Beklenen Mektup Geldi


Aforizmik blogu ile ile tam tamına dört kez temas aline geçme şansım oldu. Geçen yıl ben aforizmik blogunun çekilişini kazanmıştım. İlk temasımız o şeklide gerçekleşti sonrasında bloggerlar arasında bu yılın başında yılbaşı kartlaşması etkinliği yaptık oradan da temasımız oldu ve son olarak benim yaptığım çekiliş aforizmik'e çıktı ve yine bir temas oldu. Bu kadar temas olduğu için haliyle samimiyet kurma şansımız oldu. Bunların üzerine bir de benimle röportaj yapınca birbirimizi daha iyi anlama şansımız oldu. 

Geçen haftalarda sohbet ettiğimiz bir anda aforizmik bana mektup yollamak istediğini bir sakıncası olup olmadığını sormuştu. Bende tabii ki yollayabileceğini ve bundan memnun olacağımı yazıp adresimi yollamıştım ve sonunda beklenen mektup geldi.

Bu yazı renklitirtil bloguna aittir ve kullanılması kesinlikle yasaktır.
Posta kutuma iliştirilmiş bu mektubu aldığımda çok heyecanlandım. Çünkü görmediğim birinden mektup ilk defa alıyordum. Kargo ile yollanan mektuplar oldu ama mektup olarak ilk defa geliyordu. İçinde ne yazdığını, neden bahsettiğini çok merak ediyordum. Bu yüzden beklemeden hemen mektubu açmak istedim. Mektubu açtığımda içinden mis gibi bir koku geliyordu. Kokunun lavanta olduğunu hemen anladım ama koku sıktığını düşündüm. Parşömen kağıdına yazılmış bu mektubu açtığımda içerisinden iki dal lavanta çıktı. Bu bitki olaya bir anda romantiklik katmıştı. Mektupta yazdığına göre yaşadığı yerin kurumuş lavantasıymış. Gerçekten bu eylem çok özeldi. Tamamen samimi duygularla yazılmış bu mektubu sevgi ile karşıladım. Sanal yaşamın kötü olduğu zamanlarda böyle iyi ''dost''ların karşıma çıkmasına çok seviniyorum ve kendimi çok şanslı buluyorum. aforizmik'e çok teşekkür ediyorum, bana iyi bir arkadaş ve bir dost olduğu için. Umarım bu güzel ilişkimiz uzun yıllar devam eder ve bir gün kanlı canlı görüşme şansı bulurum.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Kokulu mektuplar çok güzel olur, dimi ama? Şahsen ben hiç kokulu mektup almadım. Doğrusu hiç mektup almadım. 😄 Dostluğunuz daim olsun inşaallah. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah, çok teşekkür ederim.Umarım bir gün sende kokulu mektup alırsın. :)

      Sil
  2. Canım benim senin de yazın çok romantik. Lavantaları sevmeyen insan olur mu hiç? Elbet bir gün görüşeceğiz, bu böyle yarım kalmayacak :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olmaz. :) İnşallah, dostluğumuz daim olsun. :*

      Sil
  3. Harikaymış :)
    Mis gibi hem de :)
    Ya bloglar olmadan olur mu :)
    Ben de beklerim bloguma, sevgiler... :)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)