Roy Leh Sanae Rai / 2015 (Tayland)

Push nasıl bir yetenek hala çözebilmiş değilim. Toplamda dört dizisini izledim. Üç dizisi şuan güncel olarak çeviri buluyor ve aynı anda izliyorum. Ve her dizisinde sanki farklı bir oyuncuyu izliyormuş gibi hissediyorum. Her bir rolde farklı duygular uyandırıyor bende. Velhasılıkelam bu dizi de nefretlik bir rolde. Kong'un yalanları karşısında sinir krizi geçirebilirsiniz. Harem kızları ve hala yüzünden saçınızı başınızı yolabilirsiniz. Fakat dizi on numara beş yıldız bir dizi. Zaten söylentilere göre bu dizi ile Push altın çağına ulaşmış. Dizi başladığı andan itibaren yükselerek devam etti. Kong'un çakallıkları, kızların çirkeflikleri ve başrol kızın saflığı birbirini tamamlıyordu. Genel olarak diziyi izlerken hiç sıkılmadım ama çok da akıcı olmadığını hissettiğim yerleri vardı. Fakat geneline bakıyorsak, evet bu dizi akıcı bir dizi. Bu dizide başrol kızı ve kem gözlü Jenny rolünde ki kızı bir türlü sevemedim. Rol olarak başrol kız çok iyi ama ne bileyim oyunculuğunu ve ağlama şeklini çok itici buldum. Kem gözlü Jenny ise direk olarak rol anlamında sinir ediyor beni. Kong var birde; nasıl bir yalancı, nasıl bir uyanık böyle bir adamı  ALLAH düşman başına  bile vermesin. Anlayacağınız entrika üzerine kurulmuş bir dizi. Bu aralar çok kişi bu diziyi izliyor, haliyle popüler bir dizi kategorisine girdi. Eğer ki zamanınız varsa deneyin derim.

Roy Leh Sanae Rai 
 ( ร้อยเล่ห์เสน่ห์ร้าย, 100 Trickery's Dangerous Passion,Trickery Mischievous Charms)

Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Tum Bunjerd Puttasopit
Yapım: Exact & Scenario
Yayın Kanalı: ONE HD
Yayın Günü: Çarşamba, Perşembe
Saat: 20.20
Yayın tarihi: 3 Haziran 2015 - 16 Temmuz 2015
Konu:
Kongpope'nin babası akciğer kanserine yakalanır. Öleceğine yakın vicdanını rahatlatmak için 20 yıl önce zarar verdiği arkadaşı ve sevdiği kadının kızları,  Namneung'a servetinin yarısını bırakır ve çok geçmeden ölür. Kongpope,  miras açıklandıktan sonra deliye döner. Parasını paylaşmak istemediği için bir plan yapar. Planına göre Namneung'u kendine aşık edip ona kalan parayı geri alacaktır ama planını uygularken Kongpope kendisi aşık olur. Fakat Namneung bu durumu öğrenince nasıl olacaktır? Hırs mı, yoksa aşk mı kazanacaktır...

Oyuncular:
Put Puttichai / Kongpope
Lily Pansirithanachote / Namneung
Chinawut Indracusin / Tor
Note Panayanggool / Yim
Malinee Adelaide Coates (Mali) / Ponfah
Airin Yoogthatat / Jenny
Pai Sitang Punpop / PraewRoong

Spoiler İçerir;


Bir harem kızının günlük hayatı. 
(Harem Gece Kulübü adı)


Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Bizim kafa hala Moorim'de :D Şaka şaka.. Madam Antoine ve Cheese in the Trap da var. Şöyle bu yılda takip ettiğin dizilerden bahsetsen hiç de fena olmaz aslında. Yazın için teşekkürler, sevgilerle cınımm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 29 Aralık 2016 da bahsedeceğim inşallah :) Üstten K-Drama&Film sekmesinden 2015 dizilerime göz gezdirebilirsin. :3

      Sil
  2. Mukemel bi dizi pusuhun taninmaya basladigi dizi bu fevkalade bence herkezin izlemesini tavsiye ederim😍😍😘😘

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)