2020 astroşifa ajandası // Aygül AYDIN | Ender SARAÇ

Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

Bu postu yazmak ocak ayından bu yana bir nasip olmadı. Aslında niyetim ocak ayının ilk günlerindeydi ama kısmet bu güneymiş. Neredeyse üç aydır her gün elimden düşürmediğim günlük gibi yazdığım bu ajandayı size tanımak istiyorum.


Ajanda astrolog Aygül AYDIN ve hekim Ender SARAÇ iş birliği ile hazırlanmış. Aygül Aydın her güne gök yüzünden haber verirken Ender Saraç'ta güne ve gök yüzüne uygun sağlık önerilerinde bulunmuş ve günün önerisi yapılmış. Ayrıca her güne küçük boşluklar bırakarak o güne not tutmamız düşünülmüş. Bende her gece uyumadan önce duygularımı yazıyorum. Hem gökyüzünü okumak, hem sağlık önerisi okumak, hemde duygularımı yazmak çok hoşuma gidiyor. Çünkü bu ajanda ile günlük tutma ihtiyacım olduğunu anladım. Kendi içime çekilip kendi kendime duygularımı anlatmaya ihtiyacım varmış. Yukarıda ki fotoğrafta da görüldüğü gibi geniş bir alan bırakıldığı için tüm duygularımı yazmama yetti. Defter formunda olduğu içinde kendim bir deftere günlük tutuyormuşum hissi ile yazdım. 

Bunun yanında hemen hemen her gün Ender beyde, Aygül hanımda nokta atışı yapmışlardı. Hatta bazen ajandayı açmadan önce ajanda da yazılanı yaşamış bile oldum. Günün önerileri kısmı da hoşuma gitti. Acaba bu gün ne izlesem ya da ne yapsam dediğimde baktığım kısım oldu.


Günlük  ve bilgilendirmelerin yanı sıra aylık gökyüzü durumu da tarih tarih verilmiş. Benim gibi gökyüzünü takip edenler için tarihler on numara beş yıldız olmuş . Bir aylık tarihlere göre kendimi ayarlıyor olabilmem çok güzel bir durum. Genelde her ay internetten bakıyordum ve çoğu zaman bulamıyordum. Bu bana büyük bir kolaylık sağladı.


Ve son olarak her ayın başlangıcında bir anlamlı söz paylaşılmış. Her ay geldiğinde okuduğumda durup düşünmemi sağladı sözler. Kendimi ihmal ettiğimi hatırlattığı için aya kendimi hatırlayarak dinleyerek girmeme sebep oldu. 

Sözün kısası negatif devam eden 2020'ye pozitif bakmama sebep oldu. Bu yüzden çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim ve umarım gelecek yıl da böyle bir ajanda çıkar ve sahip olurum. Önerim geç oldu ama böyle bir ajandaya ihtiyacınız varsa tavsiye ederim.

Dipnot:
*Kapak tasarımına bayıldım.

*31 aralık 2020'den sonra bir kaç sayfa notlar kısmı olarak boş sayfalar bırakılması çok güzel düşünülmüş. O kısıma da önemli notlarımı yazıyorum. Her gün ajandayı açtığım içinde önemli notlarımı unutmuyorum.
 

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Bu tarz ajandalar çok dikkatimi çekiyor🤩Bu da çok güzel duruyor harika anlatmışsın eline sağlık😊

    YanıtlaSil
  2. bayildim ne guzel bir sey bu !

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)