2018- 2019 Sezonu Türk Dizilerinde Oyunculuğu Hoşuma Giden 5 Erkek Oyuncu

2018- 2019 Sezonu Türk Dizilerinde Oyunculuğu Hoşuma Giden 5 Kadın Oyuncu yazımı yazmıştım sırada 2018- 2019 sezonu Türk dizilerinde oyunculuğu hoşuma giden 5 erkek oyuncu yazıma geldi. Geçen sezon kadın oyuncular daha çok parladığı için bu yıl erkek oyuncular o kadar revaçta değildi. Yine de ön plana çıkan çok yetenekli erkek oyuncularımız oldu. Bende benim gözüme takılan, oyunculuğunu beğendiğim, sosyal medyada çok konuşulan erkek oyuncularda top 5 hazırladım. Listemi umarım beğenir ve seversiniz.
Bu yıl ki dikkat çekip parlayan, benim sevdiğim oyuncular şunlar;

1. Burak Dadak
Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

Burak Dadak'ın kariyeri Muhteşem Yüzyıl ile değişti. Sonra yavaş yavaş yükseldi. Geçen sezon çok konuşulmasının sebebi Gülperi dizisinde ki performansı ve sonra Çukur'un son bölümlerinde ki performansı oldu. Kış sezonu kapanırken en çok küfür yiyen oyuncu olmuş ihtimali de yüksek. Hatta bence yeni sezonda da çok küfür yiyecek gibi duruyor. Sonuç olarak sonunda tamamen gündeme geldi ve artık buradan yürür gider diye düşünüyorum. Benim geçtiğimiz sezon değil, son yıllarda çok beğendiğim oyunculardan biri.


2. Berker Güven

Berker kariyerine çok iyi bir işle başladı. Devamında Vatanım Sensin dizisinde nefret etsek de çok sevdik ve son olarak Zalim İstanbul dizisinde harikalar yarattı. Karakteri ile o kadar bütünleşti ki inandırıcılığı biz izleyicilere geçti. Haliyle de dizi severlerin arasında çok konuşuldu. Bu sezon daha çok konuşulacakmış gibi bir his var içinde. 

3. Ali Yağcı

Ali Yağcı'yı bir günlük dizi ile tanıdım ve o günden sonra ki işlerini ilgi ile izledim. Erkenci Kuş dizisinde performansı çok beğenildi. Dikkat çekse de çok konuşulmadı. O diziden ayrılıp Her Yerde Sen dizisine başlayınca birde ikinci adam olunca daha çok dikkat çekti ve hatta ilk bölümünde başrol olması gereken oyuncuymuş denildi. Ali Yağcı umarım daha başarılı olur ve bizde daha çok izleriz. 

4. Ozan Dolunay

Ozan Dolunay bir çok dizide oynadı, başrol oldu bazen konuşuldu bazen unutuldu. Fakat Zalim İstanbul bana göre dönüm noktası oldu. Berker Güven gibi Ozan'da dizi de çok dikkat çekti. Ve bence aradığı karakteri de sonunda buldu. Şimdi diyeceksiniz ki Yüksek Sosyete dizisinde ön plana çıkmadı mı... İki diziyi kıyasladığımda bu dizi de daha çok konuşuluyor. O dizi ondan sonra ki iki dizisi aynı kıvamdaydı. Bana göre bu dizisinde oyunculuğunu da daha fazla gösterme şansı oldu. Bu yüzden listemde olması gerektiğini düşündüm. 

5. Turgay Mercan

Turgay Mercan uzun zamandır ekranlarda olan bir oyuncu. Yanlış hatırlamıyorsam Suskunlar dizisinin ilk bölümünde izleyicinin dikkatini çekmeye başlamıştı. Fakat çok çok konuşulup tanınmadı. Son oynadığı Kızım dizisinde hayat verdiği Uğur karakteri ile izleyicinin kalbini çaldı. Gerek performansı, gerek karakteri, gerek dizinin bozmadan aynı çizgi de gitmesi konuşulma ve dikkat çekme konusunda şansı oldu. Bana göre listemde ki erkek karakterler içerisinde geçen sezon en çok sevilerek konuşulan karakter oldu.

Benim geçtiğimiz sezon parlayan ve sevdiğim  erkek oyuncu listem bu şekildeydi.  Peki sizin geçen sezondan  gözünüze çarpan bir kadın oyuncu var mı? 

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Burak Dakak'ı Umuda Kelepçe Vurulmaz'da kötü karakter olarak izlediğimde oyunculuğunu çok beğenmiştim. Gülperi'de de iyiydi.
    Ozan Dolunay'a ya katılıyorum, bu sene dikkatleri üzerine çekti oyunculuğuyla :))

    YanıtlaSil
  2. Ali Yağcııı gerçekten harika yahu ben de çok beğeniyorum kendilerini :)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)