Hayaller Hayatlar

2019 yılının bitiminde yazdığım yazıyı okuyup öyle geldim. Hatta üç defa uzun uzun okudum. Güya 2019 yılı hayatımın en saçma yılıymış da yeni yılda huzur sağlık falan filan istiyormuşum da... Keşke geleceği görebilseydim yıl bitmesin diye kesin dua ederdim.

2020'ye o kadar pozitif girmiştim ki bu yıl değişik, başka olacak demiştim. Gerçekten değişik ve başka oldu ama olumsuz bir şekilde. Kendi hayatımdaki aksiyonları geçtim, ülkemiz ve dünya üzerinde de garip olaylar oldu. Öyle ki her ay muhakkak bir gündem, bir felaket oldu. En azından ağustos ayı bari iyi geçer diyordum, görüyorsunuz gündemi yine dünya üzerinde felaket dolu bir şeyler oldu. İnşallah ülkemizde bir aksiyon olmaz diye dua ediyorum. 

ALLAH bizi bir sınavdan geçiriyor ama hatamızı dünya olarak hala göremiyor gibi hissediyorum. Beni sorarsanız mart ayından haziran ayına kadar evdeydik ailecek, yedik içtik kilolar aldık, bunun yanında ailevi problemler vardı falan filan. Temmuz ayı şöyle böyle geçti şükür, bazı şeyleri çözdük. 

Ağustos ayına ise evi su basarak, 11 yaşındaki kuzenim korona olarak ve sevdiğimiz bir aile dostumuzun ölümü ile başladık. Evde hasar bayağı var ama şükür canımız sağ, sağlıklıyız, kuzenimde çocuk inşallah ağırlaşmaz onun için endişeliyiz ve korona sebebi ile aile dostumuzun cenazesinde ailesinin yanında olamadık o biraz üzdü. Ay hatta yıl nasıl biter bilmiyorum ama hayalimdeki 2020 böyle değildi. 

Bu yıl gitmediğim yerlere gidecek, öğrenmek istediğim şeyleri öğrenecektim nasip olmadı. Hayaller aktif bir eğitim yılı, hayatlar evde karantina oldu. 2021'de inşallah her şey istediğimiz gibi olur. En azından şu virüs biter diye umut ediyorum. 
Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.
Peki sizde durumlar nasıl, bayram nasıl geçti? 

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Geçmiş olsun canım inşaAllah atlatır kuzenin hastalığı.Ölen yakınının mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin başınız sağolsun.İnşaAllah bundan sonra her şey gönlünce olur.Zor bir dönemden geçiyoruz bolca sabretmemiz gerek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Atlattı sayılır canım, yinede yeniden özel bir hastanede check up yaptıracak ailesi. ALLAH razı olsun dostlar sağ olsun. Kesinlikle öyle canım. :)

      Sil
  2. Allah şifa versin. 11 yaşında bir çocuk bile corona olabiliyor. İnsanların daha tedbirli davranması lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef öyle... Keşke tedbirli olsalar. Bizimkiler o kadar saçma sapan bir olaydan doğru kaptılar ki aylarca verdikleri özveri eve kapanmaların hepsi hikaye oldu. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)