Bir Deli Sevda (Dizi)

Klasik konulu diziler her zaman benim için bir tık önde oluyor. Bu dizi de benim için bir tık önde gibi geldi. Yalnız dizi ilk bölüme göre çok karışık geldi. Kim kimle ne hemen anlayamadım. Dizi de karakterler oturduktan sonra dizi daha zevkli bir hale geldi. Dizi ilk bölüme göre; temeli entrika odaklı bir dizi gibi geldi. Senaristlerini başka dizilerden tanıyorum bu yüzden dizi tutulur ve devam ederse, senaryosunu çok güzel devam ettireceklerini düşünüyorum. Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil bir önceki dizilerinde de birlikte rol aldılar. Fakat çift olarak hiç ikisini hiç yan yana düşünememiştim. Bir kaç bölüm bu durum çok garip olacak gibi geliyor. Bir önce ki dizilerini de izlediğim için hala o rollerinin üzerinden izliyor gibi hissediyorum. Erkan Can
Zafer Algöz gibi ustaların hakkında yazmak haddime düşmez bu yüzden onları es geçiyorum. Cansu Tosun'u seviyorum ben ya hu. Tek tip rolleri oynuyor hep ama oyunculuğu asla pot durmuyor. İlerde belki daha farklı rolleri oynayabilir. Mesela masum küçük kızı değil de sinsi fişnikçi kadını oynayabilir. Ya da çok zengin ve şımarık bir kızken fakir birine aşık olan kızı oynayabilir. Sadece ilk rolü farklıydı orada da yine deli ama masumdu. Hep masum fakir küçük kızı oynadığı içinde oyunculuğu hakkında yazılacak bir şey bulamıyorum. Çünkü oyunculuğunu gerçek anlamda göremiyorum ve bu da pek tatmin etmiyor beni. Erkan Kolçak Köstendil ise Cansu'nun tam tersi zıpır bir adam. Her türlü role açık olduğunu oynadığı karakterlerde belli ediyor. Bir bakıyorsun hırsız, bir bakıyorsun fakir ama gururlu, bir bakıyorsun sorumsuz, bir bakıyorsun zeki ve zengin. Bir sonra ki rolünde ne oynayacağını seyirci kestiremiyor. Dizi de yine tek tip rollerde olan Deniz Uğur ve Seren Deniz Yalçın var. Deniz Uğur yıl 2017 oldu hala zengin hezeyanlı kadın rolünde. Bir iki farklı rolde belki oynamıştır ama şu tip oyunculuk üzerine yapıştı bir türlü gitmiyor. Seren Deniz Yalçın ise Cansu Tosun'un tersi hep fişnikçi kız rolünde. Bir günde o fakir ama gururlu masum kızı görmek isterim. Duru güzelliğine biraz koyu makyaj yapalım hop alalım fişnikçi rolü verelim der gibi geliyor seçenlerde. Diğer oyuncularda da hep diğer dizilerden tanıdığımız oyuncular. Genel olarak tanınmamış oyuncu yok yazabilirim. Deneyimli oyuncular olduğundan haliyle pot duran oyuncu yok. İşin özü karakter seçimlerinde pek beni tatmin etmese de dizinin oyuncu kadrosunu çok sevdim. Tek tip karakterlere rağmen hepsi cuk oturmuştu. Dizi konu itibariyle tanıdık olsa da işleyişi gelecek bölümlerde biraz heyecanlı olacak gibi geliyor. Tüm sırlar ortaya çıktığı zaman neler olacak şimdiden merak ediyorum. Mehmet ve Bahar çiftini seveceğim gibi duruyor. Bu yüzden umarım ikilinin sahneleri çok fazla olur. İkisini fiziksel olarak yakıştırdığım için romantik sahnelerin bolca olmasını umuyorum. Umarım bu dizi tutar ve uzun süre izleme şansımız olur. Ben diziyi çok sevdim. Eğer dizde temeli entrika konulu dizileri seviyorsanız kaçırmayın derim. Benden dizi tavsiyedir.

Bir Deli Sevda 

Tür: Aile, Dram, Romantik
Senaryo: Korcan Derinsu, Cihan Çalışkantürk
Yönetmen: Hakan İnan
Yapım: Pastel Film
Yapımcı: Yaşar İrvül, Efe İrvül
Kanal: Show Tv
Günü: Çarşamba
Yayın Saati: 20.00
Başlangıç tarihi: 5 Nisan 2017
Konu:
Bahar (Cansu Tosun), İstanbul'un kenar mahallerinden biri olan Telli Kavak'ta annesi Nermin'le (Esra Kızıldoğan) birlikte yaşamaktadır. Babası Cengiz’i (Erdinç Gülener) öldü bilen Bahar'ın tek amacı hasta annesine daha iyi bir yaşam sunmaktır. Mahalleden arkadaşı Kemal'in (Cankat Aydos) kendisine olan aşkını görmezden gelen Bahar, hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Mehmet'e (Erkan Kolçak Köstendil) aşık olur. Mehmet'in hayatına girişiyle kendini bir deli sevdanın içinde bulan Bahar'ın hayatı öğrendiği sırlarla alt üst olacaktır.
Oyuncular: 
Cansu Tosun
Erkan Kolçak Köstendil
Erkan Can
Zafer Algöz
Erdinç Gülener 
Deniz Uğur 
Esra Kızıldoğan 
Cankat Aydos 
Itır Esen
Mehmet Esen
Sermet Yeşil
Deniz Özerman
Zuhal Yalçın
Tolga Evren
Seren Deniz Yalçın
Hikmet Körmükçü

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Kalemine saglik.söz dizisi vardi onu izlemedin mi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, izlemez miyim izledim ama yazısını sonra paylaşmak istedim taslaklarda duruyor yazı. Pazar günü savaşçı var o yüzden iki post arasına başka dizi postu girsin istemedim. :)

      Sil
  2. bildiğim kadarıyla cansu tosun ve ekran kolçak köstengil önceki dizilerinden sonra gerçek hayatta da birlikteler. o yüzden ekran önü kimyaları çok iyi olabilir diye düşünüyorum. kadro bayaa iyi duruyor gerçekten!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyordum şaşırdım, o halde izleyiciye iyi şeyler geçecek desene. :D

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)