2011 Begendigim Kore Dizileri Top 10

Selam okuyucu;
Daha Önce 2012 nin son günlerinde 2012 nin en iyi top10 unu yapmıştım hatırlarsınız...
http://renklitirtil.blogspot.com/2012/12/2012-izledigim-kore-dizileri-top-10.html
Şimdi de demin izledigim dizilere bakarken neden 2011 inde yapmayayım dedim ..

Uyarı:


Benim fikrimi alarak aynı düzende öneri açan arkadaşlar neden kendi stilinizi yaratma geregi duymuyorsunuz üste bir iki cümle yazıp alta afişleri sıralamayı geçtim birde yüzlü yüzlü afişleri de bu post içinden alıyorsunuz.Ben bir afiş için bile en az yarım saat aradım afişlerin arasında seçim yaptım..Bu fikir için bile günlerce uğraştım diğer bloglara göre farklı olsun diye  düşündüm fakat siz ne yapıyorsunuz hazır fikir hazır post var nasıl olsa deyip benim günlerce uğraştığım emegimi yarım saatte blogunuza açıyorsunuz.Bu biraz ayıp olmuyor mu? Birazcık özgün bir blog olmaya çalışın kendi fikrinizi tarzınızı yaratın ki okuyucunuzda fark yaratın.

Benim blogumdan aldıgınız herhangi bir fikri herhangi bir afişi herhangi bir düzeni blogunuzda izinsiz kullanıyorsanız hakkım haram olsun.

Taklitler aslını yaratırmış derler ama ben taklit istemiyorum.Çünkü bu blog benim sizin kopyala yapıştır bloglarınız gibi olsun istemiyorum.Sizin için eğlence ya da iş olan bu blog alemi benim için bir yaşam tarzı ve siz her dakika benim yaşam tarzıma tecavüz ediyorsunuz.

Ha birde benden size bir iyilik daha; bu şekilde post açan arkadaşlar size geçmiş olsun.Zaten en büyük cezayı size Google verecektir.Hep benimle uğraşacak değil ya biraz da Google sizle uğraşsın.Emin olun Google salak değil hemde hiç değil.Lafın kısası ayvayı zaten yemişiniz benim ahıma baştan gerek kalmamış..

İşte 2011 yılının benim gözümde top 10'u;
  1. 49 Days
  2. Flower Boy Ramyun Shop
  3. Protect The Boss
  4. You've Fallen for Me-Heartstrings
  5. City Hunter
  6. My Princess
  7. Lie To Me
  8. The Princess’ Man 
  9. Scent Of A Woman
  10. Paradise Ranch

Yorum Gönder

0 Yorumlar