Dikenli Yatak Taş Yastık

2016 kimlere yaradı çok merak ediyorum? 2016'da çok mutlu oldum diyen insan sayısı bir elin beş parmağını geçmez diye düşünüyorum. Bu yazıyı okuyan sizleri bilemem ama çok kötü geçenlerden biri de benim. Öyle ki artık gece olduğunda bir oh çekip uyuduğumda yatak diken gibi batıyor, yastık taş gibi geliyor... Günün bitiminde ki o düşünceler o planlar artık beynimi de yormaya başladı. Bir sonra ki günü, geleceği ve ya bu günü düşünmekten, artık ruhen yoruldum. Ruhumun yorulması da bedenimi etkilemeye başladı. Kendimi o kadar halsiz hissediyorum ki sabah gözlerimi açtığımda, ''Keşke o yataktan hiç çıkmasam!'' diyorum.




Tüm gün hiç bir şey yapmadan boş boş baksam, boş boş dursam sanki daha mutlu olacağım gibi hissediyorum. Fakat o yataktan çıktığım an tüm yoğunluk ve sorunlar yeniden başlıyor. Tam diyorum ki işte bu her şey tamam bu gün sorunsuz geçecek bu sorunda çözüldü bir bakıyorum pat bir sorun. Artık günlerce uğraş dur. Aslında 2016 umutlarla başlamıştı. Hayallerim, planlarım vardı ama sanki her şey gün geçtikçe tersine gitti gibi geliyor. Arkama dönüp baktığım da sadece günü kurtarmışım gitmişim. Ancak günün karına sevinmişim.



İşte böyle garip bir yıldan geçiyorum ve bu yıl bitene kadar bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Fakat her daim şükredip bunun bana, aileme verilmiş bir sınav olduğunu düşünüyorum. Her şey insanlar içindir,  her zaman bal şeker olacak değiliz ama üst üste geldiği zaman ruhen bedenen çok yıpranıyorum bu da uykularımı kaçırıyor. Hepimize mutlu, güzel yarınlar ve kaygısız, sorunsuz uykular...


Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. O gif beni anlatmış :D Bu yıl çok hızlı geçti , ilk yarısı çok zor geçti benim için ama o problemler şimdi daha rahat etmemi sağladı , ne oldu bilmiyorum ama inşallah işler kolaylaşır ve en hayırlısı olur senin için

    YanıtlaSil
  2. Her ne olursa olsun bizler seni sevip yanında olacağız emin olabilirsin. Bende senin gibi düşünüyordum. Teyzem dine çok düşkündür. Bende ona danıştım. Bana ayetel kürsi okumamı söyledi. Ne zaman sıkılırsan ayetel kürsi oku. Gerçekten iyi geloyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Okumaya çalışıyorum. :)

      Sil
  3. Gercekten cok cok zor bir yıldı benim icin. Annem kalp ameliyatı oldu. Kapakciklar degisti. Gercekten sıkıntılı bir ameliyatti. Evin tek kızı olarak butun sorumluluklar bana düştü. Vizeydi, finaldi daha onlari saymiyorum. Sonra hayattimda yaşadığım en büyük kötü olaylardan birini yasadik. 13 temmuzda annem koye gittiginde iş görmüş. Beyni pıhtı akmis.kan degerleri dusmus.Şuurunu kaybetti. Halisunasyonlar gordu. Gercekten gercekten cok zor bir donemdi. Ki benik annem neşeli cıvıl cıvıl biridir. Kiz kardesim yok ama o benim kiz kardesim, kankam hereeyimdir. Annem bir anda sessiz sakin biri oldu. Ne diyoruz anlamiyor. Bir sey anlatiyir hep unutuyor. Her saniyem aglamakliydi. Abilerim güçlü durup neselendirmeye calisiyolardi ama onlar da yıkılmıştı. Bir hafta hastanede yattik. Simdi rabbime binlerce kz sukurler olsun iyilesti. Anne gibi yar yok gercekten. Rabbim kimseyi annesiz birakmasin. Zaten 15 temmuzdu olanlar hepimizin yuregini dagladi. Onun disinda 21 yillik yasamim boyunca büyük kardesimle yasadigim en buyuk kavga beni artik yildirdi. Ama kosul ne olursa olsun gülmeyi, guzel seyler dusunmeyi beceren biriyim. Ne kadar boyle olsam da yoruldum. Cok yoruldum. Rabbim seneyi bize hayirli kilsin. Saglik, mutluluk, huzur versin insallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vize, final işine hiç girme onlar ayrıydı şimdi yeni dönem başlıyor ve artık sınavlardan bıktım. Senin sorunlarını okuyunca benim ki de sorun mu dedim. ALLAH yar ve yardımcın olsun inşallah annen şifa bulur ve kardeşinle sen de aranı düzeltirsin. Benim sorunlarda bitmiyor. Şu an bile ailevi sıkıntımdan dolayı ailem şehir dışında. Hastalıktı, maddi, manevi sorunlardı bitmiyor. Önümde ki günlerde yine sıkıntı oldu günler yaşayacağım. Nasıl olacak ne yapacağım diye düşünmekten uyku uyuyamıyorum artık. Ama sağlık olsun, sağlık varsa her şey bir şekilde yoluna girer. Bende çok yorgunum daha da yorulacağım ve artık şu yıl bitsin istiyorum.

      Sil
  4. Bu yıl bir tek bana böyle sanıyordum. Ocaktan beri türlü sıkıntılar, biri bitti öteki başladı. Hala sürüyor ne zaman bitecek bilmiyorum ama 3 ay kazasız belasız geçmesini diliyorum. Hakikaten nasıl geçti koca 9 ay? 2016 bize yaramadı vesselam... Allah yardımcımız olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde aynen her sorunda sadece şükür edebiliyorum elimden duadan başka bir şey gelmiyor. Cidden 9 ayın nasıl geçtiğini hiç anlamadım. Mutlu ve ya huzurlu olduğum günleri bile hatırlamıyorum. Zaten saysam bir elim 5 parmağını geçmez gibi geliyor. Doğum günüm bile mutsuz geçti, gerisini sen düşün. İnşallah umudumuz 2017, amin cümlemizin.

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)