Bu Hafta ki Instagram Paylaşımlarım

Aylardır Instagram hesabımda ki paylaşımlarımı burada post yapmak için bekletiyordum. Oturup da bir türlü bu postu açmak nasip olmadı. Sonunda bu gün eserekliliğim tuttu ve posta niyetlendim. Geçen pazardan itibaren Instagramda kendimce çok aktiftim. Bol bol unfollow ve followlar da gördü bu gözler. Bakalım bu haftam nasıl geçmiş?

6 Kasım 2016

Anneciğimin bana aldığı pandufları görünce heyecan yaptım. O heyecanla da soluğu Instagram da aldım. Bu panduflar ayak da çok şık duruyorlar ve ayaklarımı sıcacık tutuyor. Sanırım 12 lira vermiş annem. Geçen aynısını Instagramda bir satış sayfasında gördüm ve 20 liradan satıyordu. Bu durumda annem ucuza almış.

7 Kasım 2016 
Haftaya Canan Karatay ile başladım. Uzun süredir yaşam tarzı haline getirdiğim sağlıklı beslenme işini Canan Karatay bilgileri ile devam ettiriyorum. Şubat ayında bir yıl olacak bu sağlıklı beslenme olayı. Umarım yıllar boyu sürer. Canan Karatay'ın bilgileri bilime dayandığı için ve dış ülkelerde de desteklendiği için mantıklı buluyorum. Ayrıca kitabı kendi üslubunda yazdığı için sanki benimle konuşuyormuş gibi hissediyorum. Sağlıklı beslenmek de bilinçlenmeye Canan Karatay ile devam etmeyi planlıyorum.

8 Kasım 2016
Biberlerimi fotoğraflamasam olmazdı. Bunlar aslında yemek amaçlı duran biberler değil. Bu biberler tohumluk biberler. Geçtiğimiz yaz saksılar da biber büyüttüm. Sonra biraz da pazardan biber alarak güneşte kuruttum. Ardından bu biberleri robottan geçirdim ve baharat haline getirdim. Biliyorsunuz acı metabolizmayı hızlandırıyor. Bence sabah yumurta da ve diğer öğünlerde yemekler de kullanıyorum. Bazen gece acıktığımda bir bardak yoğurda bir çay kaşığı bu biberden katarak açlığımı dindiriyorum. ALLAH nasip ederse seneye tekrar biber yetiştirmeyi planlıyorum.

8 Kasım 2016 
Biberleri paylaştığım akşam Mizah adlı kitabı da paylaştım. Benim kardeşim Gazetecilik okuyor. Daha evvel de Radyo Televizyon Programcılığı okudu. ALLAH nasip ederse eğlence sektörünün bir iş bölümünden ekmek kazanacak. Biliyorsunuz vize haftası ve onun da kitaplarından biri bu. Bilgilenmek için kitabı bende okumaya başladım. Zaten kardeşimin olup okuduğum çok kitap oluyor. Özellikle fotoğrafçılık üzerine olan kitapları çok hoş oluyor. Benim en büyük hayalim Radyo Televizyon okumaktı. Kardeşimin de Tarih okumaktı. Bana nasip olmadı okumak ama kardeşimin okumasını istedim. O da sınav tercihlerinde en son sıraya beni kırmamak için Radyo Televizyon Programcılığını yazdı. Şans işte, tercih sonuçlarında benim yazdırdığım çıktı. Tabii kardeşim daha sonra sevince ileriye götürdü. Şimdi 4 yıllık Gazetecilik okuyor. Benim de içimde kaldığı için onun derslerine boş vakitlerimde göz gezdiriyorum.

 9 Kasım 2016 
Sizin kapınıza da IKEA kataloğu geliyor mu? Bizim kapıya geliyor ve her yıl bir hayali ev düzerim. Hatta bir keresin de hayali evi blogumda bile düzmüştüm. Nedense bu tarz şeyler benim çok hoşuma gider. ALLAH bir gün nasip eder mi bilmiyorum ama hayali çok zevkli oluyor.

 9 Kasım 2016
IKEA kataloğu bakarken yanında en iyi nar giderdi. Hem kendime hem anneme biraz nar ayıkladıktan sonra kırmızısı çok göz alıcı geldi. Tabii ki Instagram da soluğu aldım ama cidden kırmızı çok muhteşem değil mi?

9 Kasım 2016 
Üstte sağlıklı beslenmek ile ilgili yazı yazmıştım. Bu da onlardan biri. Instagramda ara ara yaptığım detoksları paylaşmaya çalışıyorum. Bu salata da özellikle dolunay günleri yapılan detoks da kalorisi az bir şeyler yenilmesi gerekiyor. Genel olarak sıvı tüketimi fazla olduğu içinde ister istemez açıklık daha fazla oluyor. Bu yüzden doyurucu ama kalorisi az bir yiyecek tok tutmaya yardımcı olur. Bu yüzden ben detoks zamanları kinoa tercih ediyorum. Ayrıca salatasının yanı sıra pilavı ve köftesi de oluyor. Öğün içinde de yardımcı takviye olarak kullanılabilir.

 10 Kasım 2016

Ve Atam'ın ölüm yıl dönümü... 
''Ruhun şad olsun, ışıklar içinde yat paşam.''



Bu arada takip etmek isterseniz;
Instagram: renklitirtil
Snapchat: renklitirtilblg
Twitter: renklitirtil
Facebook: renklitirtil
Tumblr: renklitirtil

Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. güzel bir hafta olmuş :)
    ayrıca bloğumuzda keşif etkinliği var bekleriz :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba keşif etkinliğinden geliyorum takibe aldım sizi bende beklerim😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman yanlış anlaşılma olmasın ben etkinliğe katılmadım. Takip için teşekkür ederim, kısa sürede uğrayacağım. :)

      Sil
  3. Pelin Kudret blogumda link yayınlamadığım için yorumunu yayınlayamadım. Bu yüzden bu şekilde cevabımı yayınladım. En kısa sürede bloguna uğrayacağım, teşekkür ederim. Evet bu şekilde paylaşmalısın eminim çok eğlenceli olacaktır. :)

    YanıtlaSil

✿Lütfen hiç bir sitenin linkini ve blogunuzun linkini paylaşmayınız.

DİKKAT !!! (BLOG LİNKİNİ PAYLAŞANLARIN YORUMLARINI YAYINLAMIYORUM)

TARTIŞMA YARATACAK CÜMLELERDEN KAÇININIZ, saygı ve sevgi çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

LİNK, SİYASİ, SPOİLER, ÖTEKİLEŞTİRME ve TARTIŞMA yaratacak cümleleri yayınlamıyorum. :]

Yorum sahibinin yaptığı yorumun blog ve blog yöneticisi ile ilgisi yoktur. Sorumluluk yorum yapan kişiye aittir.
zhl:)