Woman Hand Salyangoz Özlü El Ve Tırnak Bakım Kremi


Uzun zamandır krem canavarı olarak hiç kullandığım kremler hakkında yazmadığımı fark ettim. Aslında o kadar da yazmak için planım vardı. Fakat aklımdan çıkmış, unutmuş gitmişim. Uzun zaman sonra bir krem yazmanın verdiği mutlulukla Woman Hand (WH) markasının Salyangoz Özlü El Ve Tırnak Bakım Kremi'nden bahsetmek istiyorum. Kış ayı olduğundan haliyle çok fazla krem harcar oldum. Her ne kadar evde olsam da markete bile gitmek cildimin çatlamasına neden olabiliyor. Özellikle hasta olduğum zamanlarda bunu daha çok hissedebiliyorum. Bu yüzdende kremleri peynir ekmek gibi tüketir oldum. Teyzem bu durumu bildiğinden, bana geçen haftalarda ekonomik boy bu kremi getirmiş. Daha evvel WH markasının acı badem temizleme sütü, yüz kremi ve topuk çatlak kremini kullanmış, memnun olmuştum. Bu yüzden hiç tereddüt etmeden bu ürününü de kullanmaya başladım. İlk başta ürünün kapağını açar açmaz kokusuna bayıldım. Parfümlü olmayan klasik krem kokusu vardı. Bu yüzden direk olarak bu özelliğini çok sevdim. Ardından ellerime sürdüğümde direk emdiğini hissettim. Yapış yapış yapan kremlerin aksine sanki hiç krem sürmemiş hissi yaratıyordu. Kremi incelediğimde diğer kremlere nazaran akışkan olmadığını fark ettim.
 Yani; ne çok cıvık ne çok katı ikisinin arasında bir kıvamı vardı. Bu özelliğini de çok sevdim. Çünkü ben çok akışkan bir krem gördüğümde direk olarak yoğurt gibi sürmeye başlıyorum. Birde kremler çok sevdiğimden sürdükçe süresim geliyor. Bu yüzden bu özelliği benim kendimi frenlememe yardımcı oldu.Yine de biraz daha akışkan bir yapısı olabilirdi diye düşünüyorum.Her neyse; sürdükten bir saat sonra ellerimde etkisini hissetmeye başladım .Ellerimi yumuşacık yaptı, bir kaç gün kullanınca da tırnaklarıma iyi geldiğini hissettim. Benim şimdilik akışkanlığı harici hoşuma gitmeyen bir yanı yok ürünün. Severek kullanıyorum. Bence sizde bir şans verebilirsiniz. 
Bu arada internetten fiyatına baktım 300  ml'lik kutu 15 lira civarında.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Saol, bilgilendirme için Tırtıl :))

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar, blogunuzu yeni keşfettim:) Gfc ile takibe aldım bende beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, en kısa sürede uğramaya çalışacağım. :)

      Sil
  3. Uzun zamandır yazıyor olmanıza rağmen ben de sizi yeni keşfettim ve takipteyim.

    YanıtlaSil
  4. Bende bu markanin yuz kremini almayi dusunuyorum siz kullanmissiniz sanirim cildim karma ve hassas acaba bu kremden memnun kaldiniz mi bide makyaj altina nemlendirici olarakta kullanilabilir mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben el ve tırnak olanını kullandım. El ve tırnak bakımı ürününden memnunum ama yüz için olanı nasıldır bilmiyorum. Ben yüzüm için yaşım gereği Diadermine markasının gece ve gündüz kremini kullanıyorum. Gece kremini yatarken ve ya akşam makyajı yapacaksan kullanıyorum. Gündüz olanını da genelde gündüz makyajı için kullanıyorum. Güzel emiyor ve memnunum ama bu kremin nasıldır cidden bilmiyorum. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)