BIOSCHA Nar / Zeytinyağlı / Aloevera Kremi

Son günlerde durmadan elime yüzüme dudağıma sürdüğüm favori kremlerimden memnun kalınca hemen size bahsetmek istedim. Bir gün teyzemin arabasında markanın Aloevera olan kremini gördüm. Basmalı ve kokusu güzel gelince almak istediğimi söyledim. Teyzemde sağ olsun hayır demedi. O günün akşamı ilk deneyimimi gerçekleştirdim. Hemen kremin emmesi ve cildimi yumuşacık yapması çok hoşuma gitti. 

Annemin cildi çok kuru bu yüzden cildi çok hassas. Durduk yere hemen derisi açılır ve kanamaya başlar. Çoğu zamanda pul pul dökülür. Birde komik ama kulağında bir sorun var bu yüzden sürekli kaşınıyor. Egzama değil ama ona benzer bir durum. Kulağının dış kısmında ki bu kaşıntıya doktorun verdiği kremlerde bir işe yaramıyordu. Bir süreyim güzel kremmiş cildimi tedavi etti dedi ve sürdü. İlginç ama kulağında ki kaşıntıyı da geçirdi. Bunun üzerine ben aloeveralı olanını kullanmamaya başladım. 20 günü geçti sanırım küçücük bir parça olarak kullanıyor annem ve cildi bayağı güzelleşti. Aloevera'dan dolayı mı yoksa kremin içeriğinden mi ondan emin değilim. Tabii kremde gözüm kaldı ama anneme de iyi geldiği için çabuk bitmemesi gerekliydi. 

Nereden bulurum diye düşünürken teyzeme gittim. Yatacağım odaya girdim direk zeytinyağlı ve narlı olanını gördüm. Hemen ben bunları vermesen bile alıyorum dedim. Biraz arsızca oldu ama yine teyzem bir şey demedi ve aldım. Narlı olan meyveli olduğundan sanırım şekerli sakızlar gibi kokuyor. Zeytinyağlı olansa normal krem kokusunda. Şu an kokusundan dolayı narlı kremi kullanıyorum ve yine güzel etkiler aldım. Bu yazıyı yazacağım için 2 gündür zeytinyağlıyı kullanıyorum yine memnun kaldım. Bu sürmelere doyamadığım krem hakkında biraz sizlere bilgi vermek istiyorum. 


Kremler el yüz ve dekolte kremi olarak geçiyor ama tüm cilde çok iyi geliyor. Ayscha Kozmetiğe ait bir ürün. Günlük cilt bakımında kullanılan bu kremin içeriği hemen hemen ayrı. Sadece ürünün içeriğinde narlıysa nar formülü gibi ekstra formüller var. İçerik aynı olduğu için Zeytinyağlı olan kremin içindekiler bölümünü sizle paylaşmak istiyorum.

İçindekiler:

Aqua / Water, Petrolatum, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Cetearly Alcohol, Stearic Acid, Glycerly Stearate, Olea Europaea, Fruit Oil, Parfum, Triethanolamine, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopherol, Phenoxyethanol, 3-(p-Chlorophenoxy)-propane-1,2diol, C174260


İçindekiler kısmı bu şekilde verilmiş. Bu üç ürünün arasında sıralama yaparsam aloevera olanı 1. sırada, zeytin yağlı olan 2. sırada ve narlı olan 3. sırada olur benim için. narın kokusu çok hoş ama emmesi daha uzun sürüyor bu yüzden 3. sıraya koyuyorum. Sürdükten sonra avuç içinde terleme problemi yaşamadım. Fakat sanki çok yağlı ve avuç içi sık terleyen insanlarda terleme yapar gibi geldi. Ürünün anında harekete geçip cildi onarmaya başlaması çok hoşuma gitti. Dün manikür yaparken tırnak etlerimi fazla derin kesmişim bu yüzden kanadı ve yara oldu. Ellerimi temizledikten sonra kremden sürdüm ve hızlıca sızısını geçirip gece boyunca tedavi etmiş. Dünden kalan kızarık ısım gitmiş ve hemen kabuklaşmaya başlamış. Ürünün benim için tek negatif tarafı hiç bir yerde göremedim ve biterse nereden bulacağımı bilmiyorum. Şimdi teyzene sor diyeceksiniz ama ona da başkası tarafından hediye gelmiş. Eğer görürseniz hemen alın tavsiye ederim ve Ankara'da gördüyseniz bana da yorum olarak yazarsanız çok sevinirim. Bir başka yazı da görüşmek üzere.

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Sanki gördüm bir yerde, hiç yabancı gelmiyor ama hatırlayamadım bir türlü. Merak ettim bulursam deneyeceğim. Buraya da yazarım bulursam :)) Emeğine sağlık, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay nerede gördün acaba? Aklına gelirse yorumunu bekliyorum. Teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. Rossmanlarda satılıyor bu marka.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her zaman giderim aslında, nasıl görmedim acaba? Çok teşekkür ederim daha dikkatli bakayım o zaman. :)

      Sil
  3. Etkilerini okudukça merak ettiğim bir krem oldu açıkçası :) Denk gelirsem denemek isterim. Tavsiyeniz için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim inşallah sizde memnun kalırsınız. :)

      Sil
  4. Benm cildim de cok kuru bakayim bunlara 😊

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,
    Ben Özkan Özciğer Ayscha Kozmetik in sahibiyim.
    Öncelikle çok mutlu olduğumu belirtmek isterim . Böyle güzel bir yorum almak bizi hem çok mutlu etti, hem çok gururlandırdı hem de ekstra bir motivasyon sağladı.
    Bİz bir Antalya firmasıyız. Ürünlerimiz Spa merkezleri dışında perakende olarak satılmamaktadır.
    Temin etmek isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir.
    info@ayschakozmetik.com

    Sevgiler.
    Saygılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, böyle güzel bir ürün ürettiğiniz için teşekkür ederim. Saygılar. :)

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)