Hangimiz Sevmedik (Dizi)

Dizinin yayın günü ülkemiz adına kötü şeyler olduğu için izleyememiştim. O şokun ardından akşam üzeri ne kadar psikolojik olarak kendimi kötü  hissetsem de,  bir şeyler izlemeye normal hayata geçişe hazır hissetmesem de bloguma yazmak adına internet üzerinden izlemeye karar verdim. Belki biraz olsun kafamı dağıtırım diye düşünmüştüm ama beğenmedim. Tadım olmadığı için beğenmediğimi düşünmüyorum. Beklentimin altında bir dizi olduğu için üzüldüm. Bu yaz galiba tüm dizileri çok beğeneceğim diye düşünürken bu yazın ilk beğenmediğim dizisi bu oldu. Mahalle dizisiydi ama mahalle duygusu yoktu. Başrol ikilinin uyumunu sevmedim çok soğuk geldi. Selen Soyder'in zaten oyunculuğunu pek beğenmiyorum. Magazinsel açıdan da antipatik gelen bir ünlü. Nitekim bu dizi de de oyunculuğu pek bana geçmedi. Can Yaman ise sanki karşısında ki oyuncu, oyunculuğunu çekmiş gibi geldi. Biraz sönük kalmış gibi geldi. İnadına Aşk dizisinde ki o müthiş  performansından kırıntı göremedim. Diziyi oyunculuk açısından kurtarırsa usta oyuncular kurtarır gibi geliyor. Konusu klasik ve yavaş işleyen türde yazılmış. Zaten Neşeli Günler filminin uyarlaması bir dizi olduğundan ister istemez filmle kıyaslama yaptım. Filmde ki o sıcaklık o küçük espriler o komik sahnelerin bir tanesi bile işlenmemişti. Sadece kemik konuyu aldıkları için  izlemeyi düşünenler  filmden beklenti içine girmesin.   Kısacası yolu açık olsun dizinin  ama ben izlemeyi düşünmüyorum.  İzleyeceklerin yine de  bir şans vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta zevkler farklıdır bana  kötü gelen size iyi gelebilir. 
Dizi ilk bölümüyle  reytingde yayın zamanı 17., tekrarı ile 33. olmuştur. 

Hangimiz Sevmedik
''Bir Yeşilçam Hatırası''

Tür: Romantik, Komedi, Aile
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Senaryo: Alphan Dikmen, Başak Angigün
Yapım: BSK Yapım
Kanal: TRT1
Günü: Cuma
Saati: 20.00
Başlangıç Tarihi: 15 Temmuz 2016
Konu:
35 yıl önce birbirlerine aşık olan Adile ve Münir bir gece kaçmaya karar verirler. Adile tam evden çıkacağı anda ailesinin sesini duyar ve dışarı hemen çıkamaz. Münir ise; Adile'yi dışarıda beklemeye koyulur. O gece Münir ve Adile'nin hesap etmediği bir şey vardır. Çünkü darbe olmuştur. Dışarı da Adile'yi bekleyen Münir, asker tarafından yanlış anlaşılarak yakalanır. Adile, dışarı çıksa da o gece Münir geri dönmez. Bu yanlış anlaşılma ile bir süre geçer. Adile'nin evlendiği gün Münir, suçsuz bulunur ve dışarı çıkar ama artık çok geçtir. Bu şekilde 35 yıl geçer. Münir ve Adile'nin çocukları olmuş, büyümüştür. Tarık ve Itır bu düşman iki ailenin çocukları olsa da birbirlerine aşık olmuşlardır. Ailelerinin evlenmelerine izin vermeyeceklerini düşünerek mezun oldukları gün gizlice evlenirler ve hemen mahallelerine geri dönerler. Evlendiklerini ailelerine nasıl söyleyeceklerini bilemeyen bu ikilinin artık işi çok zordur. Öğrendiklerinde bu evliliği Adile ve Münir kabul edecekler midir?

Oyuncular: 
Can Yaman
Selen Soyder
Emre Karayel
Altan Erkekli
Gül Onat
Deniz Oral
Devrim Yakut
Erdem Baş
Veysel Diker
Mehtap Bayri
Berfu Öngören
Onur Sermik
Doğa Konakoğlu 
Selma Kutluğ

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Ben ilk yayınlandığı malum akşam merakla izlemiştim. Çok büyük beklentim olmamasına rağmen, hayal kırıklığına uğradım. Bence rolune en çok yakışan amcaları olmuş. Ama dizinin sonunu oldukça sıkılarak getirdim maalesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı düşüncelerdeyiz beklediğime değmedi. :)

      Sil
  2. Dün gülmekten öldürdü beni yaa :))

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)