Kiralık Aşk (Dizi)

Bu yılın yaz dizileri çok hızlı ve iyi başladı.umarım hepsi bu kadar iyi olur.Güneşin Kızları dizisinden sonra en çok dikkatimi çeken dizi  Kiralık Aşk olmuştu.Gözüme kestirdiğim diziler arasında olduğu için  sabırsızlanarak beklemiştim.Nihayet dün gece kavuştuk.Çok güzel kavuştuk.Diziye ba-yıl-dım.Çok komik ve güzel bir aşk vardı.Hatta öyle ki  diziyi iki defa izledim ben.Kanal üst üste verince bırakamadım.Bu çifti daha önce neden bir araya getirmediniz bilmiyorum.Kimyalarına bayıldım.Fiziki olarak da birbirlerine çok yakışmışlardı.Araştırmalarıma göre dizi uyarlama değil.Herkes tarafından çok sevildi.Dizi  hakkında sosyal medyada yazılanlara göz attım.Çoğukluk diziye benim gibi bayılmış.Dizi böyle devam ederse bence en çok konuşulan yaz dizileri arasına  ismini altın harflerle yazdırır gibi geliyor.Diziye dakika da 180 tweet girilmiş ve yayınlandığı süre zarfında zirveye ulaşmış.Ayrıca reytinglerinde  bölüm 2. sıra tekrarı 3. sıraya yerleşmiş.(Survivor yayınlandığı sürece hiç bir dizi film hiç bir şey 1. sıraya yerleşmedi.Seçim programları da dahil, sürekli 1. numara o;o yüzden neden 1. sırada değil diye düşünmeyin Hatta reytinglerde 1. gelmiş diye düşünebilirsiniz ben artık öyle düşünüyorum çünkü zirve 2. sıradan başlıyor..) Dizide çok muhteşem bir aşk olacağını seziyorum tam bir romantik komedi olmuş.Dizi akıcıydı,eğlenceliydi.Bence başlayın bu diziye.

Ekleme tarih 5.8.15 : 
Kiralık Aşk-Can Love Become Money
(Diziyi izlemedim fakat bir kore dizisine benzediği söyleniyor.)

Kiralık Aşk

Tür: Romantik, Komedi
Yapım: Ortaks Yapım
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Senaryo: Meriç Acemi
Fon müzik Solist: Aydilge
Yapım yılı:2015
Yayın günü: Cuma
Yayın saati: 20:30
Yayın kanalı: Star tv
Başlangıç tarihi: 19 Haziran 2015
Konu:
Defne büyük annesi ve iki kardeşiyle yaşayan   restaurantta  garson olarak çalışan kendi halinde bir kızdır.Ömer ise;büyük bir ayakkabı markasının ortaklarından biridir.Sağlıklı beslenmeyi seven,kürek çeken, iş kolik ve statü üstü zevkleri olan,işleri nedeniyle  ikili ilişkilere kapalı evlilikten uzak bir adamdır.Bir gün Defne'nin abisi  tefeciler tarafından sıkıştırılıp  kaçırılır.50 bin liralık borcu 200 bin lira haline gelmiştir.Bunun üzerine tefeciler Defneye 24 saat verirler.24 saat içerisinde 200 bin lira getirmezse abisinin ölüsünü alacağını  söylerler.Defne çaresizce  sahilde dolaşırken bir kadın ona  bir teklifte bulunur.Zengin bir adamın asistanı olarak kendini ona aşık edip formalite icabı  evlenmesini ister.Çaresiz olan Defne  200 bin lira karşılığında bu teklifi kabul eder ve olaylar başlar.
Oyuncular:
Defne - Elçin Sangu 
Ömer - Barış Arduç 
Sinan - Salih Bademci 
Yasemin - Sinem Öztürk 
Neriman - Nergis Kumbasar 
Necmi - Levent Ülgen
Hulusi - Ferdi Merter 
Esra - Melisa Giz Cengiz
Türkan - Hikmet Körmükçü
İsmail - Kerem Fırtına
Nihan - Sanem Yeles 
Koray - Onur Büyüktopçu
Serdar - Osman Akça 
Vedat - Ender Sakallı

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Ben de bayılıyorum bu diziye. Yayınlandığı günden beri hiç kaçırmadan izliyorum. ^^ Bu arada blogunuz çok güzel bana da beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa sürede uğrayacağım.Bence kaçırmadan izliyorum. :3

      Sil
  2. Aaaaa, ben de böyle bir yazı paylaşmıştım. Kiralık Aşk için :)) Çok hoş bir dizi ya :)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)