Kısmetse Olur 2. Sezon İzliyorum -Favori Çiftim-

Aslında hiç tarzım olmayan bir program Kısmetse Olur. Hatta ilk sezonu yayınlanırken kurgu olduğu için yakın çevremde izleyenlere bir sürü laf saymışlığım bile vardı. Fakat nasıl olduysa 2. sezonun ikinci bölümüne denk geldim. Canım da nasıl sıkılıyor anlatamam size. Televizyonda hiç bir şey yok, yapacak iş de yok artık izleyeyim dedim. Bir bölüm biraz izleyip kapatacaktım ama bölümü sonuna kadar izledim ve yemin ediyorum size virüs gibi. O gün bu gündür programı bırakamıyorum. Adeta günlük dizi gibi kurgu olduğunu bile bile izliyorum. Tabii ki izlerken elbette ki bana güzel elektrik veren adaylar ve çiftler oluyor. Bu yazımda favori gelin adaylarım, damat adaylarım ve favori çiftimden bahsedeceğim size.



***
Uyarı: İfşa adı altında yapılan videolardan izlediklerinizi gelip yazmayın. Gözle görmeyince yapılan yorumlar bana göre iftiradır. Lütfen beni bu iftiralara ortak etmeyin saygı çerçevesinde eleştirecekseniz de eleştirin. Aksi taktir de yorumlarınız yayınlanmayacaktır.

*** 

Favori Damat Adaylarım:


Adnan Kızıltaş:

İlk dikkatimi çeken Adnan olmuştu. Çünkü ilk sezonun sanırım son bölümlerine yakın bir bölümünde tek başına oturuyordu konuşmuyordu kimseyle. Oradan bir göz aşinalığım olmuştu. Bu sezonda da görünce haliyle direk Adnan dikkatimi çekti. İzledikçe daha sempatik olduğunu fark ettim. Şimdi evimizin Ednan'ı o. Adnan'ın olmadığı ya da az gösterildiği bölümler çok sıkıcı oluyor. Ekranda Adnan'ı görünce pozitif bir enerji alıyorum. Rahatlıkla yazabilirim ki sempatikliği ile programı götürüyor. Yalnız Didem'i bazen haksız yere sıkıyor. Bu da ister istemez kızmama sebep oluyor. Özellikle Didem'in giyim kuşamına karışması ve oradakilerden önce zaman zaman laf sokması hoş olmuyor. Buna rağmen her zaman Didem'in arkasında durmasıyla bütün olumsuz özelliklerinin üzerini örtüyor. Adnan gerçekten mutlu olmayı hak eden bir adam. 

Öne çıkan özellikleri: sahiplenici, komik, doğal, arada bir şiveye kaçması, olduğu  gibi davranması en sevdiğim özelliklerinden. Ayrıca kız arkadaşının her zaman yanında durması istikrarlı ve kararlı olması da es geçilemeyecek özelliklerinden. 


Onur Yüksel: 

Eve girdiği andan itibaren dikkatimi çekti. Çünkü özü sözü bir kimseden korkmayan lafını esirgemeyen ve bildiklerinden emin olan bir adam. Kendini Dünya'nın merkezinde sanıp her gelin adayının çevresinde dolanmasını isteyenlere güzel haddini bildirmesi ile kalbime girdi. Daha sonrasında bir ilişkiye başladı. Damat adayı olduğunda da taktir edilen bir hale geldi. 

Öne çıkan özellikleri, açık sözlü olması, güven vermesi ve sabırlı olması. Sahiplenici ve her zaman önce sevdiği kadını düşünmesi de es geçilemeyecek özelliklerinden.


Akın Kırıkkayaoglu:

Aslında eve yeni katıldı. Fakat ilk dakikadan dikkatimi çekti. Ne yalan yazayım ilk görüntüsünde tipi hoşuma gitti. Sonra Ankaralı olması daha çok dikkatimi çekti. Şu an bir gelini tanıma aşamasında ama keşke tanımasa diyorum. Bence kız çok antipatik biraz daha beklemeli yeni katılan kişileri tanımalı diye düşünüyorum. Daha bir ilişki yaşamadı ama kadın ruhundan anlıyor gibi duruyor bu onun es geçilmeyecek özelliklerinden biri olabilir. Sadece doğru gelin adayı seçmesi lazım. 

Öne çıkan özellikleri, efendi olması, mantıklı ve yerinde konuşmalar yapması, güzel yemek yapması, hem gelin hemde damat adayları ile anlaşabiliyor olması. 

Favori Gelin Adaylarım:


Didem Delen: 

Didem bir abla gibi, bir evimizin kızı gibi sıcacık geliyor bana. Nerede duracağını bilen insanları bir bakışıyla çözebilen bir kadın kendisi. Her zaman ben demiştim durumuna düşmesi de onun dikkat çekmesine sebep oluyor. Biraz dominant bir mizaca sahip olsa da esprili bir kadın Didem. Her insanın arkadaş olmak isteyeceği, fikir sorabileceği güçlü bir kişiliği var. Olgun düşüncelere sahip olmasının yanı sıra bir kadın olarak erkeğini sonuna kadar savunan ve her zaman erkeğine karşı kendinden ödün veren, cesur ama bir o kadar da erkeğinin yanında ürkek bir kadın Didem. 

Öne çıkan özellikleri, dobra, sevgi dolu, ön sezileri ve taklit yeteneği yüksek.


Aycan Varış: 

Aycan'ı ilk izlemeye başladığım günden bu yana çok seviyorum. Aycan'ın gerçekten aşk yaşamaya geldiğini düşünüyorum. Bana o samimiyeti verdiği içinde ekranda görmeyi seviyorum. Onur'u çenesi ile öldürse de bence çok uyumlu bir çift oldular ve çok yakışıyorlar. Umarım bu evden evlenerek çıkan çiftlerden biri olurlar. Aycan zaman zaman kendini ifade edemese de genel olarak tartıştığı konularda haklı olan bir aday. Çoğu zaman onun tarafında olduğunu fark ediyorum. 

Öne çıkan özellikleri, esprili, taklit yeteneği yüksek, ilişki krizlerini iyi yöneten, tartışmayı iyi bilen.
 ( Özellikle kankilerine dokunursanız yanarsınız.) 


Gözde Bozacı:

Evin en yeni üyelerinden biri. Daha önce başka bir programdan anımsıyordum ama izlemediğim sezona denk gelmişti. Burada ilk gördüğümde şaşırsam da eve hızlı ayak uydurdu. Fakat ileri ki günlerde biraz üzüleceğine dair söylentiler var. Aslında şimdi ki damat adayı ile çok yakıştırıyordum ama galiba Gözde'yi hak etmeyecek. Umarım söylentiler yalandır diyorum şu an. Aslında düşününce Akın ile Gözde iyi olurlar gibi geldi. Umarım erken elenen üyelerden biri olmaz da nasıl aşk yaşıyor görebiliriz. 

Öne çıkan özellikleri; arkadaş canlısı, zaman zaman kendini ifade edemeyen, çabuk heyecanlanan ama krizleri iyi yönetebilen. 

Favori Çiftim:


AdDid:

Bu çift daha kavuşmadan evvel çok istediğim bir çiftti. Çift oldular daha çok sevdim. Birbirlerini bir işaretle bir bakışmayla anlayabiliyorlar. Sürekli temelinde eğlence olan ilişkileri izlerken insanı sıkmıyor. Ara ara bazı küçük konulardan tartışsalar da asla birbirlerin ellerini bırakmıyorlar. Bu eğlenceli çift tartışırken de, eğlenirken de birbirlerini nasıl tamamlayacaklarını iyi biliyorlar. Benim bakış açıma göre her bir hareketleri her bir mimikleri samimi geliyor. Bu yüzden de evde ki favori çiftim AdDid. Bu arada Onur ve Aycan'da çok samimi geliyor. İnşallah evlenirler dediğim çiftlerden. Fakat Didem ve Adnan bir tık daha yakın ve sıcak geliyor bana. Bu yüzden favori çiftim AdDid. Dönüşümlü olarak Adnan & Didem ve Onur & Aycan çiftine oy kullanıyorum. Umarım iki çiftte elenmez. Ve evlenerek çıkarlar.

Benim listem bu şekilde, peki siz izliyor musunuz? İzliyorsanız favori çift ve üyeleriniz  kimler? 

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. hahah evet o virüs bana da bulastı kurgu denılse de hatta bılsemde sonucta bırılerı evlendı cocukları bıle oluyor bakıldıgında kaldı kı tvde olan gercekler sadece muge anlıda sanırım pek kurgusuz bısı kalmadı su hayatta haberlere bıle populerıte katıldıgını dusunursek kurgu olmayan hıcbırsey yok. gunluk dızı tadında ızlenıyor hersey. Ben adnandan pek hoslanmıyorum ama dıdemı desteklerım :) ıyı ezdırmıyor kendını :) ayrıca gozde de yıne artı bulduklarımdan he erkek adayımsa gökhan :) bılmıyorum sevıyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adnan ilk izlemeye başladığım günden bu yana favorim çok başka geliyor o çocuk. Didem ile çok yakışıyorlar ALLAH ayırmasın. Kurgu da olsa elbette aşık olup evlenmeleri doğal. Adamlar dizi bile çekiyorlar da aşık olup evleniyorlar bu birde direk aşık olma üzerine. Gökhan iyi hoş da çok ortalık karıştırıyor. Hele Ünal ile bir olursa ohoo ortalık toz duman oluyor. :D

      Sil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)