Yılbaşında Gelen Hediyeler #2


Sınavlar, ödevler derken bu postu yazmak bu güne kaldı. Geçen yıl ne kadar güzeldi hemen ilk günlerde bir sürü yazı yazabilmiştim. 2019'a yoğun ve biraz da tembel mi başladım ne? Geç olsun güç olmasın yazıyorum ve yazıma başlıyorum. Bu yıl geçen yıla göre daha az hediye aldım. Çünkü aralık ayı içerisinde kimse ile iletişim kurmadım. Bu şekilde de hızlıca geldi geçti. 
Kıyafetler:
Bu yıl biri kapüşonlu diğeri kayık yaka ikisi de yarasa kol sweatshirt geldi. Kapüşonlu olanın arkasında ve ön kısmında yazılar var ve çok sportif duruyor. Diğeri ise daha ince baharlık bir sweatshirt. Yarısı siyah yarısı kırmızı olduğu için çok şık duruyor. Ayrıca olduğumdan daha fit ve zayıf gösteriyor tayt ile giymeyi planlıyorum. Kapüşonlu M beden, kayık yaka L beden daha çok tunik gibi bol duruyor, çan kesim.

Melodi Marka Pralin Metal Kutu- Hediye Spesiyal Çikolata:
Fotoğrafta gördüğünüz kutudan bahsedeceğim. Kardeşime iş yerinde vermişler o da bana hediye etti. 250 gram olan bu kutunun her sırası farklı bir çeşitti. İçerisinde bademli krema dolgulu, fındıklı sütlü çikolata, kapuçinolu krema dolgulu, fındıklı krema dolgulu ve kakaolu fındık krema dolgulu olmak üzere beş farklı çeşidi olan bu çikolata toplamda 25 adetten oluşuyordu. Çok lezzetliydi, yedi günde bitirdik.

Mektup ve yılbaşı kartı:
Beklenen Mektup Geldi postu ile kahve rengi olan zarfı yazmıştım. Oradan düşüncelerimi uzun uzun okursunuz. Gerçekten severek ve gülümseyerek okuduğum uzun bir mektup olmuştu. Bu mektubun cevabını yazmayı çok isterdim ama yazmak gibi bir şansım yok. Çünkü göndereceğim şehre yolladığım hiç bir şey gitmiyor. Geçen yıl ve bu yıl yolladığım yılbaşı kartları kayboldu. Ülke çapında kime ne göndersem gitti ama o şehir çok garip bir şehir. Umarım görev icabı bulunduğu o şehirden kurtulur ve bende rahat rahat bir şeyler yollayabilirim. 

Mavi zarf ise bir yılbaşı kartı. O kadar içten ve samimi yazılmış bir karttı ki iyi dileklerini kalbimle okudum. İyi ki böyle güzel dostlarım var diyebiliyorum artık. 

El örgüsü şapka:
El Emeği Hediye Almak postunda uzun uzadıya bahsettiğim hediyem. Gerçekten kendimi çok özel hissediyorum. İlk defa biri bana kalbiyle emek vererek bir hediye verdi. Bu çok özle bir şey... Severek ve güzel düşünceler ile kullanıyorum. 

Yaprak mum: 
Mumlara karşı farklı bir zaafım var. Bunu bilen yakınlarımdan biri bana hediye etmek istemiş. Bence yılbaşı temasına uygun bir hediyeydi çok şık duruyor. 

Vitiugen Facial Cleansing Foam Yüz Temizleyici Köpük:
Bu hediyeyi alır almaz ilk yaptığım internetten fiyatını araştırmak oldu. İnternet fiyatı 44 lira gözüküyor. Çünkü ben yüz yıkama jeli çok bakınmış ve fiyatı yüksek olduğu için alamamıştım. Son olarak marketten almıştım. Bu yüzden fiyatına bakmak istedim neyse ki ortalama bir fiyatta ürünmüş. Ben bu yıl herkese ekonomik hediye seçtim. Yüksek fiyatlı bir ürün olması beni biraz üzebilirdi. Elimdeki ürün bittikten sonra denemek istiyorum. Kokusu bebek şampuanına benziyor bundan hoşlandım, denediğimde yazacağım.

Ve son olarak 

Türk Klasik Edebiyatı Klasikleri 1-11 (Günümüz Türkçesiyle):
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları basımı kitapları annem aldı. Daha doğrusu hediye etti. Instagram'da dileklerim gibi günlük hikayelerde paylaşmıştım. Oradan görüp yılbaşı hediyesi olarak kitap hediye aldığını söyleyerek verdi. Bence bana hediye edilebilecek en iyi hediyelerden birini seçmişti. 30 yaşındayım ama hala bir kitaplığım yok ve kitaplarım kutularda.

İşte tüm hediyelerim böyleydi. Bu yıl az ama şirin hediyeler aldım. Her birinin benim için bir anlamı oldu. Seneye yaşarsam yine gelen küçük ama güzel hediyeleri burada paylaşırım. İyi ki bir ailem var ve iyi ki güzel dostlarım var. ALLAH hiç birinin yokluğunu göstermesin. 

Peki sizin nasıl geçti yılbaşı haftanız neler yaşadınız?

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Yeni yılda kart postal almak isterdim...Kart postalların olmaması beni biraz üzüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Satılıyor aslında büyük kırtasiyeler de ya da bir milyoncu olarak tabir ettiğimiz yerlerde sadece iyi araştırmak lazım. Mesela ben bir milyoncudan eski tip noel babalı, yılbaşı temalı kartpostallardan bir paket almıştım çok bulunmadığı için. Yine kırtasiyelerde kapaklı modelli kartpostallarda mevcut sadece sormak ve aramak lazım. :)

      Sil
  2. Türk edebiyat klasikleri mi? :) neden 11'ini birden hediye alabilecek bir akrabam yok :D :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitapların tanesi çok uygun fiyatlıydı ondan dolayı topluca alınca sanırım daha uygun oldu yani neredeyse 2 adet günümüz fiyatlarında kitap fiyatına göre 11 kitap almış gibi bir şey olduk. :)

      Sil
  3. seviliyorsunuz o zaman bana bir şey gelmedi ki :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki sizde alırsınız gelecek yıllarda birlikte böyle bir şey için ilk adımı siz atabilirsiniz. Mesela aranızda kura çekip hediyeleşebilirsiniz bu şekilde zamanla bu iş kuradan önce sorumluluğa dönebilir. :)

      Sil
    2. güzel fikir bunu ara ara dillendirip unutmayalım ki yapalım :)

      Sil
    3. Teşekkür ederim, inşallah yaparsınız çok zevkli oluyor. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)