Çilek Kokusu (Dizi)

Uzun yıllar sonra bu yıl ilk defa verimli geçiyor.Çılgın Türk kanalları seyirciyi coşturuyor.Ay geçen sene ne felaketti sadece program sezonu yapmışlardı yaz sezonunu.Her akşam bir kaç kez zaplarken ruhumu teslim ediyordum.Neyse ki bu yıl altın vuruşunu yaptı.Türk dizileri düzelmeye mi başladı kabuğundan sıyrılıyor mu?Sorularını bolca aklıma getirmeye başladı.Şimdiye kadar başlayan bütün diziler hoşuma gitti ve bu dizi de hoşuma gitti.Ama çok kötü bir şey oldu bir diziyi daha çok sevdim.Onun hakkında da gün içerisinde yazmak istiyorum.Çilek kokusu dizisine dönersek.Diziyi direk izleyin valla,hiç düşünmeyin.Dizi çok güzel ve insanın içini kıpır kıpır yapıyor.Demet Özdemir'in kedimsi oyunculuğu,Yusuf Çim'in kaslı yakışıklılığı insanı diziye bağlamaya yetiyor da artıyor bile.Zaten ben oldum olası başrol oyuncularını çok severim.Bu diziyle daha çok ısındım.Dizinin albenisini Demet Özdemir'in sevimli bakışlarında yakaladım.Direk olarak kendine çekti zaten beni.İzlerken çok eğlendim,ikilinin iletişimi bir daha görüşmeyeceğiz deyip tekrar karşılaşmaları,kızın sürekli erkeğin kolların düşmesi filan çok tatlıydı.Dizinin başlayışın da çilekli pasta tarifi vermesi çok hoşuma gitti.Orijinal fikirse çok iyi düşünülmüştü.Çoğunun ikinci sefer yayınlanışında o pastanın tarifini aldığını düşünüyorum.Son olarak Ekin Mert Daymaz bence diziye ayrı bir tat katmış.Zaten yayın süresince takiplerime göre Ekin Mert Daymaz bayagı bir sosyal medyada konuşuldu.dizinin yolu açık olsun iyi başladı, umarım iyi devam eder bu ritmini bozmaz..

Reytinglerde ilk bölüm; yayın saatinde 2. sırada,tekrarı  4. sırada bitirdi. Umarım reytingleri böyle devam eder güzel başlangıç yaptı. (1. sırada Survivor var)
Çilek Kokusu
B Ü Y Ü L Ü D Ü Ş L E R B A H Ç E S İ
Tür: Gençlik, Komedi, Aşk
Yönetmen: Filiz Gülmez Pakman
Yapım: Gold Film
Senaryo: Aslı Zengin
Prodüksiyon Yapımcı: Faruk Turgut
Yapım şirketi: Gold Film
Kanal: Star TV
Yayın tarihi: 24 Haziran 2015
Yayın Günü: Çarşamba
Yayın Saati:20:30
Konu: 
Aslı annesi ile yaşayan üniversiteye hazırlanan, bir yandan da bir pastanede pastacı çırağı olarak çalışan kendi halinde bir kızdır.Burak ise;sevgilisi olduğu halde çapkınlık yapan,sorumsuz,çalışmayı sevmeyen ünlü ve zengin bir iş adamının oğludur.Bir gün pastane müdürü Aslıya pasta siparişini götürmesini ister.Sipariş geç kaldığı için Aslı aceleci bir şekilde hareket eder,o sırada arabasıyla dikkatsizce geçen Burak,Aslıya çarpar ve pasta parçalanır.Aslı bu konuda endişeli şekilde pastaneye döner ve kovulduğunu öğrenir.Bunun üzerine Aslı arkadaşıyla birlikte Bodruma bir otele çalışmaya giderler.Orada ona çarpan Burak ile yolları tekrar kesişir.

Oyuncular: 
Demet Özdemir
Yusuf Çim
Ekin Mert Daymaz
Mine Tugay
Mahir Günşıray
Laçin Ceylan

Yorum Gönder

0 Yorumlar