Oğlum(Dizi)

Dizinin fragmanları ben çok dram bir dizi olacağım diye mesaj veriyordu ama ilk bölümden bu kadar acı olacağını düşünmemiştim. Hüzünlü bir günüm müydü bilmiyorum ama ağlattı. Yine de ilk bölümün işleyişinde kafamda olduramadığım şeyler vardı. Bu yüzden ''kim?'' sorusunu sorduracak gibi duruyor.

Canan Ergüder'i tekrar ekranda gördüğüme çok sevindim. Favori oyuncularımdan biridir. Bence diziye çok yakışan bir oyuncu olmuş. Ayrıca saç rengine bayıldım. Neden bunca zaman sarı kullandı acaba... Kesinlikle bu rengin kadınıymış.

Serhat Teoman ile Canan Ergüder'i tekrar bir dizi görmek beni mutlu etti. Bazı partnerler birbirlerine çok yakışırlar. Bana göre Serhat ve Canan'da birbirine çok yakışan bir partner. Kariyerleri boyunca sadece ikisi partner olsa kesinlikle sıkılmam. İlk bölümde gayet yerinde bir performansı vardı.

Songül Öden'in karakterine yakışıp yakışmadığına bir türlü karar veremedim. İyi ama çok mutsuz, mutsuz olduğu içinde ilgisiz bir anne karakterine olduramadım. Performansı on numara beş yıldızdı. Gerçekten çok iyi oyuncularımızdan biri ayrıca Canan Ergüder ile aynı dizide olmalarına bayıldım. İkisinin olduğu sahneler beni benden aldı.

Feyyaz Duman bu dizide iğrenç bir karakteri canlandırıyor. Neden bu karakter demeden kendimi alamadım. Farklı karakterler denemesi elbette güzel ama iyi adam olarak izlemekten daha büyük zevk alıyorum.

Timur Acar bölümün kahramanıydı. Öyle bir performans sergiledi ki hüngür şakır ağlattı. Bence Timur Acar kariyerinde hak ettiği yerde değil ve abartmamız gereken bir oyuncu. Karakterine nasıl inanmışsa o kadar yürekten oynamıştı ki gerçeğe yakın performansına gözyaşı dökmeden edemedim. Bu karakteri inşallah bozmazlar ve böyle üstün bir oyunculuğu izlemek nasip olur.

Nihal Yalçın bir önceki konuk olduğu dizide psikolojik performansının ne denli iyi olabileceğini kanıtlamıştı. Bu dizide pekiştirecek gibi bir his yarattı bende. Büyük ihtimal derin ama bir o kadar da kasvetli bir karakter bizi bekliyor gibi geldi. Timur Acar ile inanılmaz yakışmışlardı. Karşılıklı sahnelerinde döktürdüler.

Metehan Parıltı ve Emir Kaan Özkan'ın karakterleri üzerinden hikaye oluşturulmuş haliyle bu iki çocuk oyuncu etrafında dönecek tüm konu. Minicik olmalarına rağmen ve yıldızlar geçidi olan kadroya rağmen ikisi de olağanüstü performans sergilediler. Son beş yıldır izlediğim çocuk oyuncular içerisinde performans olarak en iyileri olabilirler.

Dizinin hikayesi çok ağır ve izleyiciden nasıl bir geri dönüş alacaklar merak ediyorum. Çünkü iki çocuk üzerine kurulu ama olan olay çok izleyicinin kaldırabileceği türde bir olay değil. Spoiler vermeden anlatamayacağım için bu konuya çok fazla girmek istemiyorum. Dizinin müziklerini çok sevdim, hikayesini ve ilk bölüm işleyişini çok sevdim, afiş üzerinde isim yazarak jeneriksiz ama jenerikli gibi başlamasını çok sevdim. Kadınlar için seçilen kıyafetler biraz daha iyi olabilirdi o kısmı sevmedim. Geçişler biraz daha iyi olabilirdi karışık olmasına sebep olmuş. Fakat teknik ekip çok iyi bir iş çıkarmıştı. Özellikle seçilen mekanlar ve renkler hoşuma gitti. Bana göre dizi genel olarak iyiydi, özenildiği çok belliydi. Eğer izleyicinin ilgisini çekerse çarşamba günlerine renk katacağını düşünüyorum. Bence gizem ve polisiye türünü seviyorsanız hiç kaçırmayın derim. Gönül rahatlığı ile diziyi tavsiye edebilirim. 
Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.
OĞLUM
Tür: Dram, Polisiye, Aile
Yönetmen: Gökçen Usta
Senaryo: Hürer Ebeoğlu, Sevgi Yılmaz
Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay
Yapım Yılı: 2022
Yayın Günü: Çarşamba
Yayın Kanalı: Show TV
Başlangıç Tarihi: 9 Şubat 2022
Konu:
Efe, ailesi ile iletişimi kopuk ve tek arkadaşı bilgisayar oyunları olan bir çocuktur. Efe, bir süre sonra Kaan’ın kaybolduğunu fark eder ikili karakola gitmek üzere yola koyulurlar… Efe ve Kağan'ın bu yolculuğundan sonra her iki ailenin hayatında da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…
Oyuncular:
Canan Ergüder
Songül Öden
Feyyaz Duman
Timur Acar
Serhat Teoman
Kubilay Aka
Nihal Yalçın
Tuğçe Açıkgöz
Metehan Parıltı
Emir Kaan Özkan
Ali Seçkiner Alıcı

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. İlk bölüme bir şans vereceğim bakalım ama sonrasını bilemedim.

    YanıtlaSil
  2. Ben begendim ama devamını getirebilir miyim bilmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk beş bölüm her daim şans verilmeli. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)