Günün sonunda, kendime döndüğümde ellerimin zarar gördüğünü ve yıprandığını fark ediyorum. Temizlik malzemeleri ve su yüzünden kuruma, gerginleşme ve zaman zamanda çatlamalar oluyor. Hatta bazen çatlamalar kanıyor, gerginlik yüzünden avcumu tam açamıyorum.
Tabii ki nemlendirici kullanıyorum ama çok yağlı kalıyor emmiyor ve ertesi gün yine temizlik yaptığımda aynı sorunu tekrarlıyorum. Bu ürünü kullandığımda çok çabuk ürünün emdiğini fark ettim. Hatta annem kuru bir cilde sahip ve ilk kullandığında ''Hemen emdi ıslak bile kalmadı rahatsız etmiyor dedi.'' Gerçekten öyleydi sürdüm ve anında emdi. Haliyle bu durum hoşuma gitti. Ertesi gün oldu yine temizlik yaptım ve o gün sürmeyi ihmal ettim. Fakat bir gün sonra kalktığımda hala ellerimin yumuşak olduğunu fark ettim. Bunun üzerine bir kaç gün daha kullanmadım. Ellerimde kullanmadığım halde etkisinin devam ettiğini gördüğüm ilk ürün oldu. Tabii ki sonra düzenli kullandım ve bu yazıya kadarda bırakmadım. Ellerimde ne kızarıklık ne tahriş hiç bir şey olmadı bilakis temizlik yaparken küçük çizikler olmuştu onları da hızlıca tedavi etti. Ürünün rengi beyaz ama kokusu bana böyle tam olarak tanımlayamıyorum ama alçı, kireç kokusunu andırdı ya da ben o kokuyu sevdiğim için bana öyle geldi. Kokuya karşı hassas olduğum için bu koku hoşuma gitti. Çünkü sürdükten kısa süre sonra o koku da gitti. Uzun lafın kısası ben ürünü çok sevdim. Keşke daha önce keşfetseymişim ama bu güne kısmetmiş. Ben üründen çok memnun kaldım. Elimdeki ürün bittikten sonra annem için onarıcı bakım kremini almak istiyorum. O üründe çok kuru ciltler ve tahrişe yatkın bölgelerin bakımı içinmiş. Annemin cildi çok kuru olduğu için denemek istiyorum. Yine alıp denersem bloguma yazarım. Şu an kullandığım ürünü de gönül rahatlığı ile sizlere de tavsiye ederim.



Ürün ile ilgili bana gelen kitapcıkta;
Her türlü hava şartı kent yaşamının çevresel etkileri ya da kırsal bölgenin iklim koşulları, ev iş yerleri, dezenfektan ve kolonya kullanımı, ellerin sıcak su dan soğuk suya girmesi cildimizi yıpratıyor, kurutuyor tahriş olmasına yol açıyor. Zengin içeriğiyle Hametol Cilt bakım kremi, tahriş ve kızarıklığı engellemek için Hamamelis özü, önemli bir nem kaynağı olan Provitamin B5, antioksidan etkisi ile cildi korumaya yardımcı, cildi yumuşatan E vitamini ve yüksek su tutma kapasitesi sayesinde cildin nemli kalmasına destek olan Hyaluronik Asit içeriğiyle cildimizin günlük ihtiyacı olan bakımı sağlıyor. Üstelik su bazlı olduğu için yağlı bir his de bırakmıyor. Ofislerin, çantaların ve evlerin vazgeçilmez ürünü olarak kadın- erkek herkesin yardımcısı oluyor.
***
Hamamelis virgiana > Çatlamış derinin onarılmasına yardımcı olur.
Dekspantenol > Kuruluğun giderilmesine yardımcı olur.
E vitamini ve besleyici yağlar > Cildi besler nem kaybını önler.
Hyaluronik Asit >Cildin su tutma kapasitesini arttırır. Cildi nemli tutar.

***
Paraben, parfüm, koruyucu içermez. Dermatolojik olarak onaylanmıştır. Klinik olarak test edilmiştir.
***
Ürünün kutusunda;

Önerilen kullanımı:

Hematol Cilt bakım kremi günlük cilt bakımı için uygundur. Yüzünüzde, elinizde ve vücudun istenilen yerinde güvenle kullanabilirsiniz. Özel içeriği ile kuru, çatlayan ve gerginleşen cildinize hassas bakım sağlar. İhtiyaca göre günde bir ya da iki kez uygulayabilirsiniz.
***
Hametol Cilt bakım kremi cildin ihtiyaç duyduğu günlük bakım ihtiyacını karşılamak üzere geliştirilmiştir. İçeriğindeki Hamamelis virgiana özü ile cildin nemli, pürüzsüz ve yumuşak kalmasını sağlarken, Provitamin B5 ile cilt bariyerini koruyarak esnek ve nemli kalmasına yardımcı olur. E vitamini, Allantoin, Hyaluronik Asit, zeytin yağı, avakado yağı, susam yağı, shea butter içeriği ile yoğun nemlendirme ve bakım sağlar. Renklendirici ve paraben içermez. Cilt tarafından kolaylıkla tolere edilebilen bir yapıya sahiptir. Cilt bariyerinizi soğuk ve kuru hava gibi dış etkenlere karşı korurken cildinizi rahatlatır, parlaklık ve canlılık verir.

Yorum Gönder

16 Yorumlar

  1. Cildim çok kuru ben de ne zamandır denemek istiyordum.

    YanıtlaSil
  2. Elde tabaka bırakan kremleri ben de kullanamıyorum. Cilt için aldığım aloe vera jelinden kullanıyorum arada bir. Ama abimin ellerinde çok fazla çatlak oluyor. Ona tavsiye edebilirim bu güzel ürünü. ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye edebilirsin eminim sevecektir. Ben nefret ediyorum o ıslaklıktan. :)

      Sil
  3. Sevdiğim serilerden özellikle kışın cildimizin çok daha iyi bakıma ihtiyacı var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum, cildimizin yaşlanma sebeplerinden biri de dış faktörler. :)

      Sil
  4. bende çok kullandım ve etkisini çok gördüm yanıkta vs baya etkili

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AA bilmiyorum yanıkta işe yarıyorsa SÜPER. :)

      Sil
  5. Merak ettim yaa, not alayımda deneyelim. Şart bu aralar. :) Öneri için teşekkürler^^

    YanıtlaSil
  6. güzel yorumlamışsın :) ürün içeriği vs akılımzda soru kalmıyor :)

    YanıtlaSil
  7. Çok çok çok merak ettiğim bir ürün😍En kısa zamanda alıp ben de denemek istiyorum☺️

    YanıtlaSil
  8. Özellikle kış ayları için gözüküyor. Not aldım bende bir göz atacağım. Kalemine sağlık :)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)