Dedikodu// Shindong Asker Oldu

 

Ayın 24'ünden bu yana  Shindong resmi olarak artık aktif görevde bir asker.Incheon'da bulunan eğitim taburuna teslim oldu.Shindong ile birlikte 5. üyemizde askere gitmiş oldu.Diğer 4 üyeye göre daha farklı oldu benim için. Biasım olduğundan mı ne farklı duygularla onu yolcu ettim.Son 1 haftasında , içim daraldı böyle sanki bir yakınımı askere yolluyormuş gibi endişelenip, zaman zaman gözlerim doldu.Ergen gibi hareketlerim vardı, tuhaftım yani.
Diğer 4 üyede de aynı şekilde üzülmüştüm fakat Shindong'da bir kıt daha farklı hissettim.22 ay asker olacak Shindong'dan 2 yıl boyunca kolay kolay haber alamayacak olmak çok üzücü bir durum.Sanırım alışkanlık olsa gerek diğer askere giden üyelerde yaptığım gibi ,her gün hala hesaplarını kontrol etmiş olacağım.(Keşke Yesung gibi kamu görevi yapsaydı gün aşırı 300-500 fotoğraf filan atardı.)Bu daha da üzücü olacak benim için , Hesaplarında güncelleme görememe kalbimi biraz acıtacak gibi duruyor.Tez zamanda sağlıklı bir şekilde askeri görevini tamamlayıp tekrar üyelerin arasında yerini alır umarım.Seni çok özleyeceğim pofuduğum.


Bu arada Shindong çok sessiz bir şekilde askere gitmek istedi.Özel bir röportaj vermeden,basın açıklaması yapmadan ve üyelerin birligine kadar ona eşlik etmeden teslim olmayı seçti.Üyelere bir zaman ayrıp hep birlikte vedalaştılar. Gideceği gün sevenler ise çeşitli sosyal sitelerinde hayranları hastag açtılar. #ThankU_ShinDong tagına hayranları ve onu seven çevresindeki insanlar destek, sevgi mesajları gönderdiler ve bu hastag Dünya gündeminde trend topic olmayı başardı.


Netizen Yorumları:
[Naver] Shindong'un Sessiz Gidişi Bugün... Asker Olarak 21 Ayı Başlıyor
[+2413, -63] SuJu'nun hepsi askere gidiyor
[+1473, -33] Oh, ama 28. bölük..? Git ve Güvenle geri dön
Ç/N: 28. bölük zorlayan bir yer
[+1382, -50] Vah, kafasının şeklibir palamut gibi yuvarlak...
[+947, -36] Git ve güvenle geri dön~
[+930, -37] Fighting ve güvenle geri dön ㅎㅎ
[+252, -8] Big Bang'in hepsi 30'a yaklaşıyor ama onların askerliklerinden hiç haber yok ㅋㅋㅋㅋㅋ
[+234, -5] Bel fıtığı yüzünden Aralık'ta gidemedi ve tedavi olmak istedi, bu sefer tedaviden sonra aktif göreve gidiyor. Böylesine efor sarfetmesini sevdim. Güvenle geri dön...
[+202, -4] Bir adam gibi sessizce gitti, bir ünlü gibi fanların göndermesini seçmedi. Shindong çok iyi. Bel fıtığı yüzünden kamu görevi yapabilirdi ama o tedavi olup yeniden değerlendirmeye girerek aktif göreve gitmeyi seçti. 2 yıl sonra görüşürüz.
[+195, -7] Bedenine rağmen aktif görev. Adam gibi askere gitmekten kaçanlar, izleyin ve öğrenin.
[+137, -5] Shindong'un radyosu eğlenceliydi, güzelce geri dön ㅋ
[+105, -9] Shindong çok havalı!!!!!
[+91 -5] Saçları çok şeker ㅋㅋㅋㅌ
[+81, -3] Bu saç modeli düşündüğümden daha çok yakışmış ㅎㅎ
[+64, -3] Shindong hwaiting!!!!
[+67, -6] Güzelce geri dön ~~~~
[+55, -1] Zaman çabucak geçiyor, git ve güzelce geri dön
Cr.ryeongbb
Sky Sailor

Yorum Gönder

0 Yorumlar