Babam Çok Değişti (Dizi)

Ne bekliyordum ne buldum. Ben ilk tanıtımları dönemeye başladığı zaman dram dolu ekranlar içerisinde gülebileceğimiz çiçek gibi bir dizi başlıyor diye sevinmiştim. Fakat ilk bölümü beklentimin çok altında oldu.

Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu , Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar muazzam bir oyun çıkarmışlardı. Hepsini izlerken ne kadar usta oyuncu olduklarını bir kez daha anladım.

Eslem Akar'ı böyle bir dizide görmek hoşuma gitti. Aslında karakteri önce başka bir oyuncu oynayacaktı. Maalesef zor süreçlerden o da etkilenip hasta olunca Eslem ile anlaşıldı. diğer oyuncu nasıl olurdu bilmiyorum ama Eslem karaktere uygun olmuş. Hem de dram olmayan bir yapımda oynayarak alanını genişletmiş. Berke Üsdiken ile bir önceki yapımlarında da çiftlerdi, yakıştırıyordum burada da olmuşlar.

Berke Üsdiken'i bu karakterde sevdim. Uçuk kaçık hareketleri hoşuma gitti. Fakat karakterinde oturmamışlık vardı. İlk bölümün günahı olmaz ama karaktere girememiş gibi hissettim.

Bahar Süer içinde aynı şeyi düşünüyorum. Karakterinde bir şeyler eksik gibiydi. Karaktere girememişti. Oynadığı karakterler içerisinde ilk defa bir karakterinin olmadığı görüyorum. Yalnız Timur Acar ile çift olarak yakıştırdım.

Ecrin Su Çoban ve Berat Efe Parlar dizinin çocuk oyuncuları olarak güzel iş çıkarmışlardı. Berat'ın ergenlik sendromları, Ecrin'in babasına nazlanması çok güzeldi.

Beste Bereket 'i en çok bir dönem dizisinde görmüştüm. İzlemeyeli yıllar olsa da sanki hep ekrandaymış hissi verdi. İlk bölüme göre gayet başarılıydı.

Rukan Demir'i en son bir takı reklamında görmüştüm. Oyuncu olduğunu bilmiyordum. Performansını ilk defa izleyeceğim için pek bilgim yok. Fakat ilk bölüme göre başarılı bir performansı vardı. Sitcom dizisi olduğu için performansı düşün bile olsa pek belli olmayacaktır.

Dizi beni ilk bölümünde hiç güldürmedi. Oyuncular çok iyiydi konusu da güzeldi ama replikler ve işleyiş hiç hoşuma gitmedi. Tam olarak nasıl anlatsam bilemiyorum ama komik bir şeyler yoktu. Belki gülme efekti filan mı eklense bilemedim. İşleyiş kısmı çok kopuktu, konu neydi pek anlayamadım. Başlangıç için doğru bir işleyiş miydi emin değilim. Sitcom olduğu için mekanlar hep aynıydı, zevkli döşenmişti. Hatta Avrupa Yakası dizisindeki eve benziyordu. Fakat yine de beni içine çekmedi. Yine de ilk bölümün günahı olmaz diziye bir kaç bölüm daha şans verip ona göre karar vereceğim. Dizinin yolu açık olsun. Belki sizler seversiniz. Bir şans verin.
Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.
BABAM ÇOK DEĞİŞTİ

Tür: Komedi, Aile, Sitcom
Yönetmen: Hakan Algül
Senaryo: Selçuk Aydemir
Yapım: Süreç Film
Yapımcı: Ali Gündoğdu
Yapım Yılı: 2020
Yayın Günü: Perşembe
Yayın Saati: 20.00
Yayın Kanalı: KANAL D
Başlangıç Tarihi: 3 Aralık 2020
Konu:
Özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasıdır. Aynı zamanda alt kat komşuları olan annesine de çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ile annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir arabuluculuk görevi üstlenmektedir. Bu yaşadıkları yetmezmiş gibi bir gece rüyasında Duru Nine’yi gören Mehmet Ali az bir ömrü kaldığını öğrenir. Yaşadığı hayatı sorgulamaya başlar. Yaşadığı süre boyunca hayata dair bir iz bırakmadığını fark eden Mehmet Ali, iz bırakmaya karar verir.
Oyuncular:
Çağlar Çorumlu
Şebnem Bozoklu 
Melek Baykal 
Salih Kalyon
Timur Acar
Eslem Akar
Bahar Süer
Berke Üsdiken
Ecrin Su Çoban
Berat Efe Parlar
Beste Bereket 
Rukan Demir

Yorum Gönder

16 Yorumlar

  1. Birkaç bölüm daha izle bakalım sevecek misin ben dün izlemedim bu yüzden bir şey diyemiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. oyuncu kadrosu çok kaliteli ama dün izlerken pek içimi açmadı ya

    YanıtlaSil
  3. Kadro çok güzel ve komediyi çok güzel oynayan oyuncular.Henüz izleme fırsatım olmadı.

    YanıtlaSil
  4. Benim pek ilgimi çekmemişti, yazını okuyunca da yanılmamışım dedim abla :))

    YanıtlaSil
  5. Beklentim çok yüksekti ama beklediğimi bulamadım. Kadro çok iyi ama izlerken sıkıldım.

    YanıtlaSil
  6. Abartı mizah hiç sevmiyorum dizilerde komik olsun diye abartıyorlar ama komik olmuyor 🤷🏻‍♀️

    YanıtlaSil
  7. Kadro çok iyi. Belki izlerim:)

    YanıtlaSil
  8. Başlangıcından beri izliyoruz. Biz beğendik. Bir kere usta oyuncular var.Tek başına Melek Baykal , Salih Kalyon yeter bana zaten. Evet arada biraz zorlama olmuş ama yine de aynı tip dizilerden sonra azıcık komedi iyi gidiyor.

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)