L.DK /Birlikte Yaşamak 2014 (Film)

Son dönemde hep durup durup izlediklerimi yazıyorum farkında mısınız? Hani o blog olmayacaktım izlediklerini yazan blog ,sanırım büyük konuştum yine sürekli izledigim şeyleri yazmaya başladım.Yakında izledigim kdramaları da yazmaya başlarsam şaşırmayın.Gerçi ben o konuda çok katı davranıyorum ama çok büyük bir baskı var sizlerden ''-Yaz lan blogunda izledigin dizileri.'' yorumu çok geliyor.Eyvallah dizileri de yazarım da işte beğenmedigim olursa yazarsam oppacı/unnici takımı blogumu basarsa naparım bilemiyorum.Şayet başıma geldigi için kaldırmıştım müdavimler bilir. Neyse konu o değil.Konu güzel bir film izlemem.Bu gün sizlere ondan bahsedeceğim.Tazesiyle yazmanın dogru oldugunu düşündüm üşenmedim bilgisayarı açtım ve bu postu yazmaya başladım.

İlk çevirisi yapıldıgında özellikle facebooktaki arkadaşlarım belki hatırlar çevirisi geldi diye bayagı güncelleme yapmıştım. Fakat ha bu gün ha yarın derken zaman geçti anca izleyebildim ve bayıldım.Çok güzel bir aşk vardı mangasını okuyanlar zaten bilirler gerçi ama okumayan için sıfırdan olunca ayrı bir güzel gitti.Kesinlikle izlemeniz gereken bir romantik türde filmdi.Sıcacık bir aşk vardı masumdu güzeldi.Bunun yanında genelde anime/manga uyarlaması olunca daldan dala atlar böyle kesik kesik olur konu tam toparlanamaz filmlerde fakat bunda öyle bir durum yoktu.Derli toplu bir anlatım sergilemişler filmde.Kız güzel,oğlan yakışıklı olunca izlemek bal şeker oldu diyebilirim.Oyuncuların oyunculuklarından hoşlandım . Kızın naif bir duruşu vardı tuhaf japon tepkileri hariç.O tepkilerde zaten çok kawaii durmuştu.Erkek karizmatik ve tam rolüne uygun biriydi.Yani sonuç olarak izlemeyen çok şey kaçırır benden söylemesi.Sıkılmadan zamanın nasıl geçtigini bilmeden izleyebileceginiz japon filmlerinden biri.Hadi vakit kaybetmeyin...
L DK
( 鄰居同居- Rinkyo Dokyo -Love cohabitation)

Adı: L-DK, L ♡ DK,L.DK,LDK
Tür: Gençlik,Romantik,Komedi,Günlük Hayat
Yönetmen: Yasuhiro Kawamura
Yazar: Ayu Watanabe (manga), Yuko Matsuda
Yapımcı: Chikako Nakabayashi
Yayın Tarihi: 12 Nisan 2014
Süre: 113 dakika
Dağıtımcı: Toei
Dil: Japonca
Ülke: Japonya
Oyuncular 


Konu
Aoi Nishimori 'nin ailesi şehir dışına taşınır ancak Aoi farklı bir okula gitmek yerine okulunda kalmayı tercih eder ve bir pansiyonda kalmaya başlar.Shusei Kugayama Aoi'nin gittigi okulda popüler bir çocuktur.Bir gün bir şekilde okulda Aoi ve Shusei tartışırlar sonucunda Shusei yaralanır.Bunun üzerine Aoi,Shusei'nin yaralanmasına sebep oldugu için yardım eder evine kadar eşlik eder.Fakat Shusei'nin evinin önüne gelince şaşırtıcı bir sonuç ortaya çıkar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar