Dedikodu// Super Junior Üyesi Hangeng,Lee Kwang Soo ve Kim Jong Kook Türkiye'ye Geliyor

ALLAH nazarlardan saklasın Super Junior üyelerinin neredeyse yarısı Türkiye'yi yani aslında İstanbul'u görme şansını yakaladı.Eee haliyle ELFlerde idollerini görme şansı yakaladı.Şanslı bir fandom muyuz bu konuda evet ama normalde hayır.Haliyle sürekli netizenlerin sözlerini okumak ve asker yolu beklemek hayli bir fandomu yıpratıyor.Her neyse yine OT15'den bir üye Hangeng şuan uçakla İstanbul'a dogru hareket etti.Ben yine Ankara da olduğumdan göremeyeceğim ama İstanbul'da olan fanlar çok şanslı.
Guangzhou/Çin

Hangeng planlara göre 28-30 haziran arası Türkiye'de bulunacak. Türkiye'ye geliş sebebi bir Çin varyete programı olan Amazing Race çekimleri.Lee Kwang Soo ve Kim Jong Kook'da bu program için Türkiye'ye geliyor. Programda Lee Kwang Soo ve Kim Jong Kook özel konuk olarak yer alacaklar.Programın ilk durağı Türkiye ardından ekip İspanya ve Fransaya gidecek.Uçuşa göre Türkiye saatiyle uçak Guangzhou/Çin'den 17.00'da kalkacak ve pazar günü 05:30'da İstanbul Atatürk Hava limanın da olacaklar.Ekibin tam olarak İstanbul planı belli değil. Bilgiler geldikçe güncelleyeceğim.


Sosyal hesaplarda yer alan Hangeng için etkinlik tagı : #WelcomeToTurkeyHangeng
Lee Kwang Soo ve Kim Jong Kook için etkinlik gözükmüyor.

Dipnot:ELF olduğum için Hangeng için  postu yazdım fakat  güncellemeler geldikçe Lee Kwang Soo ve Kim Jong Kook içinde postu güncelleyeceğim.

Bilgilendirme : 
Hangeng 2009 da SM e dava açarak gruptan ayrıldı aralık 2010 da davayı kazandı , SM eylül 2011 de açıklama yapana kadar grubun üyesi sayıldı fakat ELFler asla gruptan ayrılmış olarak görmedi hala ELFler için Super Junior 15 kişi.Bu yüzden başlığa Super Junior Üyesi Hangeng olarak girdim.

Hangeng Çin'de yaşıyor,Çince konuşuyor ve Çinde iş yapıyor  gidecekler bu konuda dikkatli olsunlar Korece selam vermeye ve ya Korece  konuşmaya çalışmasınlar sanırım bu Hangeng için biraz kırıcı bir durum olur bizi  cahil gösterir.



Şimdi  şöyle bir durum var ben fotoğrafları tek tek paylaşmayacağım link atacağım güvendiğim iki facebook  sayfasının güncellemelerini paylaşacağım çünkü çok fazla fotoğraf var ve benim blogumun fotoğraflarla ilgili problemi var ,bu  yüzden an ve an  takip edip  gelen bütün bilgileri tek tek linkleriyle  paylaşacağım.

(Güncelleme)
Hangeng İstanbulda (Super Junior - Turkish Sapphire Blue)

Istanbul Ataturk Airport
Istanbul Ataturk Airport 2
Hangeng'e bir cap/şapka hediye ettik ve imzasını aldık!!!
Hangeng hediyemiz ve notumuzla
Istanbul Ataturk Airport 3
FayXue Weibo
GEM鄧紫棋 Weibo
Super Junior - Turkish Sapphire Blue Uyarı
Hangeng‬ in Istanbul
Hangeng‬ in Istanbul 2
Hangeng‬ in Istanbul 3
Hangeng İstanbul'da Şanslı Fanlarla
丁子高 Weibo
Hangeng Instagram
----------
Lee Kwang Soo ve Kim Jong Kook Bilgilendirme

Yorum Gönder

0 Yorumlar