Devil Lover / 2015 (Tayland)

-spoiler içermez-
Uzun zamandır yazmayı planladığım ama yazamadığım postlardan biri bu posttu. Yazmayı sürekli ertelediğim için ancak bu güne nasip oldu. Dizinin ilk fragmanını gördüğümde güzel bir dizi olacağını fark etmiştim ama izledikçe güzelleşeceğini kestirememiştim. Son bölüme kadar hiç sıkıcı olmadan biten nadir diziler arasında yerini aldı. Mike D Angelo'nun ağabeyi, Golf Pichaya Nitipaisankul başrolde. Daha evvel hiç oyunculuğunu izlememiştim. Hatta böyle bir insanın varlığından bir haberdim. Bu dizinin en güzel yanı Golf'ü keşfetmem oldu. Bana göre Mike'dan daha iyi bir oyunculuğu var. Zaten diziden ne zaman bahsetsem izleyici de bu konu da bana yazmadan geçmedi. Genel olarak Golf'ün oyunculuğunun beğenilmesinin yanı sıra çok güzel oyunculuk sergileyen oyuncular vardı. Benim gözümde Golf'den sonra Kirin rolüyle Bie Thassapak Hsu oldu. Dizinin en çok öne çıkanı bence Kirin karakteriydi. Oyuncunun doğal ve sempatik oynamasının yanı sıra, senaristin çok iyi bir karakter yazması da izleyicinin dikkatini çekmeyi sağlamıştı. Bu iki özellik birleşince muazzam bir karakter yaratılmıştı. Dizi de gözüme batan hiç oyuncunun olmaması diziyi sevmem de ayrı bir etken yaratmıştı. Sevmediğim bir karakter vardı o da Momoko karakteriydi. Petch Rattanarat Aurthaveekul'un hayat verdiği Momoko karakteri ne kadar itici olsa da güzel oynamıştı. Dizi, diğer romantik komediler gibi değildi. Tam romantizm olacağını beklerken olmamasıydı. Gerek komedi, gerek romantizm, gerek efekt konusunda abartının olmaması diziyi akıcı hale getirmişti. Çok çok güçlü bir konuya sahip olmasa da oturaklı bir diziydi. Vaktiniz varsa diziyi deneyin derim.
Devil Lover 
(Kalbimi Şeytana Kaptırdım, Ploer Jai Hai Nai Pbeesard,เผลอ ใจ ให้ นาย ปีศาจ)

Tür: Dram, ​​Romantik, Komedi, Fantastik, Gizem, Bilim Kurgu
Yapım Yılı: 2015
Ülke: Tayland
Dil: Tayca
Kanal: GMM25
Günü: Çarşamba
Saati: 20:00
Süresi: 44 Dakika
Bölüm sayısı: 17
Yayın Tarihi: 7 Ekim 2015 - 10 Şubat 2016
Konu:
Sora doğuştan özel güçleri olan bir çocuktur. Bu yüzden ailesi ve çevresi tarafından hep şeytan olarak görülür. Güçlerini kontrol edemeyen Sora bir gün yanlışlıkla annesine zarar verir ve bunun üzerine babası onu Japonya'da özel bir kliniğe yatırır. Bu klinikte uzun yıllar güçlerini kontrol etmesi ve üzerinde inceleme yapılması için kalır. Eğer düzelirse annesine tekrar kavuşacağına inandırılır. Yıllar sonra genç bir erkek olan Sora artık güçlerini kontrol edebiliyordur ama verilen söz yerine getirilmez. Sora'da son çare olarak araştırma merkezinden kaçmayı planlar ve zorda olsa kaçar. İlk fırsatta ailesini aramaya başlayan Sora Tayland'da döner. Tayland'da tanıdığı olmayan Sora'nın karşısına Pie adlı bir kız çıkar ve hikaye başlar. Herkesin şeytan olarak adlandırdığı Sora'yı Pie olduğu gibi kabullenebilecek midir?

 
Oyuncular
Golf Pichaya Nitipaisankul
Charada Imraporn
Bie Thassapak Hsu
Petch Rattanarat Aurthaveekul
Pirath Nitipaisankul (Mike D. Angelo)
Arthur Benjakul
Mac Nattapat Nimjirawat

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Konusu ilginç ama ben Tay diline bir alışamadım, biri ile başlamam lazım artık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir iki bölüm anca sürer güven bana çok hoş ve akıcı bir dil sıkmıyor insanı. Hatta belli bir dönem sonra alışınca Türkçeye yakın vurguların olduğunu fark ettim. Diğer Asya dillerine göre daha iyi yormuyor insanı sadece sabır gerekli. :)

      Sil
    2. Biriyle artık başlamalıyım o zaman :D

      Sil
  2. kirin karekterini oynayan oyuncunun başka dizisi varmı bileniniz varmı ben bulamadımda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette ülkesinde oynadığı dizileri var ama çevrisi yok maalesef. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)