2018- 2019 Sezonu Türk Dizilerinde Oyunculuğu Hoşuma Giden 5 Kadın Oyuncu

2018- 2019 Sezonu Türk Dizilerinde Oyunculuğu Hoşuma Giden 5 Erkek Oyuncu
Geçen yıl dikkat çekip parlayan oyuncular listemde erkek oyuncuların daha fazla ön plana çıktığını yazmıştım. Bu yıl ise kadın oyuncular bir tık daha öne çıktı ve başa baş bir durum yaşandı. Geçen yıl yazdığım 5 kadını da çok sevmiştim ama bu yıl ki oyuncular felaket iyiydi. İnşallah geriden böyle yetenekli güzel kadın oyuncular gelir de dizilerimiz daha iyi oyunculuklar görür. 
Bu yıl ki dikkat çekip parlayan, benim sevdiğim oyuncular şunlar;

1. Elçin Afacan
Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.

Bir Aile Hikayesi dizisinin izleyenler Elçinin performansını iyi bilirler. Bence geçtiğimiz sezona oyunculuğu ile damga vuran bir oyuncu oldu. Şahsen ben çok beğendim. O kadar usta oyuncu olduğu halde dizi de hiç birinin oyunculuğunun altında ezilmedi. Bu yüzden geçtiğimiz sezonun ilk gözüme çarpan oyuncusu Elçin Afacan oldu. 

2. Cemre Baysel

Cemre'yi Yeşil Deniz dizisinde izlemiştim Elimi Tut dizisinin de ilk bir kaç bölümünü izledim ve sonra saçmaladığı için bıraktım. Fakat izlemediğim halde izleyenlerin Cemre'yi övdüğünü çok gördüm. Sanırım geçen sezonun en çok konuşulan yan kadınlarından biri oldu. Hem oyunculuğu hem güzellğiyle ekranda bayağı göz doldurdu. Eğer ki şansı böyle giderse bu dizinin sonunda bir Neslihan Atagül olabilir gibime geliyor. Yani şans verilir başrol olursa altından kalkıp aranılan oyuncu olabilir. 

3. Selin Yeninci

Geçen sezonun en çok konuşulan yan kadın karakterini listeme almazsam olmazdı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde harikalar yarattı desem yalan olmaz. Diziyi izlemediğim halde Youtube'dan sahnelerini açıp gizli gizli izlediğimi de itiraf edeyim. Selin bana göre doğuştan yetenekli, umarım yolu açık olur ve daha iyi yerlerde görürüz. 

4. Aslıhan Malbora

Aslıhan geçen sezon iki dizi de oynadı. İlki benim de severek izlediğim Ağlama Anne dizisiydi. Orada başrol olduğu için hemen dikkatleri üstüne çekti. Fakat kendini oyunculuk konusunda fazla gösteremedi. Birce Akalay, Özlem Yılmaz ve Cansel Elçin ile aynı dizide olmak büyük şans olsa da konu ve işleyiş bakımından doğru bir dizi değildi. Fakat tam unutulmaya yüz tutmuşken, sezon bitimi yaz dizisi Her Yerde Sen ile kendini tekrar hatırlattı ve doğru karakteri buldu. Dizinin izleyicisinin hafızasına karakteri ve oyunculuğu kazındı. Haliyle de son günlerin konuşulan ismi oldu. 

5. Ahsen Eroğlu

Ahsen aslında bir çok dizi de oynadı, Oyunculuğu da güzel bir oyuncu ama şansı geçtiğimiz sezon İstanbullu Gelin dizisinin sezon başında yayınlanan gelecek sahneleri ile konuşulmaya başladı. Olduğu sahneler magazin programları dahil o kadar çok yayınlandı ki tanımayan kalmadı. Birde hemen üzerine Kuzgun gibi başarılı bir yapımda yer alınca haliyle sevildi ve göz önüne geldi. Ben Ahsen'i oyunculuğunun yanı sıra fizik olarak da çok beğeniyorum. 


Benim geçtiğimiz sezon parlayan ve sevdiğim  kadın oyuncu listem bu şekildeydi.  Peki sizin geçen sezondan  gözünüze çarpan bir kadın oyuncu var mı? 

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Ahsen tıpkı Farah Zeynep'e benziyor voaaa *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet profilden de bazen Serenay Sarıkaya... :)

      Sil
  2. SELİN YENİNCİ yöresel şive jest vemimikler konusunda çok başarılı gerçekten. Elçin Afacan'ın da farklı bir ışığı var severek izliyorum.

    YanıtlaSil
  3. ahsen eroğlu gerçekten çok tatlı. Ama yaz itibari ile bu listeye birkaç isim daha eklemek gerek bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eklemek istediğiniz varsa ekleyin lütfen zaten yazımın sonunda da rica etmiştim. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)