Elbet Bir Gün (Dizi)

Beni pek sarmayan ama izleyicinin sevdiği bir dizi oldu Elbet Bir Gün. Açıkçası beklediğim gibi bir dizi çıkmadı. Fakat taktir ettiğim kısımlar oldu. Mesela şiddet sahneleri gösterilmedi bunu çok sevdim sonra kadınların mücadelesi hoşuma gitti.

Sinem Ünsal'ın ilk bölümde performansını beğendim. Çok güzel ağlıyor ve acıyı yaşıyordu. Bu yüzden bana etkileyici geldi. Burak Yamantürk ile de çok yakışırdım. Bence koymaları uymuştu.

Şebnem Bozoklu resmen ilk bölümün kahramanı oldu. Hem rengarenk bir karakter hemde hayat hikayesi ilgi çekici. İlk bölümde izlemekten tek zevk aldığım karakter oldu. Resmen şov yaptı.

Burak Yamantürk'ün karakterini hiç sevmedim ama performans olarak çok güzel iş çıkarmış. Bu tür erkekleri hiç sevmiyorum, izlemeye katlanamıyorum. Spoiler vermeyeyim ama karakter çok karaktersiz geldi.

Muhammet Uzuner'i bu dizi de gördüğüme sevindim. En son hangi projede izlemiştim onu bile hatırlamıyorum. Keşke daha fazla ekranlarda görebilsek. İlk bölümde çok fazla sahnesi yoktu ama olduğu sahneleri izlemekten zevk aldım.

Helin Kandemir için buraya yazıyorum bu oyuncu geleceğin yıldızlarından biri olacak. Çocuk oyuncu olarak başladığı bu işte yaşı büyüdükçe altın harflerle ismini yazdıracak. Doğuştan yetenek yazsam abartı olmaz. İlk bölümde bayıldım.

Ömer Genç'i izlerken sinirim çok bozuldu.
Dizinin nefret edilesi karakterlerinden birine hayat veriyor. İzlerken böyle insanların olduğunu bilmek hem üzdü hem sinirlendirdi. Oyuncu da iyi oynayınca tahammül sınırımı aştı.

Kenan Acar'ı izlerken ilerleyen bölümlerde Sinem ile partner olmasını istedim. Birde biraz daha ön plana çıkmasını istedim. Belki ikinci bölümden sonra diğer karakterlerle karşılıklı sahneleri çoğalır.

Yağmur Özbasmacı'ya oynadığı karakteri çok garipsedim. Belki uzun süre tatlı, saf bir karakterde izlediğimden kaynaklı olmuştur. İlk bölüme göre performansı iyiydi.

Gül Oğuz'un çekimini sevdim. Özellikle şiddet sahnelerini çekmek yerine ima etmesine bayıldım. Yalnız çekim rengi çok koyuydu. Bu biraz gözümü aldı, geçişler güzeldi. Müzikleri güzeldi ama çok güçlü gelmedi. Hikaye ilgi çekici ama işleyişi bana sarmadı. Replikleri biraz daha güçlü olabilirdi, fazla günlük konuşmayla geçti. Genel olarak iyiydi seveni de çok oldu. Eğer vaktiniz varsa bir şans verin belki seversiniz. 

 Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

ELBET BİR GÜN

Tür: Dram, Romantik, Aile, Gizem, Polisiye, Suç
Yönetmen: Gül Oğuz
Senaryo: Yusuf Reha Alp
Yapım: MOST PRODUCTION
Yapımcı: Gül Oğuz
Yapım Yılı: 2021
Yayın Günü: Pazar
Yayın Kanalı: FOX TV
Başlangıç Tarihi: 7 Kasım 2021
Konu:
Kapadokya’nın bir kasabasında, metruk bir gecekondunun bodrumunda aynı aileye ait beş ceset bulunur. Bundan on beş yıl önce öldürülen ailenin geride kalan iki ferdi Feride (Sinem Ünsal) ve Nesime (Şebnem Bozoklu) ise kayıptırlar. Gazeteci Murat Güven’in (Kenan Acar) olayı “Kayıp Hayatlar” adlı programında ele almasıyla, Nesime’nin eski kocası zalim Cemil Bey (Ömer Genç) on beş yıldan bu yana kayıp olan kız kardeşlerin peşine düşer.

Feride, yeni bir kimlikle kendisine yeni bir hayat kurmuş ve çok güzel bir evlilik yapmıştır. Büyük bir aşkla bağlı olduğu kocası Mehmet’in (Burak Yamantürk) de geçmişinden gelen sırları vardır. Nesime ise kardeşinin tersine hayalini kurduğu yaşantıya hiçbir zaman erişememiştir.

Hayatta kalmak ve sevdiklerini korumak için, gerçek kimliklerinin ortaya çıkmasını engellemeye çalışan iki kadının hayatları program yayınından sonra geri dönülmez bir biçimde alt üst olur.
Oyuncular:
Sinem Ünsal
Şebnem Bozoklu
Burak Yamantürk
Muhammet Uzuner
Helin Kandemir
Ömer Genç
Kenan Acar
Yağmur Özbasmacı
Zeynep Kaçar
Ulvi Kahyaoğlu
Osman Karakoç
Talha Karcı
Değer Soysal Alp

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Yargı başlayana kadar bir saatine baktım dizinin. Konunun hemen en başta olduğu gibi verilmesi hoşuma gitmedi. Tutar mı , bilemedim. Oyuncular tabii ki iyi. Helin Kandemir konusuna katılıyorum , çocuk oyuncuyken belliydi parlayacağı.

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)