Nerelerdeyim, Ne Yapıyorum?

Şubat ayı benim için biraz hüzünlü biraz zor geçti. 2020'nin hepimiz için zor geçeceğini astroloji açısından çok iyi biliyordum. Bu yılın sonuna kadar gökyüzü çok karışık. Hatta mart, nisan, mayıs ayları da çok zor geçecek. ALLAH hayırlısını versin bol bol pozitif olumlama yapıp, bol bol dua etmeliyiz. Neyse konumuz astroloji değil benim neler yaptığım. 


Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

Benim için şubat ayı anlamadığım bir ay oldu. Kardeşimin askerliği beklediğimiz tarihten önceye alınması büyük bir şok etkisi yarattı. Ne yalan yazayım moralim çok bozulsa da pozitif düşünmeye çalıştım. Hızlı bir şekilde askerliği için alışveriş yaptık. 21 günlük bir alışveriş yapsak da bu gün itibarıyla 45 gün acemi birliğinde olacağını öğrendik. Hatta iki farklı şehirde acemi birliği bile yapma ihtimali var. Dağıtım için ALLAH kerim, hayırlısı neyse o olsun.

Tabii ki bunlarla biz uğraşırken ülkemizde acı olaylar oldu. Bunlar modumu çok düşürdü. Şubat ayından bu yana sürekli Twitter trendler ve haber kanalları ile günüm geçiyor. Ölen tüm şehitlerimize, vatandaşlarımıza ALLAH'tan rahmet, yaralı olanlara şifa dilerim. Ailelerine büyük sabırlar dilerim. Doğal afetler, sınır dışı, yurt içi yaşananlar için bol bol dua etmeyi unutmayalım lütfen. Rabbim ülkemiz için en hayırlısı neyse onu versin, hepimizi korusun. 

Bunun haricinde güzel olaylar oldu mu, benim için evet. Mesela kardeşimi acemi birliğine elimizle teslim etme şansı yakaladık. Sonra kardeşimle birlikte güzel vakit geçirebildim. Aile içinde ve evimde huzursuzluk, negatiflik yaşamadık. Sağlığımız yerinde ve her güne şükretme için sebep bulabildik. Bunlar benim için mutluluk demek olduğu için hayatın bu tarafından mutlu olduk. 

Anlayacağınız, moralim bozuk, modum düşük olduğu için şubat aynıda bloguma yazı yazmadım. Blog hayatım boyunca ilk defa bir ayda bir tane yazı yazdım. Demek ki yaşanacak varmış. Bu arada başta yazdığım gibi bu yıl hepimiz için, dünya için çok zor geçecek bu yüzden bol bol inşirah suresi, fetih suresi ve sabır duası etmeyi ihmal etmeyelim. 

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Allah kavuştursun inşallah. Şubat ayı benim için hastalıkla geçti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın, amiiiiiin. :)

      Sil
    2. Zona oldum. Şükür eskiye göre daha iyiyim. Bir ara öleceğim sandım.

      Sil
    3. ALLAH yardımcın olsun, benimde sırtımda oluyor her yaz maalesef çok zor bir durum seni iyi anlıyorum. Umarım ilk ve son olur tekrarlamaz... Fazla stres yapma kendine. Çok geçmiş olsun...

      Sil
  2. Allah kavuştursun canım.Hızla akıp geçsin hayırlısıyla kavuşun inşaAllah.Maalesef bu sene başladığından beri dünya çok yoruldu.Allah herkese sağlık,huzur versin.Yeni yazılarını dört gözle bekliyoruz.

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)