Gel Dese Aşk (Dizi)

İlk defa bir Osman Sınav işini beğenmiyorum. Ne oyuncular karakterlere oturmuş, ne işleyiş, ne konu hiç bir şeyi beğenmedim. Tek beğendiğim teknik ekibin emeği oldu. O da Murat Onbul'un ustalığından dolayı. İzlerken her sahnede bunu Osman Sınav mı yapmış dedim. Oysa ki oyuncuların röportajlarından sonra çok umutluydum. Çünkü farklı ve özel bir iş demişlerdi. Bu yüzden de çok heyecanlanmıştım. Fakat hayal kırıklığına uğradım.

İşin tuhafı dizi de sansürsüz yayınlanan kelimeler vardı ve talihsiz replikler. Ne kadar sonradan bozsa da Sen Anlat Karadeniz'den sonra soğuk duş etkisi yarattı. İlginçtir ama ilk defa bir Osman Sınav işini beğenmememden mi kaynaklı bilemedim çok üzüldüm. Yani nasıl bu dizi tam da bu güne başladı anlamadım. Hadi benden kaynaklı bir durum diye düşünelim ilk bir saati sonrasında sosyal medyada ne yazılmış diye baktığımda hep benimle aynı düşüncede izleyici.

Hani farklı bir düşünce var mı diye aradım bulamadım. Sadece biri gerçek hayatta böyle şeyler var diye savunmuş onu gördüm. Yani sorun benim bakış açımdan kaynaklı değil diye düşünüyorum. Objektif bakmaya, farklı pencerelerden bakmaya çalışsam da elle tutulur bir şey bulamadım.

Bunun yanında dizi de hoşuma giden yönleri vardı. Dizinin ilk bölümü beni çok üzdüğü için oyuncuları tek tek yazasım gelmedi ve ne kadar karakterler oturmamış olsa da oyuncular kendi karakterlerinde güzel performans sergilemişlerdi. Müzikleri sahnelere uygundu ve cuk oturmuştu. Seçilen mekanlar, kıyafetler ve dekorlar hoşuma gitti. Geçişlerde kullanılan temalar hoşuma gitti. Teknik açıdan cidden çok güzel bir iş çıkmış ortaya.

Yine de bu kadar emek verildiği için ben dizinin ikinci bölümüne de bir şans vermek istiyorum. Ben sevemedim ama belki siz seversiniz ve ben yanlış düşünüyorumdur. Bu yüzden diziye bir şans vermeyi ihmal etmeyin. Belki siz çok seversiniz.
Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

GEL DESE AŞK



Tür: Entrika, Dram, Romantik, Aile
Yönetmen: Murat Onbul
Senaryo: Rahşan Çiğdem İnan
Yapım: Sinegraf
Yapımcı: Osman Sınav
Yapım Yılı: 2020
Yayın Günü: Pazar
Yayın Saati: 20.00
Yayın Kanalı: ATV
Başlangıç Tarihi: 8 Mart 2020
Konu:
Murat ve Yasemin yirmi yılı devirmiş, dostları tarafından parmakla gösterilen örnek bir çifttir. Derin(19) ve Ece(5) adında iki de kızları vardır. Oysa çizdikleri "mutlu aile" resmini gölgeleyen bir sır ilişkilerini içten içe yemektedir. Ece doğduğundan beri birbirlerine dokunmamış, birlikte olmamışlardır. Aşk evlerini çoktan terk etmiştir. Oynadıkları evlilik oyununun olmazsa olmazı "mükemmel" organizasyonlardır. Yasemin Murat'ın yaklaşan yaş günü partisi için canla başla uğraşmaktadır. Murat ise işe güce dalmıştır. Mutsuz rutinlerini hiç tanımadıkları bir kız bozacaktır. Bahar! Bahar, babasını hiç tanımadan annesi tarafından büyütülmüştür. Murat'ın ortağı Barlas'ın babası olduğunu öğrenince şirkete onunla yüzleşmeye gelir. Barlas tarafından kapı dışarı edilince şirkette Murat'la tanışır. Murat bu deli dolu kızdan etkilenir. Aşk Murat'ı çağırmış, gel demiştir. Murat aşkın rüzgarıyla sürüklenir, bir süre. Yanlış olduğunu bile bile. Çok geçmeden aklını başına toplar. Ne de olsa evlidir. Bahar'dan uzak durmalı, aşka karşı koymalıdır. Koyar da. Ta ki sürpriz partide her şey yerle bir olana kadar.
Oyuncular:
Erkan Petekkaya
Şebnem Bozoklu
İlayda Çevik
Öykü Gürman
Ertan Saban
Uğur Çavuşoğlu
Tuğçe Ersoy Kaçarski
Aslıhan Malbora
Yiğit Koçak
Selim Gürata
Buket Eker Kabal
Ebru Emre
Ayşe Defne Pirinçci 
Mehmet Atay 
Altan Gördüm

Yorum Gönder

12 Yorumlar

  1. Bana Paramparça dizisini hatırlattı. Orada da yolunda gitmeyen bir evlilik vardı. Ve adamın karşısına bir kadın çıktı ve ona aşık oldu. Yoksa sadece ben mi benzetiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde bu tarz oluyor Erkan Petekkaya'nın dizileri. Bir adet evliliği iyi olmayan adam, huysuz eşi ve sonradan karşısına çıkmış mükemmel kadın. :)

      Sil
  2. İlk fragmanda merak ettim ikinci fragmanda bunun da ömrü olmaz dedim. Bir kere oyuncular gerçekten olmamış. Fragmandan bile belli. :/

    YanıtlaSil
  3. dizi tepkilerin odağı oldu diyebilirim geçmiş olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, çok eleştiri aldı ve ilk bölümü totalde 7., AB’de ise 5., ABC'de 7. sırada oldu. :)

      Sil
  4. Fargmanı eşimle izlediğimizde dediği tek şey, kızının arkadaşlarına musallat olmaya özendiren bir dizi daha. Açıkçası gereksiz bir dizi olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızının arkadaşı, eşinin doğum günü hediyesi, ortağının kızı... :)

      Sil
  5. Ben bu aralar Türk dizisi izlemiyorum nedense 😂🙈

    YanıtlaSil
  6. Ben de konusunu beğenmediğim için izlemedim😕Bu arada yeni teman çok güzel olmuş🤩

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)