Gamsız Hayat (Dizi)

Fark ettim de bu sezon başlayan çoğu diziler kan dondurucu sahnelerle başladılar.Bunlardan biri de bu diziydi.Dizi akışında  annemle birlikte bin bir senaryo uydurduk  böyle devamı olacak şöyle devamı diye.Fakat kesinlikle diziyi öyle güzel kurgulamış ki senarist  annemle ikimizi ters köşe yaptı.Hatta şuan yazarken  o gün ki tweetlerime göz gezdiriyorum da yükseldiği sahne beni bayagı bayagı etkilemiş.


Benim duygularımdan çok diziye gelirsek.Dizi ilk bölüm için bayağı etkileyiciydi.Beklediğimden daha sağlam bir senaryosu vardı.Başrol erkeği sevmesem de dizinin oyuncuları iyi oyunculardı.
Ceyda Ateş yüzüne estetik mi yaptırdı bir şey oldu kızın yüzü biraz tuhaf geldi.
En çok yadırgadığım oyuncu o oldu.Dizi akıcı bir o kadarda geren bir işleyişi vardı.Entrika ve aksiyonun bol olduğu dolu dolu bir dizi yapmışlardı.Ahmet Rıfat Şungar'ın bu kadar pislik olacağını bilmiyordum. Adam bence bu rolle zirveyi bulmuş.O kadar kötü biriydi ki izlerken tiksinç bularak izledim.Oyunculuğunun ne kadar iyi olduğunu siz hesap edin.
Bence bu dizi için bir şans verin.Hep söylüyorum yazın başından bu yana bütün diziler çok iyi gelmeye başladı.Bence Türkiye'de Türk dizileri bu yıl altın dönemini yaşıyor.umarım bu  dönem kısa sürmez.
Dizi Reytinglerde 24 tekrarı ise 34. sırada yer aldı.

GAMSIZ HAYAT

Tür:Dram,Günlük Hayat
Senarist:Ayça Mutlugil,Alev Toprakoğlu,Kubilay Zerener,Melike Vatansever
Yönetmen:Hakan Gürtop
Yapım:Koliba Film
Yapımcı:Ata Türkoğlu
Gün:Salı
Saat:19.45
Kanal: Show TV
Başlangıç Tarihi:19 Ekim 2015
Konu:
Özel bir üniversite de asistanlık yapan Tayfun mahalleli tarafından çok sevilmektedir.Hayatı yolunda yaşam dolu bir adamdır.Tayfun,Ela isimli bir kızı görür ve ona aşık olur.Fakat bir sorun vardır Tayfun asistan Ela ise öğrencidir.Ela, Kaan ve Arda bu üniversite de okuyan üç iyi arkadaştır.Bir gün Tayfun aşkını itiraf edeceği sırada çok feci bir şey yaşanır ve Tayfun'un hayatı değişir.Ela ise buna sebebiyet verdiği için vicdan azabı çeker.Hikaye bundan sonra başlar.
Oyuncular:
Ceyda Ateş
Ali Aksöz
Ahmet Rıfat Şungar
Itır Esen
Dilara Öztunç
Güzide Arslan
Hakan Ummak
Alara Bozbey
Kenan Acar

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Kanalları gezerken denk geldi biraz ama baş roldeki kızı görünce değiştirdim hemen :) Merak ettim konusunu da görünce :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende erkeği sevmiyorum ama şans verdim.Sende şans vermelisin. :3

      Sil
  2. Kurgu, oyuncular falan çok başarılı ama dizinin adını içeriğiyle pek bağdaştıramadım doğrusu :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi hani o olay oluyor ya bunlar hiç takmıyorlar o hayatı hayatlarına bir ey olmamış gibi devam ediyorlar isimi oradan bağdaştırabilirsin. :D (ne güzelde atıyorum)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)