Because of You / 2010 (Tayvan)

-spoiler içermez-
Bromance dizisinden tanıdığımız Baron Chen ve Megan Lai yine bu dizide de başroller. Ben bu ikilinin kimyasını çok sevmiştim. Tekrar bir dizi de farklı rollerde ama yine ikilinin anlatıldığı bir diziyi izlemek bana zevk verdi. Bir arkadaşım -''Galiba bu diziyi sadece ikimiz seviyoruz.'' yazmıştı. Cidden öyle ama gerçekten diziyi çok seviyorum. Böyle hani çok stresli yoğun bir gün geçirip biraz kafa dağıtmak için bir dizi arayışına girersiniz ya  bu dizi de öyle bir dizi. Bence tam stres alma kafa dağıtma dizisi. Diziyi tam olarak nasıl tanımlayacağımı bilemiyorum ama komik geliyor bana. Fang Zi Hao ve Xing Ye Zhen karakterlerinden nefret ediyorum. İkisinin de çok uyuz ve tencere kapak misali yakıştıklarını düşünüyorum. Ayrıca Lego Li'nin oyunculuğunu çok beğeniyorum ama Tanaka Chie için aynı şeyleri yazamayacağım. Gerçekten oyunculuğu çok itici. Ayrıca izleyici fark etmiyor ama galiba mandarini tam konuşamıyor. Bu yüzden Japon aksanını sürdürüyor bu da benim kulağımı tırmalıyor. Dizi de gözüme batan tek oyuncu her şeyi ile Tanaka Chie oldu. Tanaka Chie'ye rağmen karşısında ki oyuncular sayesinde dizi hoş bir hale gelmişti. Yani bana göre rahatlıkla yazabilirim ki Tanaka Chie'nin sahnelerinde Baron Chen, Megan Lai ve Lego Li taşıyor. Bu üçlünün karşısında olmadığı sahnelerde de acayip sıkıldım. Bu yüzden de böyle düşünmeye başladım. Eğer kafa dağıtmaya ve eğlenmeye ihtiyacınız varsa bu diziyi deneyin derim. Umarım benim kadar seversiniz. 

Because of You 
(星光下的童話 , Xing Guang Xia De Tong Hua, Fairytale Under the Starlight, Senin Yüzünden)

Tür: Gençlik, Müzikal, Romantik
Yapım yılı: 2010
Kanal: CTS
Ülke: Tayvan
Dil: Mandarin
Günü: Pazar
Saati: 22.00 - 23.30
Süresi: 46 dakika
Bölüm Sayısı: 22
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2010 - 9 Mayıs 2010
Konu: 
Sun Fan'ın en büyük hayali ünlü bir oyuncu olmaktır. Bu hayaline ulaşabilmek için dublörlük yapmaktadır. Ayrıca babasının borç tahsil ettiği bir şirketi vardır. Yu You Tong ise, Zi Hao hayranlığı yüzünden borç batağına saplanmıştır. Bir gün babası Sun Fan'ı, borç tahsili için Yu You Tong'un evine yollar. Yu You Tong borç tahsili için geldiklerini görünce bir oyun oynar ve bu oyun sonucunda Sun Fan'ın başı belaya girer. Sun Fan zorda olsa bu beladan kurtulur ama Yu You Tong'u bulup hesap sormayı amacı haline getirir. Ayrıca Sun Fan, ünlü şarkıcı Zi Hao'nun sevgilisi Xing Ye Zhen'i çalmaya çalıştığını düşünür ve onu döver. Ancak bilmediği bir şey vardır. Bu da aradığı Yu You Tong'un ölümüne Zi Hao hayranı olmasıdır. Yu You Tong bu olay üzerine Sun Fan'a savaş açar. Sun Fan, ise Yu You Tong'un sayesine bir gece de ünlü olmuştur bile. Bu bir gün içinde olan olaylar sayesinde birbirini tanımayan 4 kişinin kaderi çoktan bağlanmıştır.
Oyuncular:
Baron Chen / Sun Fan
Megan Lai / Yu You Tong 
Lego Li / Fang Zi Hao
Tanaka Chie / Xing Ye Zhen
Luo Bei An / Sun Yu 
Lotus Wang / Lin Yu Yun 
Jatfei Wong / Sun Wang

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Asya dizilerinde çok dikkatimi çekiyor , sürekli olarak niye mafyadan borç alıp oğulları yada kızları ödemek zorunda kalıyor, bu dizi daha farklıymış ama yine de bu konu yine var. Birde bu Tanaka kardeş tayvanlı değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tayland'da bu konu daha çok Tayvan'da pek rastlamadım. Her ülkenin klasikleşmiş sistemi var biliyorsun bizde de fakir kız zengin adam ya da tam tersi oluyor bunlarda da konu bu demek ki. :D Yok kendisi Japon 2006'da çalışmak amaçlı Tayvan'a gidiyor. İşte ünlü oluyor filan vikisinde böyle yazıyor. :)

      Sil
    2. Bilemiycem bak şimdi onu ama kore ve diğer asya dizierinde sıkça karşıma çıkıyor. Tayvan da güzeldir ama niye güzelim japanyadan gitmiş, ilginç.

      Sil
    3. Demek ki kendi ülkesinde tutulmadı birde Japonya'da ünlenmek, ünlü olmak zor belki o yüzdendir. :D

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)