Nescafe White Choco Mocha / Evini Cafeye Çevir

Yazıma başlamadan önce fikrimuhim 'den bahsetmek istiyorum. Bu yazacağım yazı onların bana denemem için yolladığı kahvelerle ilgili olacak. Aslında bloga yazma gibi bir zorunluluk ya da istek yok ama ben yazmak istiyorum. Çünkü sizler bana güvendiğiniz ve benimde bloguma deneyimlediğim şeyleri yazdığımdan dolayı yazmak istedim. Zaten ben her hangi bir sosyal hesabımdan yazamazdım. Çünkü ben uzun uzun yazmayı seviyorum. Bu yüzden de blogumda yazmayı daha sağlıklı buluyorum. Size bu siteden biraz bahsetmek istiyorum. Sosyal medya kullanan ve çevresinde aktif olan herkesin üye olabileceği bir site fikrimuhim. Öncelikle ücretsiz olarak üye oluyorsunuz. Sonra size  zaman zaman denenecek ürünlerle ilgili e posta yollanıyor. Bu e posta bildirimi ile hoşunuza giderse, denemek isterseniz ürünü kabul ediyorsunuz ve ürünler size ücretsiz olarak kargo aracılığı ile yollanıyor. Sizde ürünü deneyimleyip her hangi bir sosyal hesabınızdan ve ya blogunuzdan fotoğrafını çekip deneyimlerinizi yazıyorsunuz. Bana ikinci defa ürün geldi ve ikisinden de olumlu sonuçlar aldım. Eğer sizde ücretsiz üye olmak ve ürün denemek isterseniz www.fikrimuhim.com sitesine üye olmayı unutmayın.

Gelelim asıl konumuza;

Son günlerde instagram 'da beni takip ediyorsanız içecek gurmesi gibi bir şey oldum. Artık ciddi ciddi x markette x içecek var onu da al dene diye mesajlar gelmeye başladı. Daha evvel Nescafe'nin cappuccino light, latte ve siyah çikolatalı mocha'sını denemiştim. Fakat beyaz çikolatalısını ilk defa denedim. Ürünü kullanmadan önce paketin sağında solunda yazan yazıları okumayı tercih ettim. İçerisinde ilk dikkatimi çeken domuz ürünlerinin bulunmadığına dair ibareydi. Onun haricinde her kahvenin ve ya toz ürünlerin üzerinde bulunan yazılar mevcuttu. Yapımı ise; bildiğimiz hazır kahveleri nasıl yapıyorsak öyleydi. Bir bardak, bir çay kaşığı, sıcak su ve bir paket White Choco Mocha gerekli. Bardağa suyu koyun, üzerine paketi boşaltın ve karıştırın. İşte yapımı bu kadar basit. Yani; evinizin haricinde sıcak su bulabildiğiniz her yerde bu kahveyi yapabilirsiniz.


Deneyimlerime gelince; 

Hazırladıktan hemen sonra baskın bir şekilde koku yayıldı ve ben kokusuna bayıldım. Tarif edemeyeceğim bir kokuya sahip bu kahve. Başta vanilya kokusu gibi gelse de sonra çikolata kokusu olduğunu algıladım. İlk yudumumda ise; direk olarak çikolatanın tadını aldım. Ardından kahve tadı geldi ve ben o an bayıldım. Hem süt, hem kahve, hem çikolata tadını bir arada aldığım için damak tadıma çok uydu. Bitirdikten sonra bir süre daha kahvenin tadı damağınızda kalıyor. Bu da benim için ayrı bir haz yarattı. Sadece ürünün benim için ve benim gibi şeker kullanmayanlar için şekeri fazla gibi gelebilir. Şahsen benim için şeker olayı bir eksi puan yarattı ama tabii ki bu durum içmeme engel olmadı. Sadece şeker kullanmadığım için şeker tadını da yoğun aldım. İlerleyen zamanlarda şeker kullanmayanlar içinde ürünün şekersiz olanını da piyasaya sürerlerse hem şeker kullanmayanlar için hemde diyabet hastaları için bu daha iyi olur diye düşünüyorum. Bu ürün benden şekere rağmen tam puan aldı. Eğer ki denk gelirseniz markette, bakkalda alıp denemeyi ihmal etmeyin. Eminim sizde benim kadar seveceksinizdir. Yazımı okuyan herkese tavsiye ederim.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. çok faydalı bir yazı olmuş kişisel instagram hesabımdan sizi takip etmek isterim (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, tabii takip etmek isterseniz elbette edebilirsiniz. :)

      Sil
  2. Ben de geçenlerde deneme şansı buldum bu yeni ürünü.Poşeti açınca o beyaz çikolata kokusu hoşuma gitti ama kahve yoğunluğu çok az bana göre.Hatta ve hatta ben aromalı kahveden ziyade sadesini severim kahvenin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ağır sevemiyorum tam benim damak tadıma uygun ama işte şeker olayı biraz kastı beni. :D

      Sil
  3. Bende denedim yakın zamanda kokusu evet çok güzel ama kahveyi çok seviyorsanız yoğunluğu tatmin etmiyor gibi geldi bana 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kahvesi yoğun değil birde kupalara yapılınca yani suyunu fazla koyunca da olmuyor ancak çay fincanlarında kıvamını buluyor. (İlkini kupada denedim su gibi bir şey içtim) :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)