Pink 2016 (Film)

Bir yerde bir Amitabh Bachchan varsa orada ben muhakkak varımdır. Filmleri vizyona girer haliyle bilgisayar başında beklerim, beklerim... Günler geçer beklerim, aylar geçer beklerim Amitabh Bachchan için her zaman beklerim. Nitekim aylardır beklediğim filminin de çevirisi sonunda geldi. Benim için üstadın oyunculuğundan mı yoksa seçtiği filmlerden mi bilmem her filmi çok akıcı geliyor. Elimden geldiğince izlediğim Amitabh Bachchan filmlerinden şimdiye kadar sıkıldığım filmi olduğunu hatırlamıyorum. Değerli oyuncuların oynadığı her filmde olduğu gibi bu filmde de özel mesajlar vardı. Belki de filmi çekici yapan kadın odaklı olmasıydı. Film bittiğinde bir süre oturup şöyle bir düşündüm. Gerçek hayat birebir bir oyuna aktarılmış dahi olsa birebir izlemek çok yıpratıcı oldu.

Film aslında düz bir şekilde devam ediyor. Fakat izleyip dururken bir anda kendinizi başrol kadın oyuncuların yerine koyup gerilmeye başlıyorsunuz. Bir an durup içinizden ''-HAYIR!!!'' demek istediğiniz sahneler oluyor. Ayrıca ekranın içine girip ezen kişileri parçalamakta istiyorsunuz. Buna rağmen bittiğinde öyle bir mesaj, öyle bir ders vermiş oluyor ki film sadece kendinizi düşünürken buluyorsunuz. Gerçek hayatta böyle hatta bundan beter insanların olduğunu bilmek çok mide bulandırıcı. Bilmiyorum film sizin için nasıl bir etki yaratır ama bende farklı duyguları barındırdı. Yazmadan es geçemeyeceğim Vijay Verma'nın oyunculuğu çok hoşuma gitti. O kadar gerçekçi ve bütünleşmiş oynadı ki nefret etmeden kendimi alamadım. Tam bir pislik, tam bir takıntılı sapkın ve egoist bir insandı. Sanırım erkek oyunculardan en çok ondan tiksindim. Angad Bedi'den de çok tiksindim. Bu yüzden de oyunculuklarını çok iyi ortaya çıkardıklarını düşünüyorum. Film genel olarak dümdüzdü ama akıcı olarak devam ediyordu. Ben sıkmadı ama dümdüz olduğu için sizi sıkabilir. Bu yüzden fragmanına, konusuna iyi bakmanızı öneririm. Oyuncularda pot duran bir oyuncu gözüme çarpmadı. Replikleri genel olarak günlük konuşma şeklinde geçse de anlam barındırıyordu. Diyaloglar sırasında gerilebilirsiniz. Özellikle erkeklerin izlemesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum. Son olarak Amitabh Bachchan'ın ömrü uzun olsun bol bol film çeksin bizde izleyelim. Film benden geçti vaktiniz varsa izlemelisiniz.

PİNK 
Tür: Dram, Suç, Gerilim, Polisiye
Senarist: Aniruddha Roy Chowdhury , Shoojit Sircar , Ritesh Şah
Yönetmen: Aniruddha Roy Chowdhury
Yapımcı: Rashmi Sharma, Pawan Kumar, Shoojit Sircar, Sheel Kumar
Görüntü Yönetmeni: Abhik Mukhopadhyay
Düzenleme: Bodhaditya Banerjee
Üretim şirketi: Rashmi Sharma Telefilms Limited
Dağıtımcı: NH STUDIOZ
Süresi:136 dakika
Ülke: Hindistan
Dil: Hintçe
Yayın tarihi: 16 Eylül 2016
Konu: 
Meenal, Falak, Andrea aynı evi paylaşan üç kızdır. Ev sahipleri dahil herkes bu üç ev arkadaşını çok sever ve iyi kızlar olarak bilirler. Bir gün bu üç kız eğlenmek için dışarı çıkarlar. Aynı zamanda Rajvir, Dumpy, Vishwa adlı üç gençte eğlenmek için dışarı çıkarlar. Bir şekilde bu üç kız arkadaş ile bu üç erkek arkadaş tanışırlar ve o gece bir olay yaşarlar. Olayın ardından üç kız oradan uzaklaşırlar. O gece yaşanan olay sonrasında kızlar o geceyi unutmaya karar verdikleri an bu üç erkek ve Ankit adlı o gece orada olmayan arkadaşları kızları sıkıştırmaya ve egolarını tatmin etmeye çalışırlar. Bunlardan bunalan bu kızlar ne yapacaklarını bilemezler ve başlarına büyük bela alırlar. Fakat çıkmaza düşen bu üç kızın bilmediği ve onları izleyen bir göz vardır. O da gizemli komşuları Deepak Sehgal'dır.
Oyuncular: 
Amitabh Bachchan
Taapsee Pannu
Kirti Kulhari
Andrea Tariang
Angad Bedi
Dhritiman Chatterjee
Piyush Mishra
Mamata Shankar

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. İsmi pink olmasına rağmen nasılda tezat bir film olmuş.😃 Anlattığınız kadarıyla güzel gibi.Teşkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım ismi kadının rengi pembe olarak anıldığı için öyle konulmuş. :) Zevkler değişir ama bana göre güzeldi. :)

      Sil
  2. Merak ettim filmi şimdi.
    Gerilim türünü severim, izlenecekler listeme ekledim.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Öneri için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)