Dedikodu// Kerem Bursin Seul Drama Ödülleri En İyi Aktör Ödülü'nü Aldı

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ay Yapım Seoul Drama Ödüllerini es geçmedi. Diğer yapımlarımız da keşke bu ödül töreninde boy gösterebilse ama sanırım tek önemseyen Ay Yapım. Dünya çapında adımızı duyurmaya devam ettikleri için teşekkür etmek şart oldu. 


Daha evvel bu ödül törenine Fatmagül'ün Suçu Ne?, Ezel, Kara Dayı, 20 Dakika, Kara Para Aşk, Kurt Seyit ve Şura, Medcezir, Kara Sevda ve Kırgın Çiçekler dizileri aday gösterilmiş, Kenan İmirzalıoğlu (Ezel), Çağatay Ulusoy (Medcezir), Engin Akyürek (Kara Para Aşk) ve Burak Özçivit (Kara Sevda)'te bu ödül töreninde sahneye çıkıp ödüllerini almışlardı. 


Sıra ülkemizin diğer yakışıklı ve iyi oyuncusundaydı. Aslında ödül alacağını tahmin etmek çok zor değildi. Biraz göz varsa Kerem'in oyunculuğunun ne kadar iyi olduğunu herkes bilebilir. Nitekim verilen oylar sonucu da Ay Yapım imzalı ''Bu Şehir Arkandan Gelecek'' dizisinde boksör Ali Smith karakterine hayat veren Kerem Bursin ''En İyi Aktör'' ödülünü kazandı. Kerem Bursin sayesinde Türk olarak bir kez daha gururlanmamıza sebep oldu. 


Törenden önce kırmızı halı da büyük ilgi gören Kerem Bursin, ''En İyi Aktör'' ödülünü alırken ki konuşmasında: ''Dizimizin yapımcılarına, yönetmen ve ekibimize, yoğun bir tempoda çalışan ve bunun gibi anları mümkün kılan ekibe ve hayatımda olan herkese, en içten dileklerimle teşekkür ederim.'' diyerek sahneden indi.

Bunun yanında ''Cesur ve Güzel'' dizisi de Gümüş Güvercin Ödülü'ne layık görüldü. 
Dizinin yönetmeni Ali Bilgin ise : ''Yaptığımız işin farklı kültürler tarafından takdir edilmesi benim ve çalışma arkadaşlarım için harika bir motivasyon ve memnuniyet kaynağı. Böyle ödüller bizi daha iyisini yapmamız için cesaretlendiriyor. Dizimiz Cesur ve Güzel'i bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum ve ayrıca bütün süreç boyunca hevesimi ve tutkumu paylaşan ekibim ve yapımcılarıma da teşekkür ediyorum. Çok teşekkürler!'' diyerek sahneden indi.

İki diziyi ve yapımı tebrik ederim. Bu arada her yıl olduğu gibi bu yılda bir Koreli ünlü ile bizim gururumuz etkileşim içerisine girdi. Bu kişi sevilen oyuncu Park Bo Gum'du. Yakışıklı iki aktörün etkileşimi gözden kaçmadı.



Yorum Gönder

2 Yorumlar

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)